F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bryanos köszi a setupokat,kipróbáltam USA pályára készült beállításodat, -6tized.és akad még benne úgyérzem,szóval most olyan idõt megyek mint Dranzi😄 ami úgy a mezõny eleje inkább,mondjuk jó sokat mentem most,tetszik a pálya nagyon.
azért nem véletlenül volt idén ott ahol,még1x köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
azért nem véletlenül volt idén ott ahol,még1x köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
The only speedometer is in your head.
oh, köszönöm elismerésed<#worship>#worship>
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Help! Hogy tudtad átállitani azt a neved melletti sávot zöldre????
bryanos,lenne egy olyan kérdésem,hogy neked megvannak még a 2007es vagyis idei szezon beállításaid?:S hex modos😊
ha igen akkor elküldöd õket?:S
ha igen akkor elküldöd õket?:S
Nem, ezen nincs semmi kódolt üzi😄
Örvendek,h igazam volt😊) De ha tudjuk, hogy nem lesz ott, miért lenne??? Semmi keresnivalója nincs ott... És ha bejon, miért jönne oda? Hiszen akkor látná, hogy ki Õ. De ha szerintem már aki nem lesz ott kivitte és esetleg visszatette, akkor már senkinek sem lenne érdeke, hogy mindenki lássa, és ha valaki megtalálná, abból hepay lenne...
Boldog karácsonyt srácok! Hozzon sok ajándékot a jézuska (kinek a Máv😄) Szóval minden jót!!
Downhill!!
jó neked😛 ha gondolod nézek jegyzetet a gépemen
mindjárt kezdõdik a Real Barce😊
mindjárt kezdõdik a Real Barce😊
ZSófinak üzenem a kövcsit!!!
mond meg zsófikának hogy igen ugy van ahogy irta és hogy nem tudom kb mikor lesz de ha lesz akkor vszinu hogy nem lesz ott mert lehet hogy még is ott van az amit már a múltkor tudtunk hogyn em lesz ott mert elvitte és vszinü odajön hozzád amikor már bejött aki kiment még az elõbb amikor nem ott volt hanem itt. Cuppp
mond meg zsófikának hogy igen ugy van ahogy irta és hogy nem tudom kb mikor lesz de ha lesz akkor vszinu hogy nem lesz ott mert lehet hogy még is ott van az amit már a múltkor tudtunk hogyn em lesz ott mert elvitte és vszinü odajön hozzád amikor már bejött aki kiment még az elõbb amikor nem ott volt hanem itt. Cuppp