F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is emlékszem, h mondtam... kicsit kóma voltam:)
Hát ha kell, Szolnokra megyek simán:D, és totál igazad van, rohadtul nem fordítottak a karbantartásra pénzeket... talán majd az új kormány, a családos adóztatásából...
Mo-nak meg át kéne állnia rizstermesztésre, mert kb úgy el vannak ázva a földek...
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Gondoltam és mondtad is h elvitték, õket se irigyeltem, nagy respect nekik is. Reméljük már levonulóban van, bár most Szolnok lesz sz@rban, ahogy hallottam, mert északról elindult az árhullám és hát Szolnoknál egyesül két folyó is igaz.
El van b@szva az egész, úgy ahogy van. Sajnos itt is a politika jön képbe, hogy hagyták ennyire elhanyagolva a gátakat, mert nem adtak pénzt rá. Pedig normális karbantartással, nem azt mondom, hogy nem árasztott volna el városokat, utcákat, de nem ennyire. Ilyenkor meg már nagyon késõ lépni bármit is. Amikor vki akár 30-40éves kemény munkával felépített egy lakást magának és most az napok alatt totál tönkre megy. Nem is csodálom, hogy nem hagyta el a házát, én se hagynám el, dõljön Rám, már többet nem vesztek.
Felsõzsolcát totál újjá kell építeni, kíváncsi leszek mikorra lesz belõle vmi. Persze elõször le kell vonulni az árnak, aztán jön még gond. Egy kisebb nagyobb szûnyog hadsereg fog ott lenni, a termõföldet totál tönkre mentek, évek lesznek mire helyrejönnek és akkor már készülni is kéne a 2011-es árvízre, mert biztos lesz megint.
Elkeserítõ a helyzet sajnos, elkeserítõ.
T.T.
Balut is elvitték, 3 napig ott volt, kaját alig kaptak, melóztak is, mint a güzü, aztán WC sem volt...:S
Igen sikerült, Fathernak volt Miskolcon. Mivel a vonat épp arra ment, igy szóltam neki telefonon, hogy gyorsban ügyesen hozza ki. Ki is hozta, igy nem ázott el a lábfejem.
T.T.
T.T.
Hát ezt elmondani nem lehet. Úristen micsoda katasztrófális helyzet van.
Végül nem is Felsõzsolcán voltunk, mert annak bezárt a bazár, hanem Hernádnémetin védtünk a gátot. 3 óra alatt 4cm-t emelkedett a víz és még nincs vége.
T.T.
Nagyon tetszetõs! Mehet! :D
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
T.T.
A harmadikos meg igazán lehetne kicsit toleránsabb, egyszer õ is ott fog sz*pni egy ilyen vizsgán. Hogy nincs benne ennyi bajtársiasság? Idióta.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Hát igy leírva nem erõsödött meg bennem az egyetemre járás lehetõsége:)
T.T.
ennyi erõvel egybe is lehetne a kettõ.
ups and downs
Ez a beugró óriási baromság, fõleg ahogy nálatok van.Mert nálunk polgárból legalább teszt van: kérdés, arra van négy lehetõség - vagy tudod vagy nem - szóval eléggé objektív, gyorsabban is javítható.Amit leírtál...nem tudom kommentálni :).Ennyi erõvel a harmadikosok fizut is kaphatnának.
ups and downs
Köszi, sajnos nem sikerült. Már 9 napja ezzel kínlódok, de most sem lett meg, így még egy utolsó szóbeli lehetõség van.
Az elsõ négy kérdésbõl egyet nem tudtam, ami egyébként most nem is volt tananyag,de azért kérdezték,mert hát why not? így viccesebb, a másiknál meg leírtam a jó választ, majd "kijavítottam". Így mivel az elsõ 4-bõl nem tudtam 2-õt, így egyes. Az nem érdekli õket, hogy az összes többi kérdés ment.. A beugrót csak 50%-ra tudtam, és így nem ugrottam be az írásbeli vizsgára! Szóval, valahogy röhej ez kre-ájk, egyre inkább azt érzem..
Szerintem a többi (normális) jogi karon röhögnek rajtunk.. Van is miért! Szóval hogy ebbõl a nemzetközi jogból is olyan beugrókat csinálnak, hogy 30-ból beugrik 10, 60-ból meg jó,ha 15? Ezt nem hiszem el, hogy ennyire buták sokan..
Persze, most nagyon el vagyok keseredve, mert megint két kérdés miatt kaszáltak el, és ha hallgatok az elsõ megérzésre (ami általában a helyes) akkor most nyugodtan csücsülhetnék itt egy 4-sel. Viszont a tanárok egyszer csinálhatnák azt, amiért kapják a pénzüket (vagyis elolvashatnák az összes dolgozatot, ami egyébként a feladatuk lenne). Itt teljes autonómiájuk van, mindenki azt csinál, amit akar, de egy dolgot még elmesélek, mert volt egy kis balhé, amíg meg nem történt én is azt hittem, hogy teljes képtelenség. Szóval van két negyedéves tárgy, felekezeti egyházjog és agrárjog, elõbbibõl volt évfolyam zh is, utóbbiból csak vizsga május végén, történt az, hogy a tanárok, mivel õk sosem érnek rá,és igazából az egyetemre csak a fizetésükért jönnek be, szépen berángattak néhány harmadikost ezekre a vizsgákra! Harmadikost, felügyelni egy negyedikest! Az apropója az egésznek az, hogy páran puskáztak, és ezek a felügyelõk nem vették el a dolgozatukat, csak jegyzeteltek. A vizsgázók nevét, majd javításnál(!) szépen megbuktatták õket. Igen, a harmadikos, a negyedikest! Kész röhej, és biztos máshol is vannak "hülyeségek", de ilyen is? Nem lehet átmenni a Pázmányra? :D
Összességében ez a kre-ájk közigazgatás jogi tanszék olyan, mint az ország, és annak közigazgatása, egy nagy vicc!
The only speedometer is in your head.
Elég jó szám, szerintem, aztán lehet nektek nem tetszik majd :)
T.T.
T.T.