F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sõt, nem is fogom mert nemleszek itthon, Kátyuséknál alszom és nem lesz nálam a laptop se...Fricske bazd meg 😄DDDD
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
jóreggeltet, Igli megint dolgozni megy és este visszaolvassa majd a temérdek semmit se érõ hszeket 😄DDDD
nameg jelenleg azse biztos h többen keresnék ha lenne diplomám, szóval kitudja...
na ezért is nem járok én egyetemre 😊)
eleve tök hülye lennék hozzá, de ez amit mûvelnek az kiakasztó
eleve tök hülye lennék hozzá, de ez amit mûvelnek az kiakasztó
Peet, én drukkolok Neked! No meg persze Bryannak is, ozt remélem majd vmikor a következõ találkán ott lesztek!
Jó lenne! Pedig még fénymásolópapirt is vittem neki😊 (de ezt persze nem azért😊) Amugy meg én hibám, hogy nem voltam képes megirni...:S
Jó lenne! Pedig még fénymásolópapirt is vittem neki😊 (de ezt persze nem azért😊) Amugy meg én hibám, hogy nem voltam képes megirni...:S
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
hát majd beszélek én azzal a tanárral!!mi az hogy az én tanítványom nem kap ötöst???
ups and downs
azon leszek,holnap kelek korán és tanulok,vasárnap is,aztán csak meg tudom tanulni három nap,csak az a gond,hogy 22én két vizsgám lesz,de egyik irásbeli,megint nem lesz rá sok idõm :S
The only speedometer is in your head.
Hát ez van Bryan... madj talán év végére meglesz az ötös.
Peet, aztán csak keményen visszavágni😄
Peet, aztán csak keményen visszavágni😄
nos igen bryanos,a két zene,nem is volt,nincs is,és nem is lesz egy szinten,ezért az összehasonlítás kiváltképp sértõ a Nightwish és Hans Zimmerre nézve,de kellenek az ilyenek is,hogy felfogjuk,hogy LL zenéje mekkora szar😊) amúgy a csávóval gondom nincsen,de a zenéje szõrnyü
Mai névnapos: Piroska
Nézegette a naptárját Piros,
Bele volt írva, hogy ma a dugás tilos.
De azt gondolta, hogy az nem lehet káros,
Amikor a mufi már csak kicsit lekváros.
Nézegette a naptárját Piros,
Bele volt írva, hogy ma a dugás tilos.
De azt gondolta, hogy az nem lehet káros,
Amikor a mufi már csak kicsit lekváros.
pf lol😄
"Bush büszkén mondja német és magyar kollegájának, hogy az amerikai emberek átlagban 3000 dollárt keresnek. 2000-böl meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli, mire költik a maradék ezret.
Merkel: a németek 2000 eurót keresnek, 1500-ból meg lehet élni, az államot nem érdekli, mire költik a maradék 500-at.
Gyurcsány: A magyarok 50 ezret keresnek, 80 ezerbõl meg lehet élni, az államot nem érdekli, honnan szerzik a maradék 30 ezret.
"Bush büszkén mondja német és magyar kollegájának, hogy az amerikai emberek átlagban 3000 dollárt keresnek. 2000-böl meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli, mire költik a maradék ezret.
Merkel: a németek 2000 eurót keresnek, 1500-ból meg lehet élni, az államot nem érdekli, mire költik a maradék 500-at.
Gyurcsány: A magyarok 50 ezret keresnek, 80 ezerbõl meg lehet élni, az államot nem érdekli, honnan szerzik a maradék 30 ezret.
sziasztok! Hát ugy látom, ez a mai nap senkinek sem volt tul jo... Bryan, köszönöm a segitséged, de sajna lecsúsztam a javitásról... 5 percet adott a tanár, hogy megirjam azt a dolgozatot, amit a többiek 40 perc alatt... Vhogy véradás után nem is volt hozzá erõm😞
ekkora szánalmat azért én még nem hallottam😄D
Junior a legszánalmasabb "zenész" a magyar zeneiparban😊
Junior a legszánalmasabb "zenész" a magyar zeneiparban😊
ups and downs
Majom😄 Kivülrõl fujom a szöveget😄😄 anno mikor szerettem kedvenc számom volt:😄😄😄 De most komolyan...de ez rég volt. azért köszike jó volt igy vissza nézni.ÉS még MINDIG TUDOM A SZÁMOT!!! Juvi LOVE😛
ups and downs