F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
😄DD birta a strapát😄

T.T.

Jeff Gordon
szegény kormány mit kapott ott tõled 900 fokos fordulaton,jah ráadásul porschével 😊) hát élvezet volt nézni,már félig kint voltál a kanyarból de már tekerhetted is a másik irányba a kormányt,melós lehet eléggé 😄

The only speedometer is in your head.

antijuve
semmi probléma

nemtom h hívják.de mindjárt megkersem ha ennyir érdekel😄

ups and downs

Freedom88
😄D

T.T.

Jeff Gordon
"Szóval elsõnek itt van Linda (aki mint tudjuk egyetemista,nem kell aggódni,talán még el is végzi ebben az évszázadban-de azért okos meg minden).Miért énekel?Milyen jogcímen?Egyszerûen fogyasztja a pénzt."

😄DD
bocs bryan hogy belinkeltem ide,de ez lol,amúgy ki azaz emos akirõl irtál?😊

Freedom88
tisztára mint a parkolóház😊

T.T.

Jeff Gordon
akkorát ugrattam a Hondával,király volt nagyon,aztán satufék,nyikorgott rendesen a gumi. utána meg megpróbáltam f1carral,érdekes volt,mert a 2es fokozatot alig kellett használni 😄

Freedom88
héten majd összeirok lehet egy ilyen mod gyüjteményt és akkor nyomunk egy ilyen ROC-ot

T.T.

Freedom88
jövõhéten mehetünk majd én benne vagyok!

T.T.

Jeff Gordon
pont ez a szépsége a dolognak,megláttam a pályarajzot,mondom te jó ég,még körforgalom is lesz? 😄 de aztán megbarátkoztam vele,jó pálya nagyon,bár a long verzió érdekes lehet...

múltkoriban a Stade de Franceban köröztem,RoC pályán,gondoltam felvetem,hogy menjünk ott wtcc kocsikkal 1vs1et,de aztán inkáb elvetettem az ötletet...

antijuve
na itt vagyok😊)
ja,hát az a kacskaringós izé valóban nem ment túl fényesen.majd megtanultam volna😊.de most nem volt kedvem ilyenekkel foglalkozni😄

ups and downs

Freedom88
eléggé😊 én is néha megnyaltam a falat

T.T.

Jeff Gordon
😄D
mindkettõ sikerült😊

Freedom88
igen, eléggé pattogott, de meg lehetett szok(p)ni😄

T.T.

Jeff Gordon
azt tudtam hogy rosszul csinálom,de volt elõtte egy viszonylag erõs jobbos,na az a féktáv volt még kellemes 😛 de 10kör után megszoktam,bár néha falaztam 😄

Freedom88
egyébként qrva rosszul vettétek azt a sikános kanyarokat, ott nem kellett kanyarodni csak az elején egy kicst, aztán tõgáz végig, ott baltáztatok el sok idõt...de jó volt a pálya, nekem tetszett, toban mondjuk igy vonatozva még királyabb volt

T.T.

Jeff Gordon
jah ártem,azt láttam hogy a legalább annyira villogsz a lámpával mint amennyire a gázt nyomod😊) igazából 1:01alá akartam bemenni,de hogy sikerült 59.7 az kellemes volt számomra😊 azért köszi😊

Jeff Gordon
miért? hol vagy? 😄

Freedom88
hát majd Eagle kitalálja

T.T.

gordon 24
Fuu.. Wazz akkor fikszáljuk keményen, mert szombaton reggel 10 kor😄 Én még sehol se vok.. De ha tudom akkor rá tudok készülni😄

Downhill!!

Freedom88
mert toltalak elõttem😊 Nem szószerint, de azért az sokat jelent, ha tudod h vki üldöz vagy vkit üldözöl sokat segit...
Hát nem volt funrace, csak úgy megbeszéltük h körözünk aztán téptünk,állati király volt. BMW vs. BMW, tisztára mint Spaban F1C alatt.

T.T.

Jeff Gordon
10órát kb.

gordon 24
Kösszi! Leszedem, és akkor figyelek. (ez a reggel mit takar?)

Downhill!!

gordon 24
:d Rendben! Ok majd akkor várom a fejleményeket! A Modot letöltöm!!

Downhill!!

Jeff Gordon
jó lesz már akkor nagyon,rég vártam ennyire hogy teljen el egy hét,piszok nagy szívás lesz :S

Jeff Gordon
errõl jut eszembe,rég voltunk már elsõk,mármint itt az sg fórumon😊

Jeff Gordon
jaja,tényleg jó volt,ez a Lienz feelinges pálya nagyon,bár TC off nélkül néha odavágtam a kocsit,de alapvetõen megtanulható pálya,akkor néztem nagyot,elsõ szektor: FreeF1 59.310 és akkor nézem a szektor idõt -0.240 mondom micsoda?!! hát köv szektorban természetesen elbuktam,de azért jó volt látni,hogy valamelyest megy a dolog.
amúgy azt nem értem miért irtad h szivesen,nem löktél meg egyszersem,vagy igen?

kár h nem maradtam funon,én azt hittem még köröztök fél órát,és én már max 1-2 tizedet tudtam volna csak javulni,lassu volt a Hondám egyenesben,de azért nem volt rossz,mondjuk ha tudom h lesz fun,lehet maradok,mostmár mindegy😊)

Jeff Gordon
aprócska probléma,jól mondod😊

Freedom88
vagyis jövõhéten!

T.T.

antijuve
és elvileg jan 26-án lesz az elsõ futam.reggel.de ez még nem 100%.
ha indul itt szólunk!

ups and downs

antijuve

ups and downs

Freedom88
wtcc modot😊) Nem tudom mikor kezdõdik alakuló félben van a cucc, van egy kis gond most a belsõ ligával...csak egy kicsi😊

T.T.

gordon 24
Srácok a Wtcc-hez melyik modot szedjem le? Most nincs fent semmi. Adnátok linket (esetleg) Na és mikor lesz akkor a rajt?

Downhill!!

antijuve
hát igen,fékezni nem egyszerû.most nem is ment valami jól😄.sokszor rallyztam😄

ups and downs

Freedom88
jó ez a bmw, baromi élvezetes vele menni, csak ez az 5 sebesség:S kicsit kevésnek tünik lassú pályákon, meg mondjuk jókat lehet becsúszni a kanyarba😊)

T.T.

antijuve
jaja,tc off rlz😊

ups and downs

Freedom88
jaa, végig tc on😊 hmmm, én tc off egyértelmü, de repülgettem én is, végére qrvára elfogyasztottam a kereket...na de az nagy repülés volt😊 csak annyit láttam a tükörben h kimentél a füre és csúszol keresztbe, rátapostam a fékre, pufff el elõttem😊)) megakirály volt😄

T.T.

antijuve
ja.basszus nem tudtam h mé ilyen stabil és lassú kanyarokban a kocsi.be volt kapcsolva a TC.a végére már kikapcsoltam😊
a legjobb az volt mikor elrepültem elõtted két centire😄D

ups and downs

Freedom88
hát Bryan qrva jó volt😊

T.T.

antijuve
jaaaaaa.értem

ups and downs

Freedom88
na most el, vissza Bp-re, majd re

T.T.

Freedom88
nem😊 Járok fitness terembe Szombathelyen, kicsit edzek😊

T.T.

antijuve
tökmind1😊

miér van kiírva nálad h A fitness guru?? Schóbert Norbert miatt??

ups and downs

Freedom88
msn blog vagy a mclaren?😊

T.T.

antijuve
hát melyik a honlapod?oda!😄

ups and downs

Freedom88
hova?

T.T.

antijuve
Free,írjál már egy cikket,kösszii!!

ups and downs

antijuve
pedig mi úgy szeretünk😄

ups and downs

Eagleheart
mindenki kussoljon el 😄DDDDDD

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Freedom88
yesss! De jó nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😊) Legalább nem fog átalakulni a laptop kinézete!😊

T.T.