44995
F1CHL - Retro
-
#33914 sztem trulli és a toyota -
#33913 vagy azt hitte h meg tudja időben fogni és Sutil addig elmegy a kanyarból.amúgy nekivághatta volna a korlátnak is valóban,de nemtom ki tenné meg a helyében -
#33912 bezzeg Trulli és a vilájbajnok toyota csapat..esős gumival seggel a falba!! yeaaah!! -
#33911 szerintem annyit hibázott benne kimi,hogy ugye elindult az autó először balra,majd jobbra(a korlát felé) és aztán megint rántott rajta egyet,és megint ment balra.egészenegyszerüen neki kellett volna csapni a falnak,első kerék leszakadt volna,és annyi,kiment volna egyenesen mint coulthard.persze ezt így könnyü mondani,meg lehet az is benne volt,hogy nem akart falnak menni. -
#33910 ja és kb Hamilton hibája ugyanakkora volt mint Raié csak ő jobban jött ki az egészből -
#33909 :)))DD -
#33908 mint Coulthard,mint Button,mint Friesachar (bár nem biztos h ő) stb.jó tudni h a fél F1-es mezőnyt bénák alkotják.
azért nyomja annyira mert a pálya leggyorsabb része,ha ott nem nyomja,akkor hol nyomja?Nem előzni akart,mint azt a kedves kommentátorok bemesélnék a nézőknek,megcsúszott aztán ennyi.Peches Sutil,én is nagyon sajnálom,mert megérdemelt volna egy jó helyezést -
#33907 nembaj legalább nyert a meki ^^ -
#33906 tök mind1 , ezt ő baszta el mostmár éghet a feje... -
#33905 képzeld pl Bryan és Bull is versenyzik X ideje és mégis összeütköztek Sepangban 3szor is -
#33904 Gatti ilyet bárki csinálhat, most ő volt soron...Schumi is csinált ilyesmit attól h ezerszeres világbajnok -
#33903 Mert autóversenyző? És az a dolga? -
#33902 hát ezt éppen tudni kellett volna neki , hiszen nem amatőr mint piké. Hideg gumival a pálya egyik legveszélyesebb részén minek nyomja annyira.... no comment -
#33901 igen,néhol nedves pályán,megcsúszni egy lehűlt szárazgumival egy amúgy is lejtős nehéz féktávon tényleg amatőr hiba,és még sosem láttunk ilyet ezelőtt. -
#33900 ekkora balfaszt mint raikkonen :@
Szánalom , ilyen amatőr hibát egy világbajnoktól :S szegény sutil. Ezután raikkonen megérdemelne egy pofont... -
#33899 egyetértek
sajnálom Sutilt mert itt nagyott mehetett volna végül, de hát ezvan -
#33898 én is sajnálom nagyon,kurva jól ment.de hüje Wéberék nem fogják fel h Kimi nem előzni akart ott,hanem csak megcsúszott és nem tudott már korrigálni.Egyébként megfogta volna,ha nincs ott Sutil,de szegény ott volt. -
#33897 szegény sutil, nem a rai hibája volt -
#33896 Coulthard: "nem igazán emlékszem az itteni futamgyőzelmeire,ami azt jelenti hogy jó bulik voltak utána"
:DD -
#33895 lol ez a kimi csávó: "minden attól függ,hogy holnap(ma) milyen időjárás lesz,ha esni fog,minden megtörténhet,ha nem,akkor egy unalmas futamot láthatunk" :))) -
#33894 jajj de jó:)).kemény futam lesz -
#33893 Hát nem sikerült:) -
#33892 és csepereg az eső:) -
#33891 regg. lassan F1 -
#33890 aztán mégis sikerült?:D -
#33889 ne haragudj zsófy,nem akartalak megsérteni :) -
#33888 reggeltet -
#33887 regggg -
#33886 dejó nekünk!!!!:)) -
#33885 na Free,nem voltunk kinn most a görögök ellen,nyertünk is:D -
#33884 na,olyan két óra múlva jövök,addig hellóka -
#33883 csak nem igaz:S -
#33882 waddafakk??!! -
#33881 ferka 1-2:P -
#33880 Peet, köszönöm szépen a biztatást:))!
Hát, állitolag Mária Terézia nagyon szerelmes volt a férjébe... (kicsit fura lenne, ha mindenki igy fejezné ki a szerelmét sztem...)
Amugy meg férje halála után csak feketébe járt, és elitélte azokat az udvarhölgyeket, akik másodjára házasodtak... nem is alkalmazta őket! (kis érdekesség) -
#33879 jól megy...de rai inkább go -
#33878 GÓ ROSBERG!!! GÓÓÓÓÓÓ:D:D!!! -
#33877 lehetett rá számitani -
-
#33875 cikk offici