44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    igen, meg kicsit az elején megváltoztatták a betöltő képernyőt.
  • antijuve
    az hát.és én néztem most h RFT 2008 Trackpack.hozzá meg van vmi patch.a trackpack kimerül annyiban h összeszedegették a pályákat nem? (jelen esetben a CTDP-set)
  • Gatti
    nekem az rft van meg, az van a fórumon is linkelve nem?:O
  • antijuve
    miért ez melyik trackpack ami most van?
  • Gatti
    ja én azthittem h rft 08 track packel megyünk :O Sztem az sokkal jobb lenne :)
  • antijuve
    akkor indítsd el a trackpack-es pályát és rájössz h miért
  • Gatti
    az már megvan, olvastam is csak azért kérdeztem mert a honlapon CTDP Bahrein van kint :P
  • antijuve
    fórumon ott van.töltsd le azt a trackpacket meg azt a peccset és jó lesz,annyi
  • Freedom88
    olvass fórumot és rájössz
  • Gatti
    egyébként most meik bahreini pályán megyünk?
  • Freedom88
    hamilton aki szerény és becsületes
  • antijuve
    ugyanezt teszem én is.csak a McLarennel,főleg Lujzával
  • Gatti
    hát én a ferrarit mindig is utáltam és utálni is fogom ez van...
  • antijuve
    ja tényleg,a nagyképű Schumacher...
  • Gatti
    már nem azért de én mindig is utáltam a ferrarit xD schumacher idejében a legjobban :P
  • antijuve
    *rosszul álltak a bolygók:P
  • antijuve
    ezazzz,egy hiba miatt vesszen az egész bagázs!!
    A Toyota úgy jön ide,hogy mindig azt isteníted,ha vmit bénáznak,az sem az hibájuk,hanem csak rosszul álltak a bajok.
    A Hondát bánthatod,(felőlem aztán főleg),csak Free-t nem nagyon hallom puffogni h Honda így-Honda úgy
  • Freedom88
    nem tudok ki beszélt itt a hondáról:)
    Nekem Button szimpatikus nem a honda..:) bár a régi honda festés jobb volt szóval akkor szimpibb volt a csapat is...

omm, hát igen jól mondom, ha tudják tartani, mert előnyben van a ferka. Még a montrealin talán legyőzik aztán megint nem lesz esély.
    Ferrari házi döntő lesz a VB cimért.
  • Gatti
    most nem értem h jön ide a toyota de mind1... ennyi erővel a honda egy nagy nulla , most is csak nagy mákjuk volt h szereztek pár pontot :P.
    Egyébként remélem a meki továbbra is tartani tudja a lépést a ferrarival és remélem győzni fognak :) Le a trónról raikkonent :D
  • Eagleheart
    na el
  • antijuve
    jó,én azt mondom h esőben Monacoban kiesni nem gáz:).bár Kocka eddig nem vmi fényes,Webber agybafőbe veri
  • antijuve
    nem Ferka pálya.bár ki tudja h itt mi lett volna.Massa jól ment,Rai bealudt a rajtnál,taktikák keszek-kuszák voltak,Hamiltonnak nagy mákja volt azért h nem ment tropára a jobb hátsó felfügg
  • Eagleheart
    miért ki hibája volt? ha kopott a gumi ki lehet jönni a boxba, lehet lassabban menni, szóval végtelen lehetőségek vannak...én egyébként az elmúlt futamokra mondom ahol mindig csak az volt h DC igy törte szarrá az rbr-t meg úgy
  • Freedom88
    igen sajnos..és most jön montreal, ott se alkot nagyot sztem
  • Jeff Gordon
    pontosan :DD
  • Eagleheart
    neki vagy nagyon megy vagy semennyire, ezé nem lesz belőle sose Schumacher
  • Jeff Gordon
    ahogy a futamon kiesett nem az ő hibája volt,kevés volt gumiabroncs az eső meg sok,ez minden
  • Eagleheart
    veled meg a fórum baszott ki :DDD
  • Freedom88
    eléggé beleszürkült rai:((
  • Jeff Gordon
    én nem is hibáztatom,csak szerencsétlenül jött ki,ez van,láttunk már ilyet monacoban,mindenek tetejébe kimi magával is kiszúrt
  • Eagleheart
    ja és arról nem is beszélve h az 1000 futamon indult vén DC az elmúlt 5 futamon 5 ször vágta magát a falhoz
  • Eagleheart
    :DDDD LOL :D
  • Freedom88
    igy van! na meg az SC is szépen körözött..:) de sztem a legjobbak a toyoták voltak...
  • Eagleheart
    ilyen alapon akkor Hamilton, Alonso, Massa, Raikönnen mind béna mert hibázott egy nehéz futamon, Kubica az Isten, mert ő tényleg nem :D
  • Jeff Gordon
    amúgy független ettől hamilton nagyot ment,szóval grat nekije.bár azt gyuláék nem vették észre(ismét),hogy ugye massa már vezetett nagyon + hamilton el is dobta a mekit,és akkor bement boxolni,visszajött kb hátránya fél perc volt,és akkor eldobta a coulthard+alonso+bourdeais hármas és jött az SC,ha ez nincs,hamiltonnak nem lett volna ekkora sansza.dehát ha.. szóval mind1 is,csak az a zavaró,hogy kommentátoraink szűklátókörüek
  • antijuve
    jó,azért Sutilra nehogy rákenjük:DD.én csak azt mondom h nem kéne levenni a keresztvizet Raikönnen-ről,mert ez nem amatőr hiba volt véleményem szerint.
  • Eagleheart
    nem is mondtam, csak Peet következtetésére mondtam h ez is és az is hülyeség
  • Freedom88
    hát igen, de ez semmiképp nem sutil hibája, rai elbaszta evvan
  • Eagleheart
    LOOL :DD
  • Eagleheart
    persze és azért vágja ő falhoz magát h Sutilnak jó legyen, hát ilyet sztem egy olyan ember nem tesz aki a vb cimé hajt...megpróbált mindent ez látszott...ilyen alapon Sutil is figyelhette volna és ha rágyorsit simán elkerülik az ütközést