44995
F1CHL - Retro
-
#33954 igen, meg kicsit az elején megváltoztatták a betöltő képernyőt. -
#33953 az hát.és én néztem most h RFT 2008 Trackpack.hozzá meg van vmi patch.a trackpack kimerül annyiban h összeszedegették a pályákat nem? (jelen esetben a CTDP-set) -
#33952 nekem az rft van meg, az van a fórumon is linkelve nem?:O -
#33951 miért ez melyik trackpack ami most van? -
#33950 ja én azthittem h rft 08 track packel megyünk :O Sztem az sokkal jobb lenne :) -
#33949 akkor indítsd el a trackpack-es pályát és rájössz h miért -
#33948 az már megvan, olvastam is csak azért kérdeztem mert a honlapon CTDP Bahrein van kint :P -
#33947 fórumon ott van.töltsd le azt a trackpacket meg azt a peccset és jó lesz,annyi -
#33946 olvass fórumot és rájössz -
#33945 egyébként most meik bahreini pályán megyünk? -
#33944 hamilton aki szerény és becsületes -
#33943 ugyanezt teszem én is.csak a McLarennel,főleg Lujzával -
#33942 hát én a ferrarit mindig is utáltam és utálni is fogom ez van... -
#33941 ja tényleg,a nagyképű Schumacher... -
#33940 már nem azért de én mindig is utáltam a ferrarit xD schumacher idejében a legjobban :P -
#33939 *rosszul álltak a bolygók:P -
#33938 ezazzz,egy hiba miatt vesszen az egész bagázs!!
A Toyota úgy jön ide,hogy mindig azt isteníted,ha vmit bénáznak,az sem az hibájuk,hanem csak rosszul álltak a bajok.
A Hondát bánthatod,(felőlem aztán főleg),csak Free-t nem nagyon hallom puffogni h Honda így-Honda úgy -
#33937 nem tudok ki beszélt itt a hondáról:)
Nekem Button szimpatikus nem a honda..:) bár a régi honda festés jobb volt szóval akkor szimpibb volt a csapat is...
omm, hát igen jól mondom, ha tudják tartani, mert előnyben van a ferka. Még a montrealin talán legyőzik aztán megint nem lesz esély.
Ferrari házi döntő lesz a VB cimért. -
#33936 most nem értem h jön ide a toyota de mind1... ennyi erővel a honda egy nagy nulla , most is csak nagy mákjuk volt h szereztek pár pontot :P.
Egyébként remélem a meki továbbra is tartani tudja a lépést a ferrarival és remélem győzni fognak :) Le a trónról raikkonent :D -
#33935 na el -
#33934 jó,én azt mondom h esőben Monacoban kiesni nem gáz:).bár Kocka eddig nem vmi fényes,Webber agybafőbe veri -
#33933 nem Ferka pálya.bár ki tudja h itt mi lett volna.Massa jól ment,Rai bealudt a rajtnál,taktikák keszek-kuszák voltak,Hamiltonnak nagy mákja volt azért h nem ment tropára a jobb hátsó felfügg -
#33932 miért ki hibája volt? ha kopott a gumi ki lehet jönni a boxba, lehet lassabban menni, szóval végtelen lehetőségek vannak...én egyébként az elmúlt futamokra mondom ahol mindig csak az volt h DC igy törte szarrá az rbr-t meg úgy -
#33931 igen sajnos..és most jön montreal, ott se alkot nagyot sztem -
#33930 pontosan :DD -
#33929 neki vagy nagyon megy vagy semennyire, ezé nem lesz belőle sose Schumacher -
#33928 ahogy a futamon kiesett nem az ő hibája volt,kevés volt gumiabroncs az eső meg sok,ez minden -
#33927 veled meg a fórum baszott ki :DDD -
#33926 eléggé beleszürkült rai:(( -
#33925 én nem is hibáztatom,csak szerencsétlenül jött ki,ez van,láttunk már ilyet monacoban,mindenek tetejébe kimi magával is kiszúrt -
#33924 ja és arról nem is beszélve h az 1000 futamon indult vén DC az elmúlt 5 futamon 5 ször vágta magát a falhoz -
#33923 :DDDD LOL :D -
#33922 igy van! na meg az SC is szépen körözött..:) de sztem a legjobbak a toyoták voltak... -
#33921 ilyen alapon akkor Hamilton, Alonso, Massa, Raikönnen mind béna mert hibázott egy nehéz futamon, Kubica az Isten, mert ő tényleg nem :D -
#33920 amúgy független ettől hamilton nagyot ment,szóval grat nekije.bár azt gyuláék nem vették észre(ismét),hogy ugye massa már vezetett nagyon + hamilton el is dobta a mekit,és akkor bement boxolni,visszajött kb hátránya fél perc volt,és akkor eldobta a coulthard+alonso+bourdeais hármas és jött az SC,ha ez nincs,hamiltonnak nem lett volna ekkora sansza.dehát ha.. szóval mind1 is,csak az a zavaró,hogy kommentátoraink szűklátókörüek -
#33919 jó,azért Sutilra nehogy rákenjük:DD.én csak azt mondom h nem kéne levenni a keresztvizet Raikönnen-ről,mert ez nem amatőr hiba volt véleményem szerint. -
#33918 nem is mondtam, csak Peet következtetésére mondtam h ez is és az is hülyeség -
#33917 hát igen, de ez semmiképp nem sutil hibája, rai elbaszta evvan -
#33916 LOOL :DD -
#33915 persze és azért vágja ő falhoz magát h Sutilnak jó legyen, hát ilyet sztem egy olyan ember nem tesz aki a vb cimé hajt...megpróbált mindent ez látszott...ilyen alapon Sutil is figyelhette volna és ha rágyorsit simán elkerülik az ütközést