44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    vasúton kérlek szépen? Még az is kiderül ami meg se történt :))

Ja, hát jelenleg 2 vonatunk van abba az irányba. A hónapban többet nem is megyek már arra, decembertől majd változik, mert akkor meg elvileg sz@rásig csak arra fogunk járni, Martonvásár helyett.
  • Engösz
    Micsoda informátoraid vannak... Meg vagyok lepődve :)
    Jársz azon a vonalon is? Ezután figyelni foglak! :P
  • Freedom88
    Csóka egyáltalán nem érdemelte meg, de nekem a herce-hurca nem hiányzik. 2 óra helyszínelés, aztán meg a többi remek adminisztrációs dolog és persze az újabb lelki fricska.

jaja hallottam a híreket. Hát sok sikert neki, eseménymentest mindenképp!!
    Ma is befékeztem Bicske-alsóra..oh yeah.
  • Engösz
    Az úgy fasza! A gondviselés kegyeibe vett Titeket aznap este! Bár nem biztos, hogy a csóka megérdemelte. :S
    Képzeld, Fater megint mozdonyvezető. Szlovák magánvasút.
  • Freedom88
    igen ennyire. Tisztelet a kivételeknek!
  • Zsófy
    Majd a botox segít:D
    Áh, csak annyi, hogy igazából a szülinapi bulimon rohadtul csalódtam sok emberben... Szaktárs bnőm, akinek van pasia, ott smárolt más pasikkal, másik csaj rámászott egy haveromra (szegény srác épp szakítás után van), aztán a Morrisonsban rámoccant egy másik hapira, aki úgy kiszívta a nyakát, hogy másnap fájt neki, és két ökölnyi lila folt volt a nyakán...
    Másik szaktársam meg megcsalta a bnőjét... komolyan mondom, ennyire nem tartják tiszteletben a párjukat?! Áhhhh... olyan szinten lehozó volt ezt látni, hogy elmondani nem lehet:S:(
  • Jeff Gordon
    Zsófy, most nézem msn-t, mi a nagy baj? Ha megkérdezhetem persze.
  • Freedom88
    ámen ÚrHölgy :))
  • antijuve
    úgy legyen :)
  • Zsófy
    Kacckaraccc:P:D
    Én mindig ilyen vonzó és gyönyörű leszek XD
  • antijuve
    jaaa, hát ja
  • Freedom88
    Zsófynak a "korára" értettem, hogy innét már csak a lejtőn lefelé van, kapja össze magát:)
  • antijuve
    pfu, hát szerencse :S
  • antijuve
    ??
  • Zsófy
    az ilyen hülye embereket fejbe kéne lőni... tényleg mázlid volt...
    Jesszus, ha be is vagyok rúgva, akkor sem csinálok ilyeneket!!!
  • Freedom88
    Na leírom, mert komolyan nem hiszem el a dolgokat...
    Este/éjszaka dolgoztam, most kivételesen Fehérváron kezdtem de ez igazából lényegtelen.
    Visszafelé Fehérvárra a 4658sz. vonatot vittem 22:36kor indul a Déliből és ezek a vonatok már nem Érd-felső, hanem Érd-alsó felé mennek, Zsóf,Ági ezeket jobban érti, na mindegy, lényegtelen, vagyis hát nem.
    Na megérkeztem Kelenföldre a 3.vágányra és ha onnét Érd-alsó felé megyünk, akkor teli zölddel nagy gázzal full gázzal irány Budafok-Albertfalva és ott 80nal meg lehet küldeni a vonatnak és (megint a két jány jobban tudja) van egy jó kis balos ív. Mivel Albertfalva felé mentem elvileg a legbelsőben kellett volna mennem, ha Kelenföld egy telizölddel visz ki az állomásról. De most furcsaságból és óriási szerencséből, mint utólag kiderült, Albertfalva felől jött egy tehervonat és azt keresztbe átvitte előttem, elkezdett Kelenföld a váltókon kitérő irányba mozgatni, igy a sebességem 40km\h volt, sőt még a tehervonat vége nem ért be az állomásra, igy az utolsó jelzőn vörös volt. Gurulgatok olyan 10-15el, látom baloldalt a nagy sötétségben, hogy valami fekete folt van a sínek környékén. Felkapcsolom a reflektort, hát egy csávó ott mászkál a mellettem lévő vágányok között(amin eredetileg mennem kellett volna, ehelyett pont a szomszéd vágányon mentem). Jött szembe befelé Kelenföld felé. És itt volt az óriási nagy szerencsém, hogy ha (ahogy az elején írtam) Kelenföld egy zölddel kiküld, nincs ott a tehervonat, akkor az ívtől és hát a 80as tempómról esély se lett volna megállnom előtte, a faszikám meg úgy be volt baszva, hogy a világát nem tudta. Rádudálok, hogy menjen már ki. Erre fogja magát Rám néz, berohan elém és kitárja a karját, aztán meg hirtelen hanyatt esik. Gyorsan megállok (szerencsére nem volt nagy tempóm, ahogy írtam kb. 10-15km\h). Villogok rá, dudálgatok, egyszer csak fogja magát és visszamegy az eredeti sínpár közé és megy befelé Kelenföld Pályaudvarra. Én ott állok, rögtön telefon Kelenföldnek, rendőrt hívják ki azonnal és eközben vonatot arra a vágányra ne fogadjanak. Aztán hogy mi lett belőle nem tudom, de ha elcsapta valamelyik kolléga, mondjuk arról már tudnék vagy ha nem, akkor keresne a rendőrség, mert végülis én találtam rá először. Na most komolyan ilyen idióták vannak, óriási szerencsém volt, mert a tehervonaton múlt, hogy nincs meg a második strigulám.
  • Freedom88
    innen már csak lefelé van :))
  • Zsófy
    Köszönööööm:))
  • antijuve
    Boldog szülinapot Zsófy!
  • Zsófy
    Olyan jóóóó nekik:)))
    Én is lennék delfin, és akkor csak játszanék, és nem lennének gondok:)
  • Freedom88
    Ez nagyon jó:)
  • Freedom88
    Két nem nagy minőségű videó...

FLIRT
    FLIRT1

• Freedom88
    naja, meg minek a szimulátorba ablaktörlő :))
  • Freedom88
    Agárd előtt van.
  • Zsófy
    Jókép, jókép!
    Felénk van-e:DXD
  • Zsófy
    Hirtelen azt hittem, h az az emberke is rajzolt... aztán rájöttem, h "jah nem, az Norbi":D:D
  • Freedom88
    Semmi gond.
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Jeff Gordon
    Free bocsi, hogy csak most tudok írni, de utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!
  • Jeff Gordon
    Kiváló vonat
  • Jeff Gordon
  • Freedom88
    8725sz. személyszállító vonat 2010.10.28.

Jöttem vissza Siófokról :)
  • Freedom88
    FLIRT Szimulátor kép
  • Zsófy
    Egyetértek Norbival. Várjuk a beszámolót:)
    (ha vannak képeid, azok is jöhetnek szívfájdító gyanánt:))
  • Freedom88
    én voltam már többször. De szívesen várunk beszámolót.
  • Jeff Gordon
    Free,Zsófy: nem, nem a sulira értettem, hogy elhagynám, pláne a finishben, nem-nem, hanem egyre inkább csak az járt a fejemben, hogy diploma után, lehet külföldön kéne szerencsét próbálni. De még csak gondolkodok rajta, jah igen, meg egy haver is, akivel voltam Bécsben, sokat beszéltünk erről.

Tényleg, ti már voltatok az osztrákok fővárosában? Ha nem, akkor írok valami kis beszámolót, ha érdekel titeket.
  • Jeff Gordon
    Igazából Bryan haragudhatna rám, véletlen őt hívtam fel kicsivel 9 előtt, ami talán kicsit korai volt
    Sorry :)
  • antijuve
    Majd elmeséli bővebben.
  • Engösz
    Ezaz! Eseméééény!!!! :))
    Igazából a válasz volt a lényeg...
  • antijuve
    végre egy kis családi viszály.Feldobja a hétköznapokat :)
  • Freedom88
    ez tuti sértődés...tuti!