44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    qrva anyját ennek a sportingbetnek:))
    Látom ma lesz meccs Honvéd-Debrecen...eddig 2x tettem a debrecenre..kétszer elment rajta fogadás...mondom áh, most nem kockáztatom meg...erre most olvasom h 0-7 lett...hát basszameg:D
  • Freedom88
    h pöcsöd van e? :D ok, majd megkérdem:D

te jössz szombaton igaz?
  • Jeff Gordon
    most akkor poénkodok én is,ha nem zavar,szóval szerintem kérdezd meg a barátnőd :DD

(bocs zsófy)
  • Freedom88
    nyihahaha:)
  • Eagleheart
    kussoljá már
  • Freedom88
    remélem nem:))
  • Eagleheart
    na el work
    Peet feltod akkor tölteni a trackpacket?
  • Freedom88
    jó pénzé szivesen:)
  • Jeff Gordon
    ment,megnéztem én is:)) mit adott annak a jordán autónak :D
  • Eagleheart
    szombaton akit kell elviszek autóval, szóljatok

végre elvitték a bútort és rend van :) tök furi lett a lakás, nyáron viszont festeni kell, majd Fricske megcsinálod ezt is :)
  • antijuve
  • Freedom88
    ja, hát Peetnek mindene van:) még pöcse is talán:DDD na jó bocs:)
  • antijuve
    jah,mi youtube-n néztük
    csak nővérem nagyon meg akarja most nézni,nemtom miért:D.de ha minden igaz,Peet segít:)
  • Freedom88
    jaaaa...hát videá elvileg elérhető, de most hirtelen nem találom
  • antijuve
    az a baj h megtaláltuk,de már not avaibilible (vagy vhogy így írják:DÖ
  • Freedom88
    akkor amig futamod van, tényleg egyszer próbáld meg, h közvetlenül menjen a gépedbe a net
  • Jeff Gordon
    nekem megvan,mindjárt előhúzom
  • Freedom88
    amikor nem kell simán megtalálom, most meg nem:)
  • Jeff Gordon
    lehet benne valami egyébként,mert mióta nekünk van,azóta ez folyamatosan megy,mármint a szakadozás.azelőtt meg egyáltalán nem volt,emlékszem a német nagydíjig semmi gond nem volt(még 2006ban) aztán lett router,vmikor akkor előtte,és azóta ez sorozatosan zajlik.

mert mondjuk a UPC ez az internetet egy számítógépre tudja biztosítani,van egy olyan is,ami háromra jó,de az drágább,és hát nekünk "nagyon" kellett router...
  • antijuve
    nemtom Free,tényleg nem tudom,szeretnék menni.
  • Freedom88
    hát peet sajnálom:(((

szombaton akkor jöttök?
  • antijuve
    juppisszi sóra bezzeg futja...
    hát nemtom,nekem első szezonban talán sose volt netszakadás (nem csak úgy futamokkor,hanem általában),tavaly se nagyon,mióta router van,azóta azért el-el megy a net.bár nemtom h emiatt van-e,mert nem mondhatnám h értek hozzá.futamból még egyszer sem estem ki így a lénéyeg ez.

nagyon sajnáltam Peet-et csütörtökön,bár tom h nem nagyon készült rá,és rögtön az első körben.Felmerült bennem h első körös netszakadásnál restartozni lehetne,dehát elég necces :(
  • Eagleheart
    modem is szarakodhat pl, nekem jó régi fajta van és ez még minőségi modem :P
  • Eagleheart
    akkor meg kábelhiba, vagy neked a gépeddel van vmi
  • Jeff Gordon
    osztom véleményed,csak akkor meg nem értem,mert vmelyik futamot be tudom fejezni vmelyiket meg nem... mert ha legalább egyiket se tudnám,akkor egyértelmü,vagy szolgáltatóváltás vagy online f1 off. de így... meg igazából nem én fizetem a netet,nem én döntöm el,hogy milyen legyen,upc-s vagy akármi más
  • Eagleheart
    nekem anno a tv zavarta a netet, szóval próbát megér, bár én még mindig a upc-re gondolok mert hát ők nem a "minőségi" szolgáltatás hivei :)
  • Jeff Gordon
    legközelebb kipróbálom azt,hogy kihúzok minden kábelt,és a futamra csak nekem lesz netem,és hátha(bár most se ment semmilyen letöltés senkinélse,szóval nem értem) ha meg nem,akkor semmi értelme ezt erőltetnem,mert csak bosszúságot okoz
  • antijuve
    hát múltkor én is majdnem megszívtam.futam után fél órával kezdett el rosszalkodni a net,volt h tökre elment,volt h csak az msn,szóval ha korábban csinálja,akkor nem tom befejezni.utóbbi fél évben sokkal több a netmegszakadás mint volt.
  • Jeff Gordon
    azért kösz srácok
  • Eagleheart
    sajnálom :(
  • Jeff Gordon
    de elvileg igen,de tudja fene... rühellem az ilyen torrent kockákat,akik nyavajás egy órára nemtudják leállítani a le vagy feltöltést,mert akkor nemtudja javítani az arányt...

csak ilyenkor azon gondolkozom,hogy mi értelme van annak amit csinálok? tesztelek,futam előtt kétszer is 1 órákat,készülök a versenyre,összeállítok mindent,erre tessék. jó,most a maláj ledobás nem nagyon zavart,kicsit igen,de nem sirtam utána,de ez miatt csalódott vagyok,szerettem volna egy jót menni,hamár nálunk nemtudok
  • antijuve
    sajnálom :(
    és nem állította le a feltöltést?
  • Jeff Gordon
    naná,persze.
    kezdődött az időmérőn,bejutottam Q2be,második helyen,megint nagyon kinézett a meki 1-2,erre ledob,Q2ben időt se tudtam menni,4.ről rajtoltam,feljöttem a második helyre,már kb a negyedik kör lehetett,connection lost.
    na most több benzinem volt mint gerrardnak,és jancsynak,második voltam,és nagyjából mentem gabbal,szóval jancsyt simán vertük volna,mert nagyon ment az autó sok benzinnel is.és végre én is jól megyek,végre a modra is ráéreztem,a fizikára,és végre ez az istenverte net tönkreteszi.tegnap gyakoroltam,elég sokat,megérte.
    egyébként jó fejek voltak,egy kört nem engedtek futni a warm upon,hogy legalább vmi esélyem legyen,nem simán buktam akkor azt,de nem is bántam,mondom majd hátha a futamon,de nem...

futam előtt vki cseten mondta,hogy a tesója tőlt fel,hát majdnem beszóltam így látatlanba a tesójának.mert már dobott ki azért is,mert vki más töltött fel,és megnőttek a pingek.

na mind1,végülis -8pont,majd máskor.
  • antijuve
    kösz károly:D
  • antijuve
    ledobott?
  • Jeff Gordon
    na most lett elegem az online versenyzésből...
    szóval,áhhh inkább hagyom is,az egész nem éri meg h felhúzzam magam rajta..
  • MrElf
    Jusikva Juvika...és megint cska juvika.
    Hát lapa az a Dávid Sanyi gyerek FI kommentátor.Tudod az RTL Klubos vén Fax...:) Én kösöznöm hogy segithettem:P
  • antijuve
    jó hát akkor ne mondd el,annyira nem érdekel
  • antijuve
    ha valaki elő tudná keríteni a 2005-ös belga nagydíj "india gyöngyszeme" jelenetet,annak hálás lennék:D
  • Tigristank
    Szerintem akkor túl van terhelve a rendszer, majd próbáld meg később.