44995
F1CHL - Retro
-
#34114 qrva anyját ennek a sportingbetnek:))
Látom ma lesz meccs Honvéd-Debrecen...eddig 2x tettem a debrecenre..kétszer elment rajta fogadás...mondom áh, most nem kockáztatom meg...erre most olvasom h 0-7 lett...hát basszameg:D -
#34113 h pöcsöd van e? :D ok, majd megkérdem:D
te jössz szombaton igaz? -
#34112 most akkor poénkodok én is,ha nem zavar,szóval szerintem kérdezd meg a barátnőd :DD
(bocs zsófy) -
#34111 nyihahaha:) -
#34110 kussoljá már -
#34109 remélem nem:)) -
#34108 na el work
Peet feltod akkor tölteni a trackpacket? -
#34107 jó pénzé szivesen:) -
#34106 ment,megnéztem én is:)) mit adott annak a jordán autónak :D -
#34105 szombaton akit kell elviszek autóval, szóljatok
végre elvitték a bútort és rend van :) tök furi lett a lakás, nyáron viszont festeni kell, majd Fricske megcsinálod ezt is :) -
#34104 -
#34103 ja, hát Peetnek mindene van:) még pöcse is talán:DDD na jó bocs:) -
#34102 jah,mi youtube-n néztük
csak nővérem nagyon meg akarja most nézni,nemtom miért:D.de ha minden igaz,Peet segít:) -
#34101 jaaaa...hát videá elvileg elérhető, de most hirtelen nem találom -
#34100 az a baj h megtaláltuk,de már not avaibilible (vagy vhogy így írják:DÖ -
#34099 akkor amig futamod van, tényleg egyszer próbáld meg, h közvetlenül menjen a gépedbe a net -
#34098 nekem megvan,mindjárt előhúzom -
#34097 amikor nem kell simán megtalálom, most meg nem:) -
#34096 lehet benne valami egyébként,mert mióta nekünk van,azóta ez folyamatosan megy,mármint a szakadozás.azelőtt meg egyáltalán nem volt,emlékszem a német nagydíjig semmi gond nem volt(még 2006ban) aztán lett router,vmikor akkor előtte,és azóta ez sorozatosan zajlik.
mert mondjuk a UPC ez az internetet egy számítógépre tudja biztosítani,van egy olyan is,ami háromra jó,de az drágább,és hát nekünk "nagyon" kellett router... -
#34095 nemtom Free,tényleg nem tudom,szeretnék menni. -
#34094 hát peet sajnálom:(((
szombaton akkor jöttök? -
#34093 juppisszi sóra bezzeg futja...
hát nemtom,nekem első szezonban talán sose volt netszakadás (nem csak úgy futamokkor,hanem általában),tavaly se nagyon,mióta router van,azóta azért el-el megy a net.bár nemtom h emiatt van-e,mert nem mondhatnám h értek hozzá.futamból még egyszer sem estem ki így a lénéyeg ez.
nagyon sajnáltam Peet-et csütörtökön,bár tom h nem nagyon készült rá,és rögtön az első körben.Felmerült bennem h első körös netszakadásnál restartozni lehetne,dehát elég necces :( -
#34092 modem is szarakodhat pl, nekem jó régi fajta van és ez még minőségi modem :P -
#34091 akkor meg kábelhiba, vagy neked a gépeddel van vmi -
#34090 osztom véleményed,csak akkor meg nem értem,mert vmelyik futamot be tudom fejezni vmelyiket meg nem... mert ha legalább egyiket se tudnám,akkor egyértelmü,vagy szolgáltatóváltás vagy online f1 off. de így... meg igazából nem én fizetem a netet,nem én döntöm el,hogy milyen legyen,upc-s vagy akármi más -
#34089 nekem anno a tv zavarta a netet, szóval próbát megér, bár én még mindig a upc-re gondolok mert hát ők nem a "minőségi" szolgáltatás hivei :) -
#34088 legközelebb kipróbálom azt,hogy kihúzok minden kábelt,és a futamra csak nekem lesz netem,és hátha(bár most se ment semmilyen letöltés senkinélse,szóval nem értem) ha meg nem,akkor semmi értelme ezt erőltetnem,mert csak bosszúságot okoz -
#34087 hát múltkor én is majdnem megszívtam.futam után fél órával kezdett el rosszalkodni a net,volt h tökre elment,volt h csak az msn,szóval ha korábban csinálja,akkor nem tom befejezni.utóbbi fél évben sokkal több a netmegszakadás mint volt. -
#34086 azért kösz srácok -
#34085 sajnálom :( -
#34084 de elvileg igen,de tudja fene... rühellem az ilyen torrent kockákat,akik nyavajás egy órára nemtudják leállítani a le vagy feltöltést,mert akkor nemtudja javítani az arányt...
csak ilyenkor azon gondolkozom,hogy mi értelme van annak amit csinálok? tesztelek,futam előtt kétszer is 1 órákat,készülök a versenyre,összeállítok mindent,erre tessék. jó,most a maláj ledobás nem nagyon zavart,kicsit igen,de nem sirtam utána,de ez miatt csalódott vagyok,szerettem volna egy jót menni,hamár nálunk nemtudok -
#34083 sajnálom :(
és nem állította le a feltöltést? -
#34082 naná,persze.
kezdődött az időmérőn,bejutottam Q2be,második helyen,megint nagyon kinézett a meki 1-2,erre ledob,Q2ben időt se tudtam menni,4.ről rajtoltam,feljöttem a második helyre,már kb a negyedik kör lehetett,connection lost.
na most több benzinem volt mint gerrardnak,és jancsynak,második voltam,és nagyjából mentem gabbal,szóval jancsyt simán vertük volna,mert nagyon ment az autó sok benzinnel is.és végre én is jól megyek,végre a modra is ráéreztem,a fizikára,és végre ez az istenverte net tönkreteszi.tegnap gyakoroltam,elég sokat,megérte.
egyébként jó fejek voltak,egy kört nem engedtek futni a warm upon,hogy legalább vmi esélyem legyen,nem simán buktam akkor azt,de nem is bántam,mondom majd hátha a futamon,de nem...
futam előtt vki cseten mondta,hogy a tesója tőlt fel,hát majdnem beszóltam így látatlanba a tesójának.mert már dobott ki azért is,mert vki más töltött fel,és megnőttek a pingek.
na mind1,végülis -8pont,majd máskor. -
#34081 kösz károly:D -
#34080 ledobott? -
#34079 na most lett elegem az online versenyzésből...
szóval,áhhh inkább hagyom is,az egész nem éri meg h felhúzzam magam rajta.. -
#34078 Jusikva Juvika...és megint cska juvika.
Hát lapa az a Dávid Sanyi gyerek FI kommentátor.Tudod az RTL Klubos vén Fax...:) Én kösöznöm hogy segithettem:P -
#34077 jó hát akkor ne mondd el,annyira nem érdekel -
#34076 ha valaki elő tudná keríteni a 2005-ös belga nagydíj "india gyöngyszeme" jelenetet,annak hálás lennék:D -
#34075 Szerintem akkor túl van terhelve a rendszer, majd próbáld meg később.