44995
F1CHL - Retro
-
#33994 ezkiez?
gondolom az ivanovic vagy a másik orosz teniszező:) -
#33993 De:)
Jajj, Norbi örülni fog, nekem, ha hazajön... -
#33992 mé?most is fenn vagy -
#33991 az yó lenne:) Csak nemtom lesz-e addigra már gépem... -
#33990 ááááhhhh de szép
-
#33989 gyere át és megmutatom:D
(este átküldöm msn-en ha akarod) -
#33988 Tényleg nem haragszom, jól beszélsz:)
(láthatnám a videót vhol?:)) -
#33987 nem,azt én mondom:)) és valóban nem látszik a felvételen:) de Free,Karesz meg az enyém igen:) -
#33986 jówan,magyarázzuk csak:P.amúgy nemtom mi a gáz ebben,ha Zsó nem haragszik érte
(Zsófy:december 8.-án mikor elmentünk Skyline-ékhoz,akkor készült az a videó,épp "Pókerarcot" játszunk:D) -
#33985 Miről beszélsz?:D -
#33984 nembaj, jobb is Neked addig :D -
#33983 De én még mindig nemtudom miről van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meggajdulok:D! Szóval sürgősen világosíts fel(vagy vki), különben tényleg DQ lesz:D -
#33982 már rég DQ van neked is meg nekem is :D -
#33981 de a felvételen csak karcsi hangja hallatszik bizonyára,és azt is csak ő mondja,hogy nálam lát egy kezet,de biztos nem látszik.na ezt jól kimagyaráztam.
de ha tényleg jelentkeztem akkor ezúton is elnézést kérek zsófytól,ez nem éppen a legviccesebb,és lehet ő se poénra vette,bár mondjuk károlytól lehet,de tőlem nem biztos,szóval zsófy már 2x-ra bocsi :D végén még DQ-zva leszek a grillezésről :D -
#33980 Ciao!
Le vok maradva:D, pls valaki világosítson fel!! -
#33979 úgy látszik a képek jobban izgatják az embereket,több a látogató:DD -
#33978 dehogynem mondtatok:DD van bizonyíték:DD
hajrá Peet -
#33977 cikk az index.hu-ról:
"A kutatók azonban rá akarták bírni a különféle helyekről származó sáskákat a kereszteződésre, ezért Malajziából származó, két másodpercenként ciripelő sáskákat párosítottak Indiából származó, 5 másodpercenként cirpelőkkel. A kereszteződések működtek és gyorsan jött utánpótlás, amelynek hím tagjai egy másodpercenként cirpeltek."
erre egy komment:
"Engem speciel az 5 másodpercenként ciripelő is idegesít, de az egy másodpercre felturbózott változat nagyon hasznos! :)))"
másik:
"Feladat: Ha egy kétmásodpercenként és egy ötmásodpercenként ciripelő sáskát keresztezünk amik egymásodpercenként ciripelő utódokat hoznak létre, akkor hánymásodpercenként fog ciripeli az az utód, aminek a szülei 3 és 1 másodpercig ciripelnek? :)"
majd folyt:
"A feladatod megoldása utánra itt egy másik: hányszor kell az 1 másodpercenként ciripelő tücsköt keresztezni más 1 másodpercenként ciripelővel, hogy elérjük az 1GHz-enkénti ciripelést? :))
Pluszpontokért: határozza meg, mekkora hűtőt kell szerelni a tücsökre, hogy az 1GHz-es teljesítményt 1 órán át túlhevülés nélkül tudja leadni!"
és végül:
"És innen már nincs messze az Intel (r) Quad-Sáskatron CPU :D" -
#33976 amúgy visszatértem
megírtam a nagyszerű családjogi vizsgát,hát nem is tudom,nem lett a legjobb,elég nehezeket kérdezett,de remélem meglesz,"csak görbüljön" :D
múltheti médiajog eredménye is megvan,az sikerült,hármas:) tökéletes jegy,egy napot tanultam rá csak,szóval annak örülök.
és holnap megbírkózom én is latinnal,amivel bryanék is:) -
#33975 azt el tudom képzelni karcsi... szép lehetett :D
Ui.: Zsófy ilyet én se,az tuti:) -
#33974 Hühüüüüüü:D:D:D megnéztem azokat a bizonyos képeket.:D
Hát öcsééém:D:D annyit röhögtem rajta gec ettem a zsemlét és potyogott számból a röhögéstől nagyon kajak:D:d
Ui: Zsófi én ilyet nem is modntam......:D -
#33973 :DDDDDDDDDDDDDDDDD LOOL -
#33972 bazz,vannak videók is:DD
"-Karcsi szerint Zsófy még mindig egy hülye kurva!
-Kiért egyet?
-Mivel?
-Azzal hogy Zsófy egy hülye kurva.
- Hopp ott egy kéz,meg mégegy,Peetnél is láttam!"
:DDDD (bocs Zsófy,természetesen nem vagy az:D) -
#33971 jóéjt
jaja,azt direkt azért csináltam :)) (az is lehetne a címe:"Életkép öt perc pókerezés után-F1CHL" :)))) -
#33970 részemről is éjt.
bryan,jók a blogban a fotók:)) főleg az utsó,a zoli üres széke,müvészi kép :D -
#33969 jóéjt -
#33968 jó éjt!
mondtam igli h döntetlen lesz a török:)
jó éjt Zsófy nevében is. -
#33967 kedden -
#33966 Grat, mikor kell beírni? :) -
#33965 köszi mindenkinek -
#33964 Én is gratulálok!:) -
#33963 Palik89 -
#33962 Gratula!!