F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondasz vmit,lehet meggondolandó a dolog,ha ilyen fanjaik vannak😄
The only speedometer is in your head.
Vannak itt Chelsea fanok? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hát igen,csak olyan október közepétõl indult be.igazad van,szólhattam volna,de majd tán egyszer😊
ups and downs
Cunci??😄.ilyen szépet még sosem mondtak nekem😄
üzenem neki:természetes h megemlítem,hiszen ha minden igaz hûséges olvasó így megérdemli😊)
üzenem neki:természetes h megemlítem,hiszen ha minden igaz hûséges olvasó így megérdemli😊)
ups and downs
oh hát igen.
jöhettél volna hozzánk védeni,mert kellett volna egy jó kapus😞.de hát mindegy😊)
jöhettél volna hozzánk védeni,mert kellett volna egy jó kapus😞.de hát mindegy😊)
ups and downs
nekem nem volt tartalák kapusom, mert 1. sose került volna be a kezdõbe.
2. túl jó voltam😄D
Ahol az ajtók nem egyszerre csukódtak:diszkrimináció.Nem egyenlõ esélyek a felszállásra.Hát szomorú.😄DDD Ez megalol😄
2. túl jó voltam😄D
Ahol az ajtók nem egyszerre csukódtak:diszkrimináció.Nem egyenlõ esélyek a felszállásra.Hát szomorú.😄DDD Ez megalol😄
T.T.
T.T.
Free,egy hülye kérdésem lenne hozzád😄 ha fiad lesz és idõvel Õ is ligázna,mármint rFel,vagy vmi késõbbi gammel amit mi még nem ismerünk,akkor érdekelne a szereplése meg hogy mi zajlik a bajnokságban?😊
Hát... Izé.. Miért ne? Legalább ez is fejleszti a készségeit (Csak nehogy kocka váljon belõle😄)
Szépreggelt mindenkinek!
Szépreggelt mindenkinek!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
biztos véletlenül a pit limiter helyett Õ is az üresberakást nyomta😊)
hát ja,kicsit beteg vagyok sajnos😞
de az a legbetegebb aki ekkorra tette a vizsgaidõszakot
de az a legbetegebb aki ekkorra tette a vizsgaidõszakot
ups and downs
huuuh,bryan.köösziiiiiiiiiiiiiii.mármint a setupot,már 12,9 igaz levettem kicsit a szárnyakból,de a stabilitás maradt ugyanolyan jó,egyszerûen élvezet vele menni,nagyon köszi,polera hajtok😛😄
Zsófyetta, azért Zakariást ne engedd ilyen fiatalon játszani 😄