F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom pontosan. Kb. egy hónapja. Utcabeli lakos volt. De igen, a szerencsétlent kegyetlenül elkapta. Talán még a felüljáró alatt is meszelve van.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
A meszelés az mikor történt közvetlenül a megállóhely elõl a bal vágányon? (gyk. Bicske állomás felõl a helyes vágány). Szépen terült vki ott.
T.T.
Nem tudom, említettem-e már... De ahogy jössz Tatabánya felõl fel Délibe, Bicske-alsó elõtt van egy ív, közvetlenül a megállóhely elõtt... nehezen belátható (vagy semennyire, azt nem tudom). Ott mindig zoom-olj... van egy illegális átjáró és kéthavonta veszített el Bicske ott átkelni próbáló részeg disznókat :S
Nyugalom megmarad a kényelem az 1-es oldalban 😊 Csak jönnek a balf@sz Délisek! Vigyázat!!!😊
T.T.
Én is szeretem azokat a vonatokat. De azért az sem utolsó, hogy Kelenföldrõl hamarabb érek Bicskére, mint a Nagykõrösi úttól a Fogarasiig. Szánalomjárat.
Egyébként nem baj, szívesen megyek 140el, nincs gondom vele.
T.T.
De merre járnak azok Bz-vel? 😮
Nyugodt vigyorogj, majd lehúzom a reluxát😛PP 😊)
T.T.
Mi lesz így gyõri köcsögökkel? Azok hova járnak majd?
Ha látlak, majd integetek és vigyorgok mint a tejbetök.
Ja, hát jelenleg 2 vonatunk van abba az irányba. A hónapban többet nem is megyek már arra, decembertõl majd változik, mert akkor meg elvileg sz@rásig csak arra fogunk járni, Martonvásár helyett.
T.T.
Jársz azon a vonalon is? Ezután figyelni foglak! 😛
jaja hallottam a híreket. Hát sok sikert neki, eseménymentest mindenképp!!
Ma is befékeztem Bicske-alsóra..oh yeah.
T.T.
Képzeld, Fater megint mozdonyvezetõ. Szlovák magánvasút.
Áh, csak annyi, hogy igazából a szülinapi bulimon rohadtul csalódtam sok emberben... Szaktárs bnõm, akinek van pasia, ott smárolt más pasikkal, másik csaj rámászott egy haveromra (szegény srác épp szakítás után van), aztán a Morrisonsban rámoccant egy másik hapira, aki úgy kiszívta a nyakát, hogy másnap fájt neki, és két ökölnyi lila folt volt a nyakán...
Másik szaktársam meg megcsalta a bnõjét... komolyan mondom, ennyire nem tartják tiszteletben a párjukat?! Áhhhh... olyan szinten lehozó volt ezt látni, hogy elmondani nem lehet:S😞
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
The only speedometer is in your head.
Én mindig ilyen vonzó és gyönyörû leszek XD
Jesszus, ha be is vagyok rúgva, akkor sem csinálok ilyeneket!!!
Este/éjszaka dolgoztam, most kivételesen Fehérváron kezdtem de ez igazából lényegtelen.
Visszafelé Fehérvárra a 4658sz. vonatot vittem 22:36kor indul a Délibõl és ezek a vonatok már nem Érd-felsõ, hanem Érd-alsó felé mennek, Zsóf,Ági ezeket jobban érti, na mindegy, lényegtelen, vagyis hát nem.
Na megérkeztem Kelenföldre a 3.vágányra és ha onnét Érd-alsó felé megyünk, akkor teli zölddel nagy gázzal full gázzal irány Budafok-Albertfalva és ott 80nal meg lehet küldeni a vonatnak és (megint a két jány jobban tudja) van egy jó kis balos ív. Mivel Albertfalva felé mentem elvileg a legbelsõben kellett volna mennem, ha Kelenföld egy telizölddel visz ki az állomásról. De most furcsaságból és óriási szerencsébõl, mint utólag kiderült, Albertfalva felõl jött egy tehervonat és azt keresztbe átvitte elõttem, elkezdett Kelenföld a váltókon kitérõ irányba mozgatni, igy a sebességem 40km\h volt, sõt még a tehervonat vége nem ért be az állomásra, igy az utolsó jelzõn vörös volt. Gurulgatok olyan 10-15el, látom baloldalt a nagy sötétségben, hogy valami fekete folt van a sínek környékén. Felkapcsolom a reflektort, hát egy csávó ott mászkál a mellettem lévõ vágányok között(amin eredetileg mennem kellett volna, ehelyett pont a szomszéd vágányon mentem). Jött szembe befelé Kelenföld felé. És itt volt az óriási nagy szerencsém, hogy ha (ahogy az elején írtam) Kelenföld egy zölddel kiküld, nincs ott a tehervonat, akkor az ívtõl és hát a 80as tempómról esély se lett volna megállnom elõtte, a faszikám meg úgy be volt baszva, hogy a világát nem tudta. Rádudálok, hogy menjen már ki. Erre fogja magát Rám néz, berohan elém és kitárja a karját, aztán meg hirtelen hanyatt esik. Gyorsan megállok (szerencsére nem volt nagy tempóm, ahogy írtam kb. 10-15km\h). Villogok rá, dudálgatok, egyszer csak fogja magát és visszamegy az eredeti sínpár közé és megy befelé Kelenföld Pályaudvarra. Én ott állok, rögtön telefon Kelenföldnek, rendõrt hívják ki azonnal és eközben vonatot arra a vágányra ne fogadjanak. Aztán hogy mi lett belõle nem tudom, de ha elcsapta valamelyik kolléga, mondjuk arról már tudnék vagy ha nem, akkor keresne a rendõrség, mert végülis én találtam rá elõször. Na most komolyan ilyen idióták vannak, óriási szerencsém volt, mert a tehervonaton múlt, hogy nincs meg a második strigulám.
T.T.
Én is lennék delfin, és akkor csak játszanék, és nem lennének gondok😊
T.T.
Felénk van-e😄XD
T.T.
(ha vannak képeid, azok is jöhetnek szívfájdító gyanánt😊)
Tényleg, ti már voltatok az osztrákok fõvárosában? Ha nem, akkor írok valami kis beszámolót, ha érdekel titeket. <#smile>#smile>
Sorry 😊
Igazából a válasz volt a lényeg...