44995
F1CHL - Retro
-
#44075 Wow.... akkor ez nagyobb gondok jelzésére szolgál... De tök buli az a kép, ha nagyon lekicsinyíted, csak piros háromszögeket meg zöld pöttyöket lász:D:D:D -
#44074 -
#44073 Van nekünk egy ilyen nagy GPS alapú rendszerünk, amin keresztül látják, hogy hol vagyunk, meg különböző adatokat viszünk be oda, hogy jól lássák egy rendszeren.
Ez is erről a rendszerről megy. Na és itt van olyan, hogy segélykérést lehet kérni vagy ha bármi baj adódik nem kell telefonálni, megnyomsz egy gombot és akkor bejelez a nagy rendszerben az irányítóknál.
Aztán hát 7én volt egy kisebb nagyobb forgalmi gond és megálltam a nyílt pályán a puszta kellős közepén és mivel ez nem menetrendszerinti megállás így megnyomtam eme gombot. Azonnal hívtak, h mi történt, miért álltam meg stb stb....
Én meg kimentettem ezt a képet a felvigyázói gépről, mert oda is bejelez...tök buli :) -
#44072 Ez miez? És miért?:D -
#44071 :)
-
#44070 Igenigen, FBn láttam már párszor... néha mintha magamat látnám:D -
#44069 Ez ütős volt. Természetesen a második fele :D
Az elsőnek a végére meg azt vártam, hogy a kiscsaj elkezd bömbölni :D -
#44068 lool:)) -
#44067 Egy kis humor video:
tetszeni fog
:D -
#44066 Dzááááááááá ilyen kell :D -
#44065 :))))))) -
#44064 -
#44063 -
#44062 Elkéstem? Áh nem, vasúti időben írok még a tegnapi nőnaphoz. Boldog puncogósat :)) -
#44061 A kommunistákat nem szeretem, de a lányokat igen, úgyhogy kicsit elkésve, de én is csatlakozom, unokaöcsémhez, aki, bár magasabb nálam. :))
Szóval, boldog nőnapot lányok, remélem jó napotok volt:) Puszi -
#44060 -
#44059 Nagyon köszönjük, hogy gondoltál ránk! (amúgy én sem érzem a jelentőségét eme meghitt kommunista "ünnepnek") -
#44058 Köszönjük:) -
#44057 Hihi:D A szomszédokat nem kérdeztem, de én úgy aludtam, mint a mormota... szokásosan:D -
#44056 Nem nagyon érzem át a nőnap fontosságát, de az ide írogató két leányzónak boldog nőnapot kívánok :)) -
#44055 Köszönöm eme dicsérő szavakat:))
Szegény Zsófiékat sajnálom, hajnali fél 1kor, meg reggel 5:04kor duda dallamot hallani...de ha ők nem, akkor a környéken végig hallják...hát ez van akinek mv ismerőse van és nem normális:)) -
#44054 lehet h nem vagy egy agysebész de a lényeglátó képességed világszínvonalú :))) -
#44053 különböző oldalról kellett a dolgokat megvilágítani és ebből a lényeget kifogni :) -
#44052 Örülök, hogy sikerült a hsz lényegére rávilágítani. -
#44051 de értem. Minden pasi..kettőtől megkapta...kicsit ellenkező dolog :)) -
#44050 naaa, azé nem minden :) -
#44049 indexen fent volt...azt meg sokan olvassák. -
#44048 Ezt hogy találja meg minden pasi? Tegnap kettőtől is megkaptam ezt a linket (nem mintha rám vonatkozna, ugyebár :D ) -
#44047 Én ezt nem tudhatom ;)
Kíváncsi lennék viszont egy Mo-i felmérésre:D -
#44046 Wáááá, kell egy ilyen is a pingvineim és baglyaim közé:D -
#44045 Hjájj, már azt hittem ez Mo-i teszt.Mert hogy Vanessa: cigányok szokták ilyen névvel illetni poronyaikat és hát...ott nem terveznek családot, csak csinálnak :D -
#44044 "A felmérésben arra kérdeztek rá, hogy kinek hány szexuális partnere volt már életében, és az adatokat a válaszolók keresztnevével vetették össsze. Ebből az derült ki, hogy a legmagasabb, 10,2-es átlagról a Vanessák számoltak be, míg a legjobb tíz között a további sorrend Angela, Tamara, Diana, Sheila, Lydia, Jessica, Megan, Emma és Renée. Feltűnő, hogy a 10 név közül 7 a-ra végződik."
Igaz Zsófia?? :)) -
#44043 nagyjából igen :) -
#44042 jó kis szalonna lenne belőle :D
(/morbid) -
#44041 Napi cuki? :D
Amúgy tényleg nagyon husi :) -
#44040 -
#44039 hát igen, mert a mi autónk :)) -
#44038 amúgy tényleg egész pofás kis jármű -
#44037 vétel köszi! akkor hajrá lottózz!!:) -
#44036 nyerek a lottón kapsz egyet :D