F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi lány és fiúk😊
mindenki egyszerre írt sms-t😊
Zsófy:gondoltam h Te vagy az,de Bull ott volt mellettem,úgyhogy a biztonság kedvéért megkérdeztem😊
Mégegyszer köszi😊
mindenki egyszerre írt sms-t😊
Zsófy:gondoltam h Te vagy az,de Bull ott volt mellettem,úgyhogy a biztonság kedvéért megkérdeztem😊
Mégegyszer köszi😊
ups and downs
nahát,már mindenki igy hivja bryanost?😊) ez is az a karcsi mûve,aki mindenkire ráragaszt egy nevet😄D
The only speedometer is in your head.
épp aznap vizsgáztam közgázból meg nemzetközi gazdaságtanból,aztán mentem hozzátok,majd együtt mentünk freeF1ékhez😛
Juvika! Boldog szülinapot!!! (már épp ki a akartam irni ide, hogy az az én számom😄) Mákod, hogy tudtad, különben ...😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hali!
Boldog születésnapot! 😊
Boldog születésnapot! 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
III.Szecskó Józsefnek boldog születésnapot<#pias>#pias><#pias>#pias><#taps>#taps> buék bryan
más: tavaly ilyenkor mindenki lázasasn készült a nagytalira😊)
más: tavaly ilyenkor mindenki lázasasn készült a nagytalira😊)
nahát,atlakult a bryan blog,jó lett.látom freef1 is írt,olvastam mindkettõt,teljesen jók ezek a blogok😄
reggelt
Eagle: Karcsika felõlem most is költözhet. Ha már most vett ki úgy szabadnapokat. Mert most ez a két-három nap ami van még hátra mig visszamegyek, kibirjuk. Meg úgyis most fõleg Érden vagyok. Szóval ha neked nem gond, akkor költözzön még 2007ben.
Eagle: Karcsika felõlem most is költözhet. Ha már most vett ki úgy szabadnapokat. Mert most ez a két-három nap ami van még hátra mig visszamegyek, kibirjuk. Meg úgyis most fõleg Érden vagyok. Szóval ha neked nem gond, akkor költözzön még 2007ben.
T.T.
huh,ne is mond😊)) épp tegnap néztem bele😛
áh,micsoda nõ😄 mekkora mázlista az a Jim Carrey😄
áh,micsoda nõ😄 mekkora mázlista az a Jim Carrey😄