F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bryan,hétvégén,vagyis holnap tpf1 race Brands Hatch Dranzer helyett?
viszont saját névvel kéne jönnöd,mert Dranzi már bejelentette h nem lesz,és kéne egy olyan pilóta,aki pontot is tud szerezni a ferrarinak :S
viszont saját névvel kéne jönnöd,mert Dranzi már bejelentette h nem lesz,és kéne egy olyan pilóta,aki pontot is tud szerezni a ferrarinak :S
The only speedometer is in your head.
sztem a homemade jobb,mégis csak mi csináltuk és úgy jobb nézni,mégha esetleg nem is annyira jó mint az ismeretlen photoshopexperté😊
oké,akkor azt még megvárjuk amit csinálsz és akkor népszavazast csinálunk😊.A szavazásra minden topiclétogató jogosult lesz😄
oké,akkor azt még megvárjuk amit csinálsz és akkor népszavazast csinálunk😊.A szavazásra minden topiclétogató jogosult lesz😄
ups and downs
sztem a tiéd tutira jobb.tehát én arra szavazok.
akkor ne kérjük meg vki photoshop expertet,hogy rakjon nekünk össze vmit? bár nekem nincs ötletem :S
de lehet megpróbálok ma délután egy másikat még😊
akkor ne kérjük meg vki photoshop expertet,hogy rakjon nekünk össze vmit? bár nekem nincs ötletem :S
de lehet megpróbálok ma délután egy másikat még😊
na akkor bannert kicseréljük?😄
tessék szavazni hogy melyik legyen.nekem mindegy,csak ne ez ami most van mert már uncsi és lejárt a szavatossága.
Szóval kedves fórumozókat kérem hogy válasszanak Peet mûvei és az én kreálmányom közül😊.
tessék szavazni hogy melyik legyen.nekem mindegy,csak ne ez ami most van mert már uncsi és lejárt a szavatossága.
Szóval kedves fórumozókat kérem hogy válasszanak Peet mûvei és az én kreálmányom közül😊.
ups and downs
regg bryanos
jól teszed😊 én most kezdtem az elejérõl elsõ évad 11.résznél tartok😊
én majd csak ebédelek😊
szokásos😊)
jól teszed😊 én most kezdtem az elejérõl elsõ évad 11.résznél tartok😊
én majd csak ebédelek😊
szokásos😊)
nem.a kisképek csak azokat a témákat próbálják megjelölni,amirõl itt szó szokott lenni:
ugye tenisz-bryan&Free szokta nézni és beszélgetni róla
House-egyik legjobb sorozat tényleg,hárman is nézzük a topicban,szóba is szokott kerülni,bár mostanában ritkábban.
MÁV-többet utazunk vele mint kellene😄
Tanulás-nem norbi van rajta,iwiw adatlapodról olvastam ezt a tanulás dolgot,vmit akartam betenni,amit te is kedvellsz,v ami rád is jellemzõ.
Nascar-csak petya meg én nézzük,néha beszélgetünk róla,bár lehet ez zavar titeket😊
F1-állandó téma,akárhogyis,topic cime is,szóval innen jött az ötlet,és azért választottam schumit,mert mindenki neki szurkol. (legalábbis kb)
jah meki-hát karcsi meg igliben ezt találtam közösnek :S
na ennyi,így jött össze.
kellemes 10 órait,én most fogyasztom a kávém😊
ugye tenisz-bryan&Free szokta nézni és beszélgetni róla
House-egyik legjobb sorozat tényleg,hárman is nézzük a topicban,szóba is szokott kerülni,bár mostanában ritkábban.
MÁV-többet utazunk vele mint kellene😄
Tanulás-nem norbi van rajta,iwiw adatlapodról olvastam ezt a tanulás dolgot,vmit akartam betenni,amit te is kedvellsz,v ami rád is jellemzõ.
Nascar-csak petya meg én nézzük,néha beszélgetünk róla,bár lehet ez zavar titeket😊
F1-állandó téma,akárhogyis,topic cime is,szóval innen jött az ötlet,és azért választottam schumit,mert mindenki neki szurkol. (legalábbis kb)
jah meki-hát karcsi meg igliben ezt találtam közösnek :S
na ennyi,így jött össze.
kellemes 10 órait,én most fogyasztom a kávém😊
CM Valencia legutóbbi szezon:
-spanyol bajnoki cím
-spanyol kupa gyõzelem
-BL gyõzelem
-Európai Szuperkupa gyõzelem
-Klubvilágbajnokság gyõzelem
-spanyol bajnoki cím
-spanyol kupa gyõzelem
-BL gyõzelem
-Európai Szuperkupa gyõzelem
-Klubvilágbajnokság gyõzelem
ups and downs
Ja, akkor meg már feladok egy leckét: Nekem olyan kép kéne, amin Norbi van, és tanul😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hát én is azon gondolkoztam, de csak nemtom😄
hát ez a vsr bajnokság nem gyenge...
megint új bajnokságot irnak ki, szinte mindennap van ott vmi. Qrva sok idejük lehet az ottaniaknak
megint új bajnokságot irnak ki, szinte mindennap van ott vmi. Qrva sok idejük lehet az ottaniaknak
T.T.
Az én nevem alatt Norbi van?
asszem inkább majd megkérek egy bannerkovács mestert,hogy heggeszen nekünk egyet😊)
na én készen vagyok vele,elég szar lett,így hogy már nincs liga nehezebb olyat csinálni ami türhetõ:
v1
v2
v3
v4
v5

v1
v2
v3
v4
v5

😄D én ezt ma láttam,amikor gzsolti belinkelte wiw üzenõfalon😊
vazz,magyar jéghoki szuperkupadöntõ:
Dunaújvárosi Acélbikák Extra.hu vs. Alba Volán
😄D
Dunaújvárosi Acélbikák Extra.hu vs. Alba Volán
😄D
ups and downs
hát de minek is,úgy feelinges,hogy mész harmadikba,adsz egy kövér gázt,és mindjárt ötödikbe rakod,jól mondom free? 😄
Igen, de akkor még nem volt jogsim, és nemtudtam, h ez ilyen szar😄 Különbenis, te nem csak azt mondtad, h az 5öst nem ismeri?
Csók
Csók