F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah iglit kihagytam,neharagudj pajtás,mit üzenjek neked,jah igen: laptop 😄
The only speedometer is in your head.
na gyerekek ahogy Montesqieau mondaná a politika arra jó,hogy lássuk,hogyan lehet a hatalmat megkaparintani és megtartani.
Tehét ideje eltenni magam holnapra,további kellemes estét,bryanos jó jóbarátok nézést,free jó múviet,petya neked is jóéjt😊 sziasztok
Tehét ideje eltenni magam holnapra,további kellemes estét,bryanos jó jóbarátok nézést,free jó múviet,petya neked is jóéjt😊 sziasztok
Hát ja.. Kénytelen leszek felkelni akkor.. És a 2futamot egymás után nyomjuk le? Vagy akartok szünetet. Mondjuk jobb lenne ha minnél hamarabb elmenne.
Downhill!!
hát megteheted,én nem fogok az tuti😊 inkább music ON-gondolom ismered ezt a számot
én láttam már pár filmben,Matthew Perryvel(alias Chandler😄) jóbarátok
a kérdés jó,a választ nem tudom😊) másik totyikból hoztam😊
igen,a link neve sokat elárul😊.meg ezt a színésznõt én is ismertem,nagyjából😊) persze ilyen infóim nincsenek mint neked
ups and downs
😄
jah,amúgy neve Amanda Peet,bár én tudok Amandában szebbet 😛 csak az a nagy kár,hogy Õt nem ismerhetem
jah,amúgy neve Amanda Peet,bár én tudok Amandában szebbet 😛 csak az a nagy kár,hogy Õt nem ismerhetem
einfach😛 The Whole nine yard,vagyis magyarul Bérgyilkos a szomszédom c filmben játszott,sõt még ruha nélkül is látni,nem rossz látvány,nem rossz nõ 😛 nem rég ment férjhez elõször,többet nemtudok most róla mondani
Free,ha ilyen érzelemtúltenégesd van akkor egyszerûen fejezd ki egy xD-vel:gyors,hatásos és gattis😄
ups and downs
na de ennyiszer,egy egész naptári évben nem nevetsz ennyit 😄D
igy van😊 Még Peet-re is van kép!
T.T.
ezek nevezik magukat híresnek?egy normális képet nem lehet róluk találni a gigliben.pedig a gigli mindent tud!!!😊
ups and downs
most fejezik be a 2007es szezont holnap, aztán elkezdõdik a szervezkedés a 2008asra. Nem tudom még melyik autó jut nekem, de igazából leszarom, autó legyen aztán ámen!
T.T.