44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    Celldömölk
  • Jeff Gordon
    jónapot uraim,és persze egyetlen hölgy olvasónknak zsófynak.

free,reggel itt is káosz volt,pedig ez csak újpest,peremkerület,de kb ahogy beültem a kocsiba dugóba kerültem,10perces út,majdnem egy órámba került,semmi nem járt,se busz,se villamos,se semmi,nem volt más választás.

látom történtek események a ligában,majd reagálok én is.
    viszont megyek,pihenek kicsit,aztán tanulás,este vmikor jövök,sziasztok
  • antijuve
    Voálá!:)
    Pataföld?:D Az micsoda?:D
  • Freedom88
    jóreggelt

újra itt répaföldön

beleszivtam nem gyengén a sztrájkból:) Reggel 5:58 személy halál pontosan Székesfehérváron, majd jött volna 7:07kor Fehérváron az a gyors ami jön ide Pataországon át Répaföldre. Erre bemondják 15 percet késik..jóvan, aztán 40 percet, jóóóvan, majd 90 percet..jóóóóóóvan, végül 145 perc késéssel megérkezett, és ugyanennyivel ért ide répára.
    9:41 helyett, 12:06:)
  • Jeff Gordon
    ismerem a sorozatot,meg az autómárkákat is:))
    annak idején sokat játszottam egy digital illusion játékkal,mégpedig az STCC2vel,én általában az ekström féle volvót vezettem,mely akkor még ezüst szinü volt,és akkor még mattias is ott volt.nem most volt az igaz.de jó sorozat,nekem tetszettek a pályák,még meg is van a játék,vhol. :D

na megyek tényleg,sziasztok,jóéjt
  • gordon 24
    Ott nagyon jó a Volvo.. Bajnokságra esélyes szerkezet.. De valszeg rajt után készült...
  • antijuve
    ez nem elsőkörös fénykép?:D
  • gordon 24
    De ha Gondolod segítek::

Tehát Volvo, Peugeot, Audi, Opel, Mercedes, Alfa, Honda.BMW.. ÉS a mezöny végét nem is látni:D
  • gordon 24
    Jo oké:D De tudod mit nem értek:: Hogy vannak a Wtcc-n kivül más sorozatok is.. Ott az Stcc.. Ha ott ez van itt miért nem ehet.. Nézd meg a Képet és számold meg hány fajta autót látsz:. És ez egy 3-d rangu verseny sorozat:D Igaz hogy a Dtm-be a Wtcc-be vannak emberek innen de akkor is..

• Jeff Gordon
    hát igen,csak kérdés,h milyen eredményeket érnének el.én még emlékszem amikor az alfának voltak a tuti kocsijai,kik is vezették? jah igen,a giovanardi,a larini,a colciago(asszem).

f1ben is pl ott van a Honda,de minek?:)) eredmény az kb a nullával egyenértékü,szóval lehet sokszínü a mezőny,de a közvetlen élmezőny lehet akkor is seat-bmw lenne,bár itt a sólyozás miatt variálódhatna a dolog.
    az a helyzet,h kevés az olyan sorozat,mint a nascar,ahol mindegyik autógyártónak reális esélye van a győzelemre,sőt,idén már volt Dodge győzelem,Chevy is,Ford is és Toyota is,tehát már minden autógyártó nyert.bár ha az elmúlt éveket nézzük ott is nagyon az an american revolution gyártó van fölényben.
  • gordon 24
    Hát ja.. De nem jó hogy csak 2 gyártóról szól.. Kellene ide Volvo, Merci, Ford stb.. Nem értem miért nem inditanak autokat..
  • antijuve
    éjtet sziviiii:DD
  • Freedom88
    na, részemről is jóéjszakát

holnap sztrájk alatt kell leutnom Répaföldre
  • antijuve
    hát ja,mondjuk emlékszem mikor a BMW-k vittek az első futamon mindent:S.
    A Dieselt már tesztelik ahogy hallottam,mert ha nem vetik be előbb utóbb szinte lehetetlen küldetés lesz ez a szezon a bajoroknak
  • antijuve
    pusszantás
  • Freedom88
    8.:)
  • Jeff Gordon
    én nem szeretem a seatokat.
    go bmw power
  • Freedom88
    hát ja, de mondjuk ilyen erővel a bmw is mehetne már diesellel
  • gordon 24
    Jahh Jó volt a futam mondjuk.. De ez hogy a Seatok igy tarolnak kicsit szar:D Korlátozni kéna hogy egy csapat mennyi autot indithat!
  • Freedom88
    pedig ez a 2. frankó futam voltm olyanokat BRÓD SZLÁJDOLTAK:D
  • Zsófy
    jó éjt!
  • antijuve
    1.futamot néztem.SEAT-ok aláztak.dehát a Diesel-lel mondjuk nem meglepő
  • Jeff Gordon
    még jó h nem néztem.
  • Freedom88
    rotlf....most néztük Zsófyval a WTCC Mexico (Puerta) race 2-t.
    Van összesen a mezőnyben 6 gyári dizel autó
    első hat mind seat lett:))) 7. egy sevi, 8. bmw (Prialux)
  • Jeff Gordon
    a kérdés jó.
    a válasz,még nem választottatok,ill várunk még újakat:))
  • Freedom88
    frankóóóóóó, grt
  • antijuve
    bannerről jut eszembe.

ÚJ BANNER WHERE IZ?:)
  • Jeff Gordon
    hát nekem is,bár még tőled is tanulhatnék,tökjól megcsináltad a hendrickes bannert is
  • gordon 24
    Azé van mit tanulni még photoshopba:D De nagyon köszönöm!
  • Jeff Gordon
    egyértelmü
  • antijuve
    profi munka
  • gordon 24
    THX!! Hát van:DDD De megérte nem?? Ez a lényeg...
  • antijuve
    nagyon fasza!Gratula!Jó sok meló lehet benne
  • gordon 24
    Kész a verda: Szerintem igen jó lett!

• antijuve
    hugyan dolgozol?
  • Eagleheart
    na re :) hunnap kemény nap lesz a sztrájk miatt, nekünk is necces lesz a dolgozókat behozni, de rajta vagyunk a problémán :)
    szavazzatok fórumon pls

F1 futam: Hami jól megszopra, olyan boldog voltam :DDDD Massa végre szépen ment és Rai is, Forza Ferrari
  • Freedom88
    grt,majd azért én is próbálok javitani ha lesz időm vmikor
  • Freedom88
    lol:))
  • antijuve
    ohh,régi szép idők.még vmi Remi is ment velünk:D
  • Jeff Gordon
    huh,mit találtam,két régi kép
    ime az első,kissé érdekes rf és fsone,de persze minden mod ilyen,mondjuk nem zavaró,csak érdekes:

másik,hát ez se ma volt :D bryan te lehet emlékszel még rá,remivel funoltunk,fasza volt egyébként nagyon,lehet nézni h ki az első :)))