44995
F1CHL - Retro
-
#31514 hello-bello.
lekapom én is ezt a modot -
#31513 jó az elviekben, de majd ma megnézem énis -
#31512 rF/rFm mappában a mod fájljait -
#31511 na le is kaptam a modot,már csak azt kell kitalálni,hogyan lehet modokat kitörölni,mert azt már megtaláltam h rf/GameData/Vechilesből,de volt még egy másik mappa is,azt hiszem.
kell majd vmilyen patchet leszedni v. ilyesmi? vagy jó ezaz 1.4es standard version -
#31510 hát de most miért? :DDDD -
#31509 okés -
#31508 na,megyek én is ágyba meg teniszt nézni:) -
#31507 hollá -
#31506 soksikert -
#31505 ok
meglájjuk majd -
#31504 ja abban.autó nekem is egál mostmár.csak brahiból megyek ha megyek -
#31503 na jósszakátot -
#31502 melyik ligában? abban a másikban? hátha hétvégén lesz akkor go! látlak szivesen, az autó számomra tök mind1 -
#31501 Free,ha elindulsz ebben a ligában leszek a csapattársad ismét:) -
#31500 nahh,most már bejön a fórum,thx to Pheel modi:) -
#31499 köszönjük a modiknak -
#31498 ez jól hangzik, de akkor jól tudod h hétvége jó, mondjuk vasárnap reggel/este
Net remélhetőleg (kopp-kopp) két hét múlva...
8M/512 -
#31497 miért jutottak erre a következtetésre?:)
amúgy fura ez a liga,kicsit úgyérzem,hogy itt nem egyesüllésről lett volna szó,hanem pusztán arról,hogy néhány chl pilóta csoportosan "átvándorol" oda.kicsit mintha dirigálni akarnának,nem rendesen ligát felépíteni,az autókon megy a marakodás(egyébként bryanéknek van igazuk sztem,már lefoglalták a névleges egyesülés után a bmwt,aztán meg elveszik?) ahelylett h pl szabályokat beszélnétek meg.persze nem beleszólni akarok,de ezek a fickók vhogy mást akarnak,tisztán látszik,jah és érdekes,chlesek nélkül lesznek 8an,ugyanitt ahol a part szakad,ha hárman nem jönnek futamra vmiért,akkor csak 5en,úgy meg semmi értelme,kicsit meg kéne próbálniuk engedni. -
#31496 Red Devil: Mikor Legyenek a Futamok?
a; Hétfő
b; Szombat
c; Vasárnap
Igli: Csütörtök
lol:))) -
#31495 Eagle,azt írt a srác rám hogy nem egyesülünk
mondtam hogy oké -
#31494 már tudja te hülye:D régebb óta mint te:D -
#31493 ha igen akkor töröljétek ki ezt a hszemet, értitek :D -
#31492 kérdés: BigFerinek megadjuk a Retro fórum cimét? -
#31491 hát ha van rá igény, mondjuk a Gatti-Free-Bryan-BigFeri-Peetie-Igli vonalon akkor mehet, sztem jókat tolnánk vele és kurvára nem kéne gyakni ehhez sem -
#31490 EZ A MOD AZ, ÉS JÖHETSZ PERSZE -
#31489 nem -
#31488 én is jönnék pár futamra,ha nincs teltház
ez a mod az? -
#31487 Igli,remélem nem mostanság: -
#31486 teljesen jó gondolat
ott lehet jókat vonatozni, felvezető körrel stbvel...
meg kell szervezni:) -
#31485 én most arra gondoltam h nyomhatnánk egy IndyCar bajnokságot azzal az Indy moddal, oválpályákon és néhány rendes pályán is, be lehet tenni 2-3 AI-t is mondjuk a körpályákon nehezitésnek :D -
#31484 Bryan mikor rúgnak ki a Chievótól? :DDDD -
#31483 hát ha hétköznap van akkor számomra off, ha hétvégén van akkor talán elindulok akár hány f1chl tag van, mert most hivtak az enternettől és elkezdik bekötni a netet. Szóval van remény.
Vagy ha nem akkor kell keresni egy szervezett f1chl kisbajnokságot, aztán go... -
#31482 na asszem nem fogok indulni, nem kell ez nekem igy -
#31481 hát igen,ez tény h sose lesz azaz f1chl ami mi voltunk.
bár ahogy néztem,bigi,free,igli,gatti és te,vagyis öten mennétek chl ligából,nem sok. -
#31480 naja,úgy én se kérek belőle.bár enélkül is erősen kétséges részemről az indulás.ez már nem F1CHL,ez már vmi más:). -
#31479 azért ez igy nagyon nem jogszerü,legalábbis nem fair,ha ligaegyesülés van,akkor legalább az a min elvárhatóság,hogy újra szabad lesz az összes autó,és válaszhat mindenki...legalábbis szerintem. -
#31478 na látom h itt hétvégén akar mindenki versenyezni :( akkor ha télleg igy lesz nem fogok indulni, annyit nem ér -
#31477 ezt meg fogom vele beszélni, ha ők igy gondolják h jogszerű akkor nagy thx és ennyi -
#31476 hmm,egy kérdés.illetve kettő:
1.Igli,nem tudod hogy a csapatokat mikor foglalták le??
2.Jogszerű az,ha ők már előbb lefoglalták,mielőtt egyesítve lett volna a két liga? (mert sztem nem(
Lehet,hogy most hülyenek tartotok,hogy miért nem mindegy az autó,de én nagyon szeretnék BMW-vel menni...nem szeretném látni hogy más vezeti:)
Hát ezért szar,ha egyesül két liga,mert sztem tuti lesznek ebből összetűzések.Nem? -
#31475 jóreggelt az elvtársaknak és elvtársnőknek