44995
F1CHL - Retro
-
#34034 ezt az introt,anyám :)))) -
#34033 útálom a D.S-t...kis öreg farok:) -
#34032 hmm,érdekes ez a Dávid Sándor cikk.a múltkor jobban tetszett.
az a kérdés meg nemtom mi ott a végén:D -
#34031 ja akkor értem -
#34030 csak újra kellett raknom a modot,és feltettem de a fizikát elfelejtettem,az irányítás meg enyhén érdekes volt... nem volt rossz,sőt reálisabb,csak eszméletlen lassú a kanyarokban. -
#34029 hát akkor nem értem:) -
#34028 nem,már évelejétől ez volt -
#34027 év közben csak úgy fizikát váltotok?:DD
én kivagyok,ez a könyv gyilkos!!:) -
#34026 már jó,közben rájöttem,hogy más fizikát használunk -
#34025 nyertem pókeren 151dollár 29 centet :))))) juhúúúúúúúúúúúúúúú :) -
#34024 hát ezt nem hiszem el... annyi az irányításnak,amit nagy nehezen beállítottam,vmi nagyon elb*szodott benne.az értékek ugyanazok,mégis elfordítom a kormányt mondjuk 25fokkal,fordul rendesen,tovább fordítom,és nagy semmi... a kanyarokban pokolian sokat veszítek így,és nemtudom mibaja :S tegnap még jó volt -
#34023 re.
hát megirtam ezt a latint,nem lett vmi jó,lehet ismétlés lesz belőle :S de bízom azért a kettesben,bár ha választani kéne,akkor inkább a tegnapi sikerüljön :)) -
#34022 hát énis, de aztán abbahagytam. de amúgy, most nemértem, ilyen képeket miért kell felrakni netre? mert sztem ahogy te is mondtad Karesz, nagyon dúrva. egyszerűen nemértem. -
#34021 hát Sutil előtt le a kalappal! -
#34020 byebye -
#34019 na mentem vissza tanulgatni:).majd még felnézek,aztán este leszek.byebye bjutifuuulll -
#34018 hát igen, sóderes kamion kellett volna nekije -
#34017 jah,meg egy babakocsitól nehéz kinyiffani :S. -
#34016 olvastam, hihihihi:) -
#34015 mert mindig az ártaltan hal meg általában -
#34014 Alonso beszólt a Mekinek jeeee:DD -
#34013 regg
hát Free,sajna benne van,de ezt te tudod a legjobban.
a zebrás eset:vannak ilyen "emberek"? mért nem ő döglött ott meg?? -
#34012 hát igen, remélem soha nem leszek vádlott..ezért tanulok
azt olvastam én is...én azt csinálnám, hogy kibasznám egy zebra közepére, aztán 100al áthajtok rajta...és mondom, omm..bocs, nem én vagyok a hibás -
#34011 még úgyis nehéz lenne megemészteni,hogy nem te vagy a hibás,ha viszont igen,akkor még nagyobb a baj...
most nem olyan rég volt a hírekbe,hogy egy fickó zebrán elütött egy babakocsis nagymamát,mindketten meghaltak,mire ő: "nem én vagyok a hibás".szóval Ő tuti hogy hüvösre fog kerülni. -
#34010 tényleg durva, nekem csak egy gond van vele, h van olyan sejtésem, h ilyet én is fogok látni élőben, úgy h én okozom. -
#34009 regg -
#34008 éjt
kicsit köröztem még SPAban,hát itt egyenlőre nem néz ki az 1-2,gerrard vezet egyenlőre magasan,de én csak 3.vagyok három tizedre jancsytól,de a futamig még van két nap,szóval meglátjuk,hátha.kaptam két három setupot,azokat próbáltam ki 1-1 körre,hát majd még meg kell szokni.
-
#34007 jóéjt -
#34006 Voltam olyan bátor hogy megmertem nézni.....hát nem kellett volna:S Egyszerüen borzalmas:( Ez tényleg 18+!! fu de durva:S -
#34005 én nem nézem meg kösz:D -
#34004 Hát ez nagyon kemény!!
Asszem ezeket kellene megmutatni annak a sok fasznak aki 1000-el száguldozik mindenhol! Egy balestben ennyi egy ember..
Hát elgondolkodtató......
Mondjuk nem ide való. -
#34003 húha:) -
#34002 Csak kemény idegzetűeknek ajánlom és saját felelőségre. (18) -
#34001 gondolom azt h az buzi :D -
#34000 :DD
azt hittem h itt mást fogsz majd mondani :)))
34000:P -
#33999 igen ő az.de így írja csak nagy K-val
az lehet h relatív,mert pl a bantu niggereknek nem bizta h bejönne,de amúgy... -
#33998 asszem ő meg vmi kirilenko,vagy vmi ilyesmi a neve.persze lehet nem így irja.
na igen,tényleg szépek,meg kell hagyni,néha már tényleg igazságtalanul :))
de mint tudjuk,elemi iskolában megtanultuk,szépség az relatív fogalom,lehet pl van olyan ffi akinek nemtetszik ivanovics pl :)) -
#33997 hát nem:)).főleg ha a másik Maria is ott lenne:).áhh nem ér ilyen szépnek lenni :D -
#33996 tényleg szép,de Sharapova is csinos :)) nahát nekünk legyen mondva,asszem nem vesznénk össze rajtuk :D -
#33995 ő,csak Ivanovic SZERB,és semmiképp nem orosz:))