F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy
De ne ilyen popsidörzsölõset ám😄 vmi jó puhát😊

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

MrElf
LOL😄 majd veszek😛😛

antijuve
LOL😄D

ups and downs

Eagleheart
delet, meló van, este majd leszek 😊)

KARCSIKA: vegyé WC papirt 😄DDDD

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Freedom88
reggelt

korcsoja

T.T.

Freedom88
éjt

T.T.

antijuve
éjtet mesterek

ups and downs

Freedom88
nCore-ra van vkinek felh. neve?

T.T.

antijuve
ilyenkor??

ups and downs

Zsófy
mentem boltba

antijuve
már rég megettem😊)
de köszi

ups and downs

Zsófy
jóétvágyat!
azt szeretjük!

antijuve
ja,szobában lasagnaevés😄

ups and downs

Zsófy
Akkor buli van😄

antijuve
engem hnap se zavar senki.meg azután se,stb.szüleimék elutaztak,nõvérem szintén tanul

ups and downs

Zsófy
akkor a legjobb😊 szinte senki sem zavar. Mikor bátyám még otthon lakott én mindig éjfél után álltam neki, mert akkor nem hallottam a tuctucot a szomszéd szobából

antijuve
persze!este kilenckor tanulok😊

ups and downs

Zsófy
és nem tanulsz?! Inkább move-t nézel😄?

antijuve
köszi tényleg,de biztos(mint a halál😄) h nem megyek😊.

köszi😄

asszem megnézem a szalagavatós osztályfilmünket...csak a szalagavatónkon láttam,pedig már megvan vagy 10 hónapja😊)

ups and downs

Zsófy
10-14ig vagyunk max. szóval, ha gondolod.Peet azt mondta, nem akar zavarni, dehát nem zavartok, különben õt sem hivtam volna. Ahogy érzed. Ha nem jössz, akkor sikeres tanulást kivánok

antijuve
hát van benne valami.csak most sikerült végre megszerezni azt a könyvet amibõl készülni kéne.ha elõbb meg lett volna,akkor talán még el is mennék,csak így szûkek a napok:S.és fárasztóak...lesznek😊.nem szeretnék ezzel a tantárggyal többet foglalkozni most😊.sõt,egyikkel se😄.

de ha lenne idõm természetesen elmennék😊.

ups and downs

Zsófy
Jajj, mintha eddig nem tehetted volna meg, h tanulj! (és ez most lecseszés😄) De amugy megértelek😊

antijuve
sajnos nem tehetem,mert akkor nem kapok enni😄.meg rosszul esik ha meló helyett lazsálok😊)

fûûûûûûha😊.én is kb ezt.csak nem takarítottam😊.de a cityben voltam picit.

ups and downs

Zsófy
Én sem😄. De ha gondolod, kakszizd le a tanulást😊

Hát értsd úgy, h fürdeni ment😄 vmi termálba apukájájékkal
Konkrétan? Basztam😄 Na nem... takarítottam, jártam a várost, koritéleztettem meg ilyenek..

antijuve
nemtok korizni.meg holnap mostmá télleg keményen kell tanulnom😊

mi az h elment Miskolcra fürdeni??
Konkrétan mit csináltál?😊

ups and downs

Zsófy
Nem. Norbi elment Miskolcra fürdeni, én meg itthon basztam (a rezet😊, majd holnap szándékozunk korizni menni 10 re. Ha gondolod, gyere!

antijuve
hol voltatok?Korizni?

ups and downs

Freedom88
de ronda vagy😄

T.T.

Zsófy
Hát, már késõ bánat... 😄 de azért köszönöm😊 már minden kész😊 SZUPERZSOFY😄

antijuve
megnéztem a filmet Peet,köszi még1cer

ups and downs

antijuve
hûûû én segítenék😄

ups and downs

Zsófy
Ezzaz! Látom senkinek sincs vmi mesés napja... Nekem 9kor kellett volna kelnem... Korcsolya éleztetés, függönyvásárlás, rámolás, takaritás, fél 7re FreeF1 elé menés... és most keltem. Szóval kibeb*szottul rohanós napom lesz😄. Ja, és ha anyum nem hiv, még mindig alszom.... Szóval, ha vkinek van kedve segiteni, kijöhetne Érdre😊
Szuperzsofy bevetésre kész😄DDD

antijuve
MÛKÖDIK A KÁRTYÁM!!!!JUHUUUUUU!!!!!😄D

csak tanulni ne kéne!!!😞(
úgyhogy az elkövetkezõ pár napban gép elõtt fogok ülni és tételeket dolgozok ki.aztán meg meg kell õket tanulni...jan.3-án vizsga.utána meg négy napra rá újabb,és rengeteg tétel van.szval levegõt venni nem lesz nagyon idõm😊. ja,nem kell sajnálni😊
elõbb még összeszerelem a gépet meg satöbbi😄

ups and downs

MrElf
jó reggelt😊 Túl vagyok elsö Tesco turámon😊 Kicsit sokat hagytam ott de hát evvan:S:S majd megtanulok vásárolni is😊😊
Szóval nagyon király itt😊 Örülök hogy itt lehetek és igy kicsit közelebb lehetek mindenkihez...már mint földrajzilag😄😄 De aki többet akar földrajzi közelségénél az irjon😄😄😄😄😄😄:
Cuppp😊

Zsófy
Jóéjt mindenkinek!
(nem tudok aludni)
HELP!!! ÁÁÁ Roland, nem tudod véletlenül, mennybe kerül a koripályánál éleztetni korit? Csakmert pl a mister minitbe 1300/pár és az rohadt sok😞(

Jeff Gordon
Szia Zsófy<#integet2> jóéjt.

többi fórumlakónak pedig kellemes december 29.-ét😊)

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Igen, eddig én is igy tudtam (És a biosztanáro elmondta: "tehát fiúk, ha nem olyan nemû lesz a baba, amilyet szeretnétek, magatokat hibáztassátok"), de aztán hallottam meg asszem olvastam is róla, de lehet, h csak legenda...

Jeff Gordon
de az a vicc,hogy volt idõ amikor nem zavart,egy évig biztos eléldegéltem így,és semmi problémám nem volt magammal,lehet csak azért mert kerültem a tükörbenézést?😄
köszönöm zsófy,ha õszinte akarok lenni én is büszke vagyok magamra,hogy ezt megcsináltam... legalább bebizonyítottam a belsõ énemnek,h képes vagyok rá.emlékszem egyszer csobival beszélgettem,még mielõtt lementem futni,akkor már lefogytam rendesen,de azért még futottam,és elmeséltem neki ezt,hogy hogy csináltam,hát kirázta a hideg😄 de szó szerint😊)) azért volt h furcsán néztek rám,de nem érdekelt,végülis én jól jártam,nem bántam meg,úgyis mondhatnám,megérte😄

Jeff Gordon
hát ezt nemtudtam,de ezek nemcsak kósza legendák? ffiakra és nõkre is egyaránt vonatkozik? de ha genetikailag nézzük,akkor a ffinak van egy x és egy y kromoszómája,és a nõnek két x,tehát a nõ mindenképp x-et örökít át,és akkor a ffi-n múlik,elvileg.nem?😊)

hát #28451

Zsófy
Hát, mit mondjak? Állandóan csak a nasi... Amugy elég kevés az olyan ember, akit ennyire zavar, és akár a 40 fokba is kimegy melegitõbe futni, csak azért, hogy olyan legyen, amilyen lenni szeretne. És ezt nagyon tisztelem benned, hogy megcsináltad!

Zsófy
Hát, sztem ha kismama leszek, nagyon oda fogok figyelni, h mit is eszek. Csokit nemhiszem h annyit fogok, még ha kivánom is, bár nemtom milyen kivánosnak lenni (mármint kivánós kismamának lenni), meghát fiúkat szeretnék, és nemtom mikor kell elkezdeni leállni a csokikajálással, mert ugye azt mondják, ha sok csokit eszel lányod lesz.

Nekem szokott lenni...sajnos... Várok

Jeff Gordon
szóval jah,hát ez is én voltam,nem is olyan rég,4éve...

számomra szörnyû a látvány,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül(majd free úgyis helyesel😄) amúgy nem cigizek,hanem ropizok rajta😊

Jeff Gordon
fõleg ha két ember helyett kell enned😄😄 tudom mostanság sokat mondják,ne haragudj,ezt a ziccert nem hagyhattam ki.

az a baj,h nekem sosincs lelkiismeretfurdalásom tõle,csak ha meglátom a képeken magam,akkor szörnyülködök rendesen.várj,hozok egy jó régit... meg fogsz ijedni😄

Zsófy
de ha most megeszem mégnagyobb lelkiismeretfurdalásom lesz, és már igyis fáj pocóm😞 Éhes pocira csokit, hát most nem volt jó választás... de lehet, h el fogom csipegetni😊

Jeff Gordon
oh,azért a két sorért már kár😄 én már úgy szoktam vele lenni,hogy annyi ne maradjon már meg...
hm,azért köszi,tényleg.egyetemi pajtásokkal sem megyek,fõleg mert õk se mennek idén... de azért nektek jó hepajt😄 meg sok nevetést kivánok😄

Zsófy
Asszem befelyeztem a csokizást... maradt két sor😊
Hát, sajnálom, h nem látunk, de ha esetleg megjönne a kedved, tudod, hol leszünk.

Jeff Gordon
éljen a mozgás.huh,reggeli,azt én se:S
a futam jan 17én lesz,ha minden igaz...
áh köszi de nem,semmi hangulatom a szilveszterhez,így sztem sehova se megyek.

Zsófy
Hát azt azért nem mondanám, h nem látszik... Holnap reggel majd jönnek a felülések és társai. Majd nem reggelizek (nem mintha szoktam volna😄)
A futamig... de az mikor lesz?😄 Szép, hogy igy meg tudod álni. És azért szilveszterkor látunk?

Jeff Gordon
😄D tényleg gyorsan eltudod fogyasztani,jó neked,meg se látszik rajtad😊
kicsit eltünök a közéletbõl,egészen a futamig nem megyek se msn se semmi,fórumot is hanyagolom addig.jót fog tenni,már ígyis többet netezek mint kéne

Zsófy
Hát hova mész? Én lassan fél tábla Tibicsokinál tartok, miközbe olvasgatok, és láss csodát... ot is szóbakerül a csoki😄 habár nálam a Boci a best😊