44995
F1CHL - Retro
-
#43875 -
#43874 Na Zsóf, kóstoló megvolt? -
#43873 Majd keress meg légyszi Zsóf és egyeztessünk az átadásról. Köszi! -
#43872 nyihakolbász:) Jól gondolod:) -
#43871 De most hús, kolbász vagy mi kéne? gondolom kolbász, nem? -
#43870 Zsírzsír! Köszönöm szépen:)
Nálunk is nagyon szeretjük, és jó árban adja:) -
#43869 jaja, tök jó! Van itthon Nékem is 4 szál, pontosabban már csak 3,5.
Holnap felhívom a srácot és ha tud hozni még, akkor keddre meglesz. -
#43868 ...Akkor Te sem kapsz mézeskalácsot -
#43867 Az jó ár...
Kóstoltad, finom?:)
Ha igen, 2 kg kéne:) -
#43866 én meg tuti maradok egyedül és nem sütök semmi és nem viszek senkinek semmit, csak hogy a senkinek ne legyen jó napja :) -
#43865 1100 Ft körül. -
#43864 Hát, téged sem irigyellek... Én sztem ha maradok egyedül, sütök vmit az érdi rendőrségnek, ozt beviszem... legyen egy jó napjuk:D -
#43863 Lájkolom. Mennyi egy kiló?:) -
#43862 hát hazaérek, de akkor én már sehova el nem megyek az biztos, meg hát kitudja hogy 1én kell e mennem vhova. -
#43861 21-ig?éjfélre hazaérsz nem?:) -
#43860 Olvastam írásod Zsóf, hát kiderült ma számomra, ahogy láttam az elővezénylést, én is egyedül töltöm a szentestét, mert 24én 22ig dolgozok majd másnap reggel megyek vissza reggel 8ra vagy hogy...szóval itt se jobb a helyzet, bár kitérdekel a karácsony, ha ilyen a helyzet...
Ja és azért szilvesztert is kifogtam, este 21ig melózok. úgyhogy ott se fogok senkivel koccingatni éjfélkor, de ezt dobta a gép! -
#43859 hát mondta aki levágta, h az volt. Én meg hiszek neki -
#43858 Honnan tudod h kanca volt? :P -
#43857 de gondoltad. -
#43856 nem én mondtam... :D -
#43855 két büdös sallert a szemétnek. Ja jó...:) -
#43854 Mindig azt kapod, amit megérdemelsz. -
#43853 talán..ha normálisan viselkedsz végre. -
#43852 és még beléd sem kötök.Látod, talán ismét jóban lehetünk. -
#43851 dehogyis :)) Szent lelkek vagytok egytől egyik. -
#43850 jajj dehogy kezdtünk volna humorbizniszbe.Hát így ismersz minket? -
#43849 igy van, totális mentegetőzés. -
#43848 De arra hamarabb a kocsmához lehet érni... :S
Mondjuk én is arra szoktam hazamenni. De mikor leszállok a Tbánya felé közelekedőről és a peron végéhez érek, akkor érkezik a Déli felé induló, így tudom (feltételezem), hogy fél percen belül nem fog másik érkezni. És nem részegen megyek arra és onnan jó darabon belátni az ívbe, míg a másik oldalról egyáltalán nem. (Tudom, felesleges a mentegetőzés...azért leírtam) -
#43847 ja tényleg gázolásról jut eszembe...
Szolgálati közlemény!
Lóhús,lókolbász és egyéb testreész eladó! Tudok szerezni akinek kell!
Én ma vettem lókolbászt (jány ló volt, mielőtt humor bizniszbe kezdtek). Fogalmam sincs milyen, asszondják finom! Szóval szóljatok:) -
#43846 ha felüljárón megy át, akkor nem kellett volna testrészeit a felüljáró alatt mésszel leborítani...Hát 140nél van ütési erősség. -
#43845 Sztem más nem nagyon ismeri a terepet :P
Nem tudom pontosan. Kb. egy hónapja. Utcabeli lakos volt. De igen, a szerencsétlent kegyetlenül elkapta. Talán még a felüljáró alatt is meszelve van. -
#43844 én mindenhol zoomolok, de tudom melyik részről beszélsz....
A meszelés az mikor történt közvetlenül a megállóhely elől a bal vágányon? (gyk. Bicske állomás felől a helyes vágány). Szépen terült vki ott. -
#43843 Annyi baj legyen! ;)
Nem tudom, említettem-e már... De ahogy jössz Tatabánya felől fel Délibe, Bicske-alsó előtt van egy ív, közvetlenül a megállóhely előtt... nehezen belátható (vagy semennyire, azt nem tudom). Ott mindig zoom-olj... van egy illegális átjáró és kéthavonta veszített el Bicske ott átkelni próbáló részeg disznókat :S -
#43842 omm ebben igazad van.
Nyugalom megmarad a kényelem az 1-es oldalban :) Csak jönnek a balf@sz Délisek! Vigyázat!!!:) -
#43841 Áá értem. Már majdnem megijedtem, hogy valami talicskák közlekednek az 1-es vonalon.
Én is szeretem azokat a vonatokat. De azért az sem utolsó, hogy Kelenföldről hamarabb érek Bicskére, mint a Nagykőrösi úttól a Fogarasiig. Szánalomjárat. -
#43840 komárom-fehérvár meg a franc tudja még. Nincsenek sokan, aztán újra megnyitták azt a vonalat és most mehetnek arra, mert fehérvárnak van jobb dolga is hogy bézézzel.
Egyébként nem baj, szívesen megyek 140el, nincs gondom vele. -
#43839 Szép is lenne. Hol is hullana darabokra? Nyolcvannál? :)
De merre járnak azok Bz-vel? :O -
#43838 ők majd járnak még a győri személlyel, de a komáromi, tatabányaikból kapunk jó párat, ők meg majd bézéznek! Egyik kollegám mondta, hogy a Bézé meg a FLIRT ugyanaz, csak a FLIRTen van ami tartsa a felsővezetéket. Hát mondom igen a Bz is megy kilóhatvanat:))
Nyugodt vigyorogj, majd lehúzom a reluxát:PPP :)) -
#43837 Igaz, ezt már elfelejtettem :) Díszes egy társaság :D
Mi lesz így győri köcsögökkel? Azok hova járnak majd?
Ha látlak, majd integetek és vigyorgok mint a tejbetök. -
#43836 Hmm, jó kilátások :)