44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    sztem trulli és a toyota
  • antijuve
    vagy azt hitte h meg tudja időben fogni és Sutil addig elmegy a kanyarból.amúgy nekivághatta volna a korlátnak is valóban,de nemtom ki tenné meg a helyében
  • Freedom88
    bezzeg Trulli és a vilájbajnok toyota csapat..esős gumival seggel a falba!! yeaaah!!
  • Jeff Gordon
    szerintem annyit hibázott benne kimi,hogy ugye elindult az autó először balra,majd jobbra(a korlát felé) és aztán megint rántott rajta egyet,és megint ment balra.egészenegyszerüen neki kellett volna csapni a falnak,első kerék leszakadt volna,és annyi,kiment volna egyenesen mint coulthard.persze ezt így könnyü mondani,meg lehet az is benne volt,hogy nem akart falnak menni.
  • Eagleheart
    ja és kb Hamilton hibája ugyanakkora volt mint Raié csak ő jobban jött ki az egészből
  • antijuve
    :)))DD
  • antijuve
    mint Coulthard,mint Button,mint Friesachar (bár nem biztos h ő) stb.jó tudni h a fél F1-es mezőnyt bénák alkotják.
    azért nyomja annyira mert a pálya leggyorsabb része,ha ott nem nyomja,akkor hol nyomja?Nem előzni akart,mint azt a kedves kommentátorok bemesélnék a nézőknek,megcsúszott aztán ennyi.Peches Sutil,én is nagyon sajnálom,mert megérdemelt volna egy jó helyezést
  • Gatti
    nembaj legalább nyert a meki ^^
  • Gatti
    tök mind1 , ezt ő baszta el mostmár éghet a feje...
  • Eagleheart
    képzeld pl Bryan és Bull is versenyzik X ideje és mégis összeütköztek Sepangban 3szor is
  • Eagleheart
    Gatti ilyet bárki csinálhat, most ő volt soron...Schumi is csinált ilyesmit attól h ezerszeres világbajnok
  • gordon 24
    Mert autóversenyző? És az a dolga?
  • Gatti
    hát ezt éppen tudni kellett volna neki , hiszen nem amatőr mint piké. Hideg gumival a pálya egyik legveszélyesebb részén minek nyomja annyira.... no comment
  • antijuve
    igen,néhol nedves pályán,megcsúszni egy lehűlt szárazgumival egy amúgy is lejtős nehéz féktávon tényleg amatőr hiba,és még sosem láttunk ilyet ezelőtt.
  • Gatti
    ekkora balfaszt mint raikkonen :@
    Szánalom , ilyen amatőr hibát egy világbajnoktól :S szegény sutil. Ezután raikkonen megérdemelne egy pofont...
  • Eagleheart
    egyetértek
    sajnálom Sutilt mert itt nagyott mehetett volna végül, de hát ezvan
  • antijuve
    én is sajnálom nagyon,kurva jól ment.de hüje Wéberék nem fogják fel h Kimi nem előzni akart ott,hanem csak megcsúszott és nem tudott már korrigálni.Egyébként megfogta volna,ha nincs ott Sutil,de szegény ott volt.
  • Freedom88
    szegény sutil, nem a rai hibája volt
  • Jeff Gordon
    Coulthard: "nem igazán emlékszem az itteni futamgyőzelmeire,ami azt jelenti hogy jó bulik voltak utána"

:DD
  • Jeff Gordon
    lol ez a kimi csávó: "minden attól függ,hogy holnap(ma) milyen időjárás lesz,ha esni fog,minden megtörténhet,ha nem,akkor egy unalmas futamot láthatunk" :)))
  • antijuve
    jajj de jó:)).kemény futam lesz
  • Zsófy
    Hát nem sikerült:)
  • Freedom88
    és csepereg az eső:)
  • Freedom88
    regg. lassan F1
  • antijuve
    aztán mégis sikerült?:D
  • Jeff Gordon
    ne haragudj zsófy,nem akartalak megsérteni :)
  • Eagleheart
    reggeltet
  • antijuve
    regggg
  • Freedom88
    dejó nekünk!!!!:))
  • antijuve
    na Free,nem voltunk kinn most a görögök ellen,nyertünk is:D
  • antijuve
    na,olyan két óra múlva jövök,addig hellóka
  • Freedom88
    csak nem igaz:S
  • antijuve
    waddafakk??!!
  • antijuve
    ferka 1-2:P
  • Zsófy
    Peet, köszönöm szépen a biztatást:))!

Hát, állitolag Mária Terézia nagyon szerelmes volt a férjébe... (kicsit fura lenne, ha mindenki igy fejezné ki a szerelmét sztem...)
    Amugy meg férje halála után csak feketébe járt, és elitélte azokat az udvarhölgyeket, akik másodjára házasodtak... nem is alkalmazta őket! (kis érdekesség)
  • Freedom88
    jól megy...de rai inkább go
  • MrElf
    GÓ ROSBERG!!! GÓÓÓÓÓÓ:D:D!!!
  • Freedom88
    lehetett rá számitani
  • Jeff Gordon

• antijuve
    cikk offici