F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
<#nevetes1><#nevetes1>
Karcsi,de sok pénzed van,mindenkit felhívsz? de rendes tõled😄

The only speedometer is in your head.

MrElf
fu juvika😄😄😄

MrElf
Vedd már FEL!!!

MrElf
mos is cseng bmeg😛😛

antijuve
dehát itt az msn is!😊 na mindegy,azé felveszem

ups and downs

antijuve
ja,bocs,a kabátzsebemben van napok óta,azé nem hallom ha vki keres😄D

ups and downs

MrElf
Juvácska dijjaznám ha felvennéd a telefont!!! mondjuk nem basználak pofán igy helybõl/hejbõl(nem tom melyikkel kell😄😄😄😄). szóval drágám emeld mega valagadat és vedd fel azt a nyomorult telefont!!!😄

antijuve
re

hova???😊

ups and downs

Jeff Gordon
hova menjünk iglimester?😊

Eagleheart
re, megvolt minden, mostmár vége a karácsonyi mizériának

este gyertek!

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

MrElf
Neked is Juvvancs viszont😊

antijuve
étvágyat az ebédhez

ups and downs

Freedom88
!

T.T.

Jeff Gordon
ggelt

MrElf
jóre

antijuve
jóéjt

ups and downs

Freedom88
változhat akkor legalábbis. Ott van egy esély. De közel nem biztos h fog is változni. Biztos h fogok dolgozni karácsonykor, szilveszterkor, de ezt vállaltam mikor a MÁV-hoz kerültem. Az, hogy jólesne a dolog? lehetséges! Mit hoz a jövõ sose lehet tudni. De addig amig nem változik a családi állapotom, nem lesz esély arra h változik a karácsonyhoz való hozzáállásom.

jó éjt

T.T.

Zsófy
Jóéjt!

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Ez érdekes... Nekem azt mondtad, hogy ha családod lesz, akkor végig dolgozni fogsz... És hogy a gyerekeid majd továbbviszik a karácsonyutálatot... Hát valóban idilli lesz...

antijuve
szervusz!

ups and downs

gordon 24
Viszont! Neked is jó éjt!!

Downhill!!

Freedom88
én most away, majd re, ha addig elindultok alvadni akkor jóéjt

T.T.

antijuve
még mindig ki vok tiltva csetrõl.hát mégilyet😊))

ups and downs

Freedom88
aki akar természetesen. Én már ilyen maradok addig a karácsonnyal és sok más ünneppel amilyen vagyok, max ha családom lesz akkor fog változni a dolog.

T.T.

antijuve
oké persze.sok igazság van abban amit mondtál.

eggyel vitatkoznék,ami nem a témához kapcsolódik:változni bármikor lehet😊))

ups and downs

Freedom88
másképp éltük meg a dolgokat még régrõl. Igy lehet más véleményünk a dologban. Ki hogyan éli át a dolgokat, úgy viszonyul hozzá. Persze Eaglevel ugyanazon mentünk keresztül, õ is másképp látja a dolgokat ahogy én is.

Nem akartam, nem is volt széndékom senkit megbántani. Egy vallásos ünneprõl van szó. 1. nem is vagyok vallsáos😊

Sztem is hagyjuk...mert senki nem fog változni már ilyenkor

T.T.

antijuve
már aki

ups and downs

antijuve
nézd,igazából nem érdekel h mit gondolsz errõl.utálod utálod.én nem.sõt,szeretem.
én elfogadom,nehogy azt hidd hogy most itt meg akarlak változtatni,mert NEM.egyrészt annyi közöm nincs hozzád,másrészrõl meg úgyis tök felesleges minden próbálkozás.

bár nem értem h ebben mi utálnivaló van,de ezt rádhagyom.szerintem felesleges tovább folytatni ezt a témát.😊

ups and downs

gordon 24
Jaja! Tököt faragnak😄 Hát ez készz... Nálunk halottak napja van nem halloween. Én birom az amerkia dolgokat. De könyörgöm ne egy alig pár száz éves kultura (ha lehet annak nevezni) irányitsa a világot.. És ez csak az embereken múlna.. De sajnos ezért igaz a birka jelzõ.. Mindenki követi a tömeget... Ez van-

Downhill!!

Freedom88
attól h a tv ezt mondja, hát hadd mondja, engem hidegen hagy. Nem azért nem szeretem mert a tv azt tömi a fejünkbe h minnél nagyobb ajándékot kell adni a másiknak! Pusztán nem szeretem! Sõt utálom (rövid u-val).
El kell fogadni! Különbözõek vagyunk.

T.T.

Jeff Gordon
ez meg már a mi hibánk,hogy állandóan utánozni akarunk másokat😊

antijuve
hát az meg a következõ dolog...
nem tom mé kell mindent átvenni az amcsiktól vagy másoktól.pl ez a Halloween is...itt nincs Halloween,USA-ban van,de az egy másik kultúra,minek utánozni mikor van sajátunk:S

ups and downs

gordon 24
Hát wazz ! Nekem meg a télapó.. Ez magyar ország vagy Amerika?? Nálunk mióta hozza a télapó az ajándékot? Nálunk jézus hozza!!! De ez sok birka wazz megveszi a tescoba az erkélyre mászó Mikulást!
A sok szerencsétlen Birka😄D

Downhill!!

antijuve
kicsit legyél már önállóbb ebben a témában.attól h a tv meg a rádió meg az újság két héttel karácsony elõtt errõl szól az még nem jelenti azt hogy te nem élheted meg másképp...szted én szeretem a bugyuta karácsonyi dalokat?a christmas szótól meg hányok kb.és ez a boldog Kari...hát ez meg a másik...

ups and downs

antijuve
nem neked mondtam😊.egyébként egyetértek.

ups and downs

Freedom88
mégis csinálják

T.T.

gordon 24
Neked is!!!

Downhill!!

gordon 24
Nem is azt állitom! Sõt ez pont ugy van ahogy irod.. De ez is a része ennek.. Jó örömet szerezni!. Persze a legfontosabb, hogy végre mindenki itt, van. És nem csak két rohánás között látod a családot fél percre.. És az a faja, hogy ez legalább 4 napig igy is lesz!!

Downhill!!

antijuve
Én is Neked

ups and downs

Zsófy
Én is boldog karácsonyt kinánok mindenkinek!

antijuve
sztem a karácsonyban nem az ajándékozás a lényeg.de ez csak egy vélemény.

ups and downs

gordon 24
Nagyon THX!! Neked is a dolgokhoz!!

Downhill!!

antijuve
az utálom még mindig rövid u😊

ups and downs

Freedom88
én útálom a karácsonyt igy a nagy ajándékozás is elmaradt. Családunk össze vissza, szóval ez van. Zsófyéknél voltam, ahol kaptam egy melegitõt (alcsi,felcsi) aztán nyakkendõt meg 2 tusi ....

H én mit ajándékoztam? Nem mondom el😛PP

Jó használatot a géphez, az mp4hez és a f.géphez!

T.T.

gordon 24
És nálatok mi volt? Mindenki örült amit kapott? És annak is örültek amit adott? Mondjuk ez a legfontosabb. Nálunk pár éve fordult a kocka.. Mindig mi nyitatjuk elöször az ajándékokat szülökkel nagy szülökkel. Sokkal faszább, legalábbis én ezt szeretem a legjobban.

Downhill!!

Jeff Gordon
<#eljen><#eljen>

gordon 24
Hát nem akartam, most itt magyarázni mit meg hogy de ha érdekel:

Én vettem egy uj gépet nem rég. Abba kaptam anyáméktól 20000ft.. Ezt sajna régebben, de ide számit,. Kaptam egy Philips Mp4 lejátszot 1gb ram stb. Meg egy két apróságot.. 2db jegyet (muzeumi belépõ) ruhákat stb. De igazából az elsõ két dolopg a NAGY dolog!

Anyuéknak meg egy Digitális fényképezõt vettünk. 1gb memória kártyával, tokkal vonóval.. Nagyon szerettek volna, de õk sose vették volna meg.. Szóval nagyon örültek neki!! Jó látni😄

Szóval ezeket, meg a rokonoktól még pár apróságot!

Downhill!!

Freedom88
el is mondod mi volt az vagy csak orditozol itt?😄

T.T.

gordon 24
Hát ja... Nézegesd az ajándékod ! azt otthon internetezzé😄

Egyébként faja egy nap volt sok szép dolgot kaptam ma.. Örülök neki nagyon😄D De a legjobb adni volt anyáméknak azt amit kaptam, wazz de örültek neki!!! Fassza volt!!

Downhill!!

Freedom88
karácsony van, nem az internet ünnepe😊

T.T.