44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    mostmár nekem is bejön,csak azt hittem h tényleg karbantartanak
  • antijuve
    nekem mindig bejött
  • Jeff Gordon
    lol,ugye fel van véve kedvencnek,és akárhányszor rányomtam,kiirta nekem h karbantartás van,most nyomtam egy frissítést és bejött,extra.hu rulz
  • antijuve
    kösz
  • antijuve
    javaslom az official fórumot:))

egyébként jó volt.négyen lettünk volna,de Karesznak vmi gondja akadt mindig:S. (nem volt motorhangja).
  • Jeff Gordon
    neked fényképeztem még,amikor a nővéreddel a decathlonba dolgoztunk,abban az időben sokat használtad e szót
  • Jeff Gordon
    amúgy milyen volt a teszt? nem mondtatok róla semmit,hányan voltatok,h sikerült,stb:)
  • antijuve
    höhh:)))
  • Jeff Gordon
    ez?
  • antijuve
    láma:)
  • Jeff Gordon
    hát azaz utcahosz az 10sec volt kb,de olyan 5kör alatt összeszedte,szóval elég jól ment,sokkal jobb volt nálam,ezt meg kell hagyni.
    olyan 14-15pt volt kilátásba a csapatnak az első 10körben,majd a végén 3 lett belőle :DD
  • antijuve
    mifaszé siet,ha utcahosszal vezet?
    hogy Free miért nem csinált ilyeneket tavaly?:P
  • Jeff Gordon
    közben kiderült a probléma:
    utsó sikánnál eldobta,szárny le,suspension failure,50seces pit,majd a pálya közepén a gyors jobbosban a felfüggesztés miatt lecsúszott az ívről és ismét ugyanez,majd gondolom esc.hát evvan.majd legközelebb
  • antijuve
    grt
    gerrard...lol:)
  • Eagleheart
    grt grt
  • Jeff Gordon
    race repot:
    started: 8th
    finished: 6th
    kval: elég jó volt,8th lettem úgy,h a harmadiktól 2tizedre voltam,kiestem az első körbe,hat jutott be.
    race: rajt elég érdekes volt,kaptam két akkora löketet hátulról,de kocsi ép maradt.5.helyen körözgettem vonatban,amikoris,páran kicsúsztak ill kimentek boxba így második helyen találtam magam.kiskiru volt előttem(szaby) aztán egyszerre mentünk boxba 1-2helyről,és itt egy hatalmas hibát követtem el,gyakorlatilag megetetett,és speeding in the pit lane,drive thorugh penality.na 7hely,ok,ahogy köröztem,mindig kijött elém vki,sose mögém,elém,már kezdtem bakattani,mert ahogy közel értem hozzájuk eléggé kacsáztak egyesek,de végülis nem tudtam előlrejutni rendesen.ekkor elkövettem még1 hibát,hivásnélküli box,22seces kiállás,lol volt.utsó hely,mindenkitól jó messze,egyedül voltam,és végre rendesen hallottam a matort(mert ha közel vagy a többiekhez saját motorodat nem hallani szinte,tök idegesítő) elkezdtem hajtani a mercit,egész jól jöttem én azthiszem,szépen sorra kerültek mögém az emberek,célbavettem kovit,és patyát,előbbit elég könnyen sikerült leelőzni,gyakorlatilag hozzá se értem,magától kicsúszott,utóbbi patya,nagy ellenálást tanusított,a pálya közepén ment,és akár h rángattam a kocsit,nem tudtam bemenni mellé,nagyon idegelő volt,h két seccel gyorsabb vagyok körönként,lelököm a pályáról gyakorlatilag,aztán nemtudom megelőzni.de utsó kör közepén sikerült ez is,bementem mellé,és vele vmi történt,nem értem hozzá de sztem pont annyira lassult le,hogy könnyedén eltudtam jönni,mert sztem fennakadt a rázókön.
    jah igen,és első pitnél lol volt renó úgy állt be,h én nemtudtam kijönni... hát nc,jah és pont ez a patya volt,háhá,legalább megbüntettem :D

szóval jó futam volt,megvolt az első rf éles bevetésem futamon,sztem nagy szégenyt nem vallottam 12ből 6ik,igaz sok hibát elkövettem,de ez a futam pont jó volt tanulásra,mert azért arra akarva akaratlanul rájöttem h még tanulni kell.

hát ennyi.
    gerrard utcahosszal vezetett a 11.körig,aztán vmi történt nemtudni mi,kiesett.simán nyert volna.
  • antijuve
    szerda király lenne
  • Jeff Gordon
    elvileg 06-14ben vagyok,szóval nekem okés a dolog,de miattam mehettek 24én is,bár egy pilótával kevesebb az igaz,hát akkor vessük fel a szerda ötletét:)
  • Eagleheart
    tőlem jó
  • antijuve
    1. Lewis Hamilton McLaren-Mercede 1:25.187
    Hamilton legjobb ideje AP-ban az időmérőn (2.etup)
  • antijuve
    és ha szerdán lenne mondjuk az első futam?:DD
    23.án?:D
  • antijuve
    mégse:P
  • Eagleheart
    RAJT MÁJUS 1
  • antijuve
    hoppá,elnéztem:D
  • Eagleheart
    csodás
    akkor most milégyen? :D
  • antijuve
    hoppá,csak akkor meg én nem leszek,mert Németországba megyünk
  • Eagleheart
    ok
  • antijuve
    ügyes vagy:DD
  • antijuve
    Igli,így is kevesen vagyunk:D.Halasszuk akkor egy héttel:).
  • Eagleheart
    grt
  • Jeff Gordon
    olé,megvan az info zh-m,65% lett,hármas:))
    örültem neki:)
    már csak a kövit kell megírni jól,és akkor jó vagyok,megvan a tárgy:)
  • Jeff Gordon
    np,második futamra akkor becsatlakozok:S
    sorry,így alakult,hirtelen jött lehetőség,amit nem akartam kihagyni
  • Eagleheart
    hát elviekben 24-re tervezem a rajtot
  • Jeff Gordon
    ha 17én v. 24én indulna a liga,akkor első futamon nemtudok résztvenni mh-i elfoglaltság miatt.kemény lesz,20nap,napi 8óra,úgy h még suliba is megyek,de bankszámlaügyileg megéri a szenvedés:))
  • Jeff Gordon
  • Eagleheart
    igen, de csak azok akiknek engedélyezve volt a SPEED BUG a kocsi elektronikájában :DDD
  • Jeff Gordon
    annyit mentek valóságban is,nem?:DD
  • Eagleheart
    ránéztem a KF1RL lapjára, pole idő AP-ban: 1.21 :) LOL milyen reális egy mod :D
  • antijuve
    na,pápá
    négykor jövök.csá
  • antijuve
    én ha egész hónapban:D