44995
F1CHL - Retro
-
#31634 max 8 körre tankoltam -
#31633 :DD
pedig asszem nem módosítottam sok dolgot,nem lehet h azért,mert telitankal mentél mekivel,vagy legalábbis sok benzinnel:) -
#31632 Peet,jól beállítottad azt a kocsit délután.Most mentem (igaz McLarennel) A1 ringen,meg se tudtam közelíteni a délutáni időt -
#31631 hülye kérdés volt:) -
#31630 oh, thx:) -
#31629 kipróbáltam az mmg-t.nekem nagyon tetszik.sztem jobb mint az FsOne -
#31628 szuper lett a vidi igli,grat.amúgy mi a szám címe ami alatta megy? -
#31627 nincs hang...? hát az érdekes. -
#31626 KUBICCCCAAAA:DD -
#31625 hát ja:D -
#31624 Szép volt! Viszont így buktuk a pontunkat. :D -
#31623 Kubicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDD -
#31622 passz...de nekem az mmg modban nincs hang...tök furi, pedig köröznék vele -
#31621 ebbe az MMG-be hogy kell beletenni a 2008-as skineket? -
#31620 Peet,megnéztem a török vididet.Sztem fasza lett,egyedül az elejével van kis bajom,hogy túl sokáig tart a "bemutató".Meg a végén hirtelen vége lett:D.És a legjobb jelenetet kihagytad,mikor Tomiboy elüti Gerrardot:DD -
#31619 mi is megnéztük:)
és köszi a funvidit:)) -
#31618 F1CHL ATLANTA SUPER SPEEDWAY FUNOLÁS -
#31617 megnéztem Youtubon a balesetét, hát akkora hibát vétett mint pl Massa -
#31616 ez kétségtelenül igaz:)
mondjuk én nemtom mi az igazság,nem is fogom megtudni -
#31615 de azért lehet h tényleg a kocsi adta fel a szolgálatot egy pillre, nem lehet tudni -
#31614 Abban azért igazuk van, hogy Hamilton legalább elismerte saját hibáját, Massa meg természetesen a kocsit okolta. -
#31613 Mellesleg én Massára tippeltem hogy nyer:D. -
#31612 jajj bazz,mé hívtalak Gordonnak???:D Szval Petya:D -
#31611 Gordon.Tedd azt amit én:nem írok se F1 topikba se focis topikba mert az sg TELE VAN KÖCSÖGÖKKEL,akik azt hiszik magukról hogy mindent jobban tudnak,csak mert idősebbek,vagy régebb óta regisztrált tagok.Istencsászár meg egy farok,felesleges vitatkozni vele,mert csak felhúzod magad rajta,hogy hogyan lehet valaki ennyire vak.Mellesleg meg tök igazad van,hogy szinte mindegy,hogy eléggé ugyanaz,ha valaki futamon megpördül és hogy a másik meg szabadedzésen töri rommá a kocsit.Mellesleg egyiken kell menni mint az őrült,de szabadedzésen nem igazából az a cél hogy a "szemét kinyomják az autónak" (egy klasszikustól:D).
Szóval jóreggelt:) -
#31610 Minden Ferraris tehetségtelen béna.. Bezzeg a Mclarenesek!! Igaz nem tud bemenni a boxbe és kicsuszik a box utcába de ő wazzz az isten egyszemélyben...:D -
#31609 nagyon értelmes emberek vannak arra felé...ilyen kocka agy és csak hamilton, ő a király és igy kell csinálni...
Azért láttam h felhozták tavaly kimi balesetét olaszban, kár h ott müszaki dolog történt, mert vmi elszállt fékezés közbe, qrvára nem ő tehetett róla, de most itt egyértelmüen hamilton volt a bünös.
Lehet feszegetni a határt, többiek is ezt tették, mégse tört össze más, na jó kivétel alonso-sutil kettős:) -
#31608 Hát az agyam elszáll ezektől tényleg!! HA valaki edzésen hibázik kit érdekel? De ha versenyen egyből ki kell rugni, sőt többet f1 közelébe se szabad engedni:D
Mennyivel kisebb dolog rommá törni egy versenyeautot időmérön mint versenyen? Pont ugyan abba a kategóriába tartozik.
Ráadásul némelyik azt irja hogy majdnem hogy direkt törte össze hogy feszegesse a határokat.. Hát anyám:DDDD Végem van... -
#31607 heh, gordon24, látom F1 topikban kicsit kiakadtál, de igazad van...istencsászár faszfarok olyan mclaren örült, h bármit csinál a mclaren az nem bay, de a többiek zsirhülyék...
jóregg -
#31606 jóestét -
#31605 sry :)
ZsóDryka :) -
#31604 Most hallom, h te neveztél át mindenkit????
Én meg el vok felejtődve:(((?! -
#31603 Hami!:D -
#31602 -
#31601 üdv itthon.
egyszer már futamon is megtehetné a kis feka -
#31600 re répaföldről
hamilton meg jól összetörte a gépet, nagyon helyes!:) -
#31599 nem,szabadedzéseket:) -
#31598 bólyákat?:)) sztem kimi nyer majd:) -
#31597 Massa eddig tarol Bahranben:D -
#31596 hiv a munka, este re
bb -