F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szegény kormány mit kapott ott tõled 900 fokos fordulaton,jah ráadásul porschével 😊) hát élvezet volt nézni,már félig kint voltál a kanyarból de már tekerhetted is a másik irányba a kormányt,melós lehet eléggé 😄
The only speedometer is in your head.
"Szóval elsõnek itt van Linda (aki mint tudjuk egyetemista,nem kell aggódni,talán még el is végzi ebben az évszázadban-de azért okos meg minden).Miért énekel?Milyen jogcímen?Egyszerûen fogyasztja a pénzt."
😄DD
bocs bryan hogy belinkeltem ide,de ez lol,amúgy ki azaz emos akirõl irtál?😊
😄DD
bocs bryan hogy belinkeltem ide,de ez lol,amúgy ki azaz emos akirõl irtál?😊
akkorát ugrattam a Hondával,király volt nagyon,aztán satufék,nyikorgott rendesen a gumi. utána meg megpróbáltam f1carral,érdekes volt,mert a 2es fokozatot alig kellett használni 😄
pont ez a szépsége a dolognak,megláttam a pályarajzot,mondom te jó ég,még körforgalom is lesz? 😄 de aztán megbarátkoztam vele,jó pálya nagyon,bár a long verzió érdekes lehet...
múltkoriban a Stade de Franceban köröztem,RoC pályán,gondoltam felvetem,hogy menjünk ott wtcc kocsikkal 1vs1et,de aztán inkáb elvetettem az ötletet...
múltkoriban a Stade de Franceban köröztem,RoC pályán,gondoltam felvetem,hogy menjünk ott wtcc kocsikkal 1vs1et,de aztán inkáb elvetettem az ötletet...
na itt vagyok😊)
ja,hát az a kacskaringós izé valóban nem ment túl fényesen.majd megtanultam volna😊.de most nem volt kedvem ilyenekkel foglalkozni😄
ja,hát az a kacskaringós izé valóban nem ment túl fényesen.majd megtanultam volna😊.de most nem volt kedvem ilyenekkel foglalkozni😄
ups and downs
azt tudtam hogy rosszul csinálom,de volt elõtte egy viszonylag erõs jobbos,na az a féktáv volt még kellemes 😛 de 10kör után megszoktam,bár néha falaztam 😄
egyébként qrva rosszul vettétek azt a sikános kanyarokat, ott nem kellett kanyarodni csak az elején egy kicst, aztán tõgáz végig, ott baltáztatok el sok idõt...de jó volt a pálya, nekem tetszett, toban mondjuk igy vonatozva még királyabb volt
T.T.
jah ártem,azt láttam hogy a legalább annyira villogsz a lámpával mint amennyire a gázt nyomod😊) igazából 1:01alá akartam bemenni,de hogy sikerült 59.7 az kellemes volt számomra😊 azért köszi😊
Fuu.. Wazz akkor fikszáljuk keményen, mert szombaton reggel 10 kor😄 Én még sehol se vok.. De ha tudom akkor rá tudok készülni😄
Downhill!!
mert toltalak elõttem😊 Nem szószerint, de azért az sokat jelent, ha tudod h vki üldöz vagy vkit üldözöl sokat segit...
Hát nem volt funrace, csak úgy megbeszéltük h körözünk aztán téptünk,állati király volt. BMW vs. BMW, tisztára mint Spaban F1C alatt.
Hát nem volt funrace, csak úgy megbeszéltük h körözünk aztán téptünk,állati király volt. BMW vs. BMW, tisztára mint Spaban F1C alatt.
T.T.
jó lesz már akkor nagyon,rég vártam ennyire hogy teljen el egy hét,piszok nagy szívás lesz :S
errõl jut eszembe,rég voltunk már elsõk,mármint itt az sg fórumon😊
jaja,tényleg jó volt,ez a Lienz feelinges pálya nagyon,bár TC off nélkül néha odavágtam a kocsit,de alapvetõen megtanulható pálya,akkor néztem nagyot,elsõ szektor: FreeF1 59.310 és akkor nézem a szektor idõt -0.240 mondom micsoda?!! hát köv szektorban természetesen elbuktam,de azért jó volt látni,hogy valamelyest megy a dolog.
amúgy azt nem értem miért irtad h szivesen,nem löktél meg egyszersem,vagy igen?
kár h nem maradtam funon,én azt hittem még köröztök fél órát,és én már max 1-2 tizedet tudtam volna csak javulni,lassu volt a Hondám egyenesben,de azért nem volt rossz,mondjuk ha tudom h lesz fun,lehet maradok,mostmár mindegy😊)
amúgy azt nem értem miért irtad h szivesen,nem löktél meg egyszersem,vagy igen?
kár h nem maradtam funon,én azt hittem még köröztök fél órát,és én már max 1-2 tizedet tudtam volna csak javulni,lassu volt a Hondám egyenesben,de azért nem volt rossz,mondjuk ha tudom h lesz fun,lehet maradok,mostmár mindegy😊)
és elvileg jan 26-án lesz az elsõ futam.reggel.de ez még nem 100%.
ha indul itt szólunk!
ha indul itt szólunk!
ups and downs
ups and downs
wtcc modot😊) Nem tudom mikor kezdõdik alakuló félben van a cucc, van egy kis gond most a belsõ ligával...csak egy kicsi😊
T.T.
Srácok a Wtcc-hez melyik modot szedjem le? Most nincs fent semmi. Adnátok linket (esetleg) Na és mikor lesz akkor a rajt?
Downhill!!
jó ez a bmw, baromi élvezetes vele menni, csak ez az 5 sebesség:S kicsit kevésnek tünik lassú pályákon, meg mondjuk jókat lehet becsúszni a kanyarba😊)
T.T.
jaa, végig tc on😊 hmmm, én tc off egyértelmü, de repülgettem én is, végére qrvára elfogyasztottam a kereket...na de az nagy repülés volt😊 csak annyit láttam a tükörben h kimentél a füre és csúszol keresztbe, rátapostam a fékre, pufff el elõttem😊)) megakirály volt😄
T.T.
ja.basszus nem tudtam h mé ilyen stabil és lassú kanyarokban a kocsi.be volt kapcsolva a TC.a végére már kikapcsoltam😊
a legjobb az volt mikor elrepültem elõtted két centire😄D
a legjobb az volt mikor elrepültem elõtted két centire😄D
ups and downs