F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam is a Chevy a kedvenc,de sokra nem megyek így vele...
hát figyi,ha úgygondolod,hogy beszállsz,akkor lehetünk Hondások,úgytudom kettõ van belõle.
hát figyi,ha úgygondolod,hogy beszállsz,akkor lehetünk Hondások,úgytudom kettõ van belõle.
The only speedometer is in your head.
Igazából de😄 A BMW-vel is elboldogulok rf-ben. (raceben már gond😄) De azért valahogy én a front hajtással jobban állok ilyen pályákon. Szóval lehet Honda, Chevy, Seat. De ha választani lehet vagy Honda vagy Seat. Sajna az rf modban nagyon gyengusz a Chevy! Pedig Race-ben azzal tolom.
Downhill!!
hát sajnálom,hogy nascar befuccsolt,pedig biztos jó bajnokság lehetett...
Nos rendben,ha vmi lesz,akkor majd kereslek.Melyik autó fekszik neked? mert úgytudom h te Seatos vagy.Azonkivül más szóba se jöhet?😊
Nos rendben,ha vmi lesz,akkor majd kereslek.Melyik autó fekszik neked? mert úgytudom h te Seatos vagy.Azonkivül más szóba se jöhet?😊
Hát végülis.. Ha beindul, vagy lehet menni akkor lehet hogy indulnék.. Egyenlõre indénre nincs Liga amibe vagyok. A NASCARnak szerintem vége nagyából.. Persze még lehet lesz belõle valami, de ha mégsem akkor lesz idõm..
Ja a wtcc-hez. Ha ligát akartok inditani akkor szerintem a 2006-07-08 as (valamelyik ezek közül) seson pályáin kellene menni. Mivel ennek pont ez a lényege hogy nehéz kanyargos, lökdösödõs legyen. Szerintem a Fun pályák nem jók bele. Persze ez csak egy vélemény csak gondoltam be irom. Segítségekkel nincs bajom (mindenhol minden nélkül megyek) .
Rf eredeti szóval irjatok ha van fejlemény aztén meglátjuk😄
Ja a wtcc-hez. Ha ligát akartok inditani akkor szerintem a 2006-07-08 as (valamelyik ezek közül) seson pályáin kellene menni. Mivel ennek pont ez a lényege hogy nehéz kanyargos, lökdösödõs legyen. Szerintem a Fun pályák nem jók bele. Persze ez csak egy vélemény csak gondoltam be irom. Segítségekkel nincs bajom (mindenhol minden nélkül megyek) .
Rf eredeti szóval irjatok ha van fejlemény aztén meglátjuk😄
Downhill!!
-feltétel: eredeti rf,de asszem neked az van.
-pályákra a pilóták tesznek javaslatot,ahogy olvastam.
-segítségek még nincsenek lefixálva.
-díjazás: mivel kisszerveren fut,sztem 7-8emberrel,ezért úgytudom,hogy free.
-pályákra a pilóták tesznek javaslatot,ahogy olvastam.
-segítségek még nincsenek lefixálva.
-díjazás: mivel kisszerveren fut,sztem 7-8emberrel,ezért úgytudom,hogy free.
megasirály ez a WTCC, BMW legyõzhetetlen ilyen egyenes pályán 😞
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
szevasz,hoztam neked egy idézetet,mintha te mondanád: "Nincs szükségem igazából semmire sem. Boldog vagyok, hogy túl vagyunk a karácsonyon, mert ez eléggé unalmas dolog."
de Kimi mondta.
de Kimi mondta.
ez igaz😊 de nekem nincs ilyen tárgyam a vizsganaptáramban😛
uh,hát grat,másodikról van fogalmam,elsõrõl semmi 😄
nekem semmit nem kellett húzni,leültem és kérdeztek,hárman mentünk be,és mindenki kapott egy kérdést,rám kör volt,tehát három kérdést kaptam: ombudsman,mentelmi jog,és interpelláció
nekem semmit nem kellett húzni,leültem és kérdeztek,hárman mentünk be,és mindenki kapott egy kérdést,rám kör volt,tehát három kérdést kaptam: ombudsman,mentelmi jog,és interpelláció
31.tétel: A francia,német,osztrák és svájci kodifikáció fõbb jellemzõi (király tétel)
69.(utolsó) tétel:AÁllamforma és államtípus (kevésbé volt jó mer a végét már nem nagyon tudtam😄)
te?
69.(utolsó) tétel:AÁllamforma és államtípus (kevésbé volt jó mer a végét már nem nagyon tudtam😄)
te?
ups and downs
Ami még hir: úgy tûnik h az indexf1 lemondja a szervert, igy lehet amúgy se lenne nagyszerverünk ha akarnánk se, igy mindenképp más irányba kell elindulnunk
egy dolgot tisztázni kell:
olyan ember aki tavaly teljesen végig ment a szezonon, de nem fizeti be a szerverdijat, nem fog indulni ebbe az évadba még kisszerveren se!
olyan ember aki tavaly teljesen végig ment a szezonon, de nem fizeti be a szerverdijat, nem fog indulni ebbe az évadba még kisszerveren se!
Dehát ez egy ezüst ferrari😄 Most az hogy más az or kup mit jelent? Attól még az egész egy összelopott ezüst ferrari. A 23-as rajtszámot meg megérdemlik.
Downhill!!
ups and downs
amúgy sztem ez a kocsi nem néz ki rosszul,bár az orrész nagyon nem jön be,Ferrarinál sokkal jobb,meg azaz autó alapból sokkalta jobb😛
kissé groteszk,de megérdemlik: MP4-23 23as rajtszámmal,háhá 😄

Sziasztok!
Fiúk, sok sikert! Én le lettem záródva elméleti gazdaságtanból 5re😊 Nagyon örülök! Ha nekem jó napom van, legyen nektek is!!!
Várom a vizsgaeredményeket!
Fiúk, sok sikert! Én le lettem záródva elméleti gazdaságtanból 5re😊 Nagyon örülök! Ha nekem jó napom van, legyen nektek is!!!
Várom a vizsgaeredményeket!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
szevasz Free.hát én 6kor kelek még reggel tanulok kicsit,10kor vizsga,szóval nekem se jobb😄
mindenjót.jó utazást lefelé.Szia
mindenjót.jó utazást lefelé.Szia