44995
F1CHL - Retro
-
#31914 Riberyyyyyyyyyyyy!!!Isten vagy!!!:DD -
#31913 IRD ALÁ!! :D -
#31912 nekem tetszett a verseny része, feelinges volt még 5en is -
#31911 azért nem olyan könnyű a másik mögött menni.nem F1C. -
#31910 hát ha komolyan gondoltad volna sztem megelőzől bármikor,onlinevezetésben van ekkora különbség köztünk.
de azért élveztem,jó volt,bár ha lesznek éles futamok akkor majd kerüljük egymás kilökését :DD -
#31909 rád gondoltam (a futamra értettem)
azért engedtelek el,mert elég simán nyertem volna így,én meg inkább csatázgatni akartam. -
#31908 hehe.kösz:))
bár sztem biztos iglire gondoltál,én borzasztó lassú voltam,meg kellett nyújtani a féktávot,mert gázadásnál nagyon instabil volt a kocsi,fogalmam sincs miért,kanyarkijáratból egyszersem tudtam padlóval kijönni.
viszont nemvoltam talán szívbajos,betartottam mindenkit:))
amúgy miért engedtél el?:) -
#31907 egyébként Grt,szépen mentél:) -
#31906 hát nem nagyon:S. -
#31905 Oké,köszönjük az infót:). -
#31904 jóvan, mondtam h nem érdekel miket hordasz itt össze -
#31903 Mert akkor még nem jött össze amin most megyünk. Tagdíjat meg azért nem szedek szedünk mert jutottam némi pénzhez amiből fedezni tudom a bérlést. -
#31902 no,ezaz,5.lettem mégiscsak:)) -
#31901 hát kicsit többet elvettem,úgynéztem előtte h 6tizedre vagytok,hát gondoltam már utsó szektorra csak fel adja mindenki,kicsit magamra akartam ereszteni a mezőnyt,nemjött be,evvan -
#31900 az mekkora baleset volt LOL -
#31899 utolsó kör,utolsó előtti kanyar.amikor nekedmentem -
#31898 melyikben? -
#31897 Peet,mi volt abban a kanyarban? -
#31896 érdekes h akkor simán emellett voltál/voltatok...sztem hagyjuk az egészet, ti is éljétek a saját életeteket meg mi is, nekem ezek az alamusziságok nem tetszenek, én korrekt voltam és vagyok is mindig, ti nem ennyi. -
#31895 omg
jó szenvedést:D -
#31894 én meg lassan indulok Rómára:)
olyan fél hét körül jövök. -
#31893 végülis igaz:))
nos,esti tesztre jövök én is,addig megyek tanulni.mivel free nemjön/nemindul v. kitudja,ezért kimi féle ferrarival jövök.persze jöhet más is azzal,engem aztán nem zavar :D -
#31892 az 1.helynél már nincs feljebb:).csak lejjebb,tehát rossz:D -
#31891 A svájci Motorsport Aktuell ugyanakkor arról számolt be, hogy Räikkönent betegség is hátráltatta a jó szereplésben, a finn állítólag fülfertőzéssel bajlódott az elmúlt hétvégén.
tehát akkor 2.hely már nem is jó?:)) -
#31890 Hi. Sompir igen ennyiért adta volna egy évre! 55000 Ft ért% Heti 6 napra 90 percekkel. Szerintem ez senkinek sem felelt volna meg. -
#31889 na azért:)
viszont az nem jó:( -
#31888 Dehogy! Csak nem jó a nete, mindig ledobja...:( -
#31887 Haragszik rátok!
-
#31886 éjt -
#31885 egyébként tényleg nem túl szerencsés hogy "én ezzel nem megyek és kész".tavaly csak 1 közül kellett választani legalább:)
mindenkinek úgyse lesz tökéletes:S. -
#31884 hát jussatok dűlőre akkor mod terén.
-
#31883 én mindenen állitottam, próbálgattam mire reagál az autó és hogyan...és végre itt majdnemhogy logikusan reagált a változtatásra, ezért is tetszik -
#31882 én azon nem is állítottam.csak a szárnyakon.meg kormányzár,féknyomás és váltó. -
#31881 értsd jól na :)
egyébként az elején télleg kibaszottul csúszott, főleg azért mert alaphelyzetben olyan gány egy súlyelosztása van az autónak h körbe se tudsz vele menni -
#31880 ugyanolyan beállításokkal?:)) éppenhogy a beállítás nem volt ugyanaz:)
más ha a benyóra boostra meg ilyenekre gondolsz
egyébként gratula,tényleg jól mentél:D -
#31879 hát olyan jó volt nézni h sokáig ugyanolyan beállitásokkal 1,6mp előnnyel vezetem az edzést, ilyen már rég volt F1-es környezetben :)) -
#31878 mégse:).nincs túlzottan miről:D -
#31877 oks,szólj ha fent van,és nézem őket -
#31876 csinálok pár képet a mai tesztről.BMW lapon lesz -
#31875 Free merre jár?:)