44995
F1CHL - Retro
-
#44035 A sport Swift...wá, durva:) 150LE...lehetne tépni vele.
kép -
#44034 -
#44033 Próbálj meg nem agyalni túl sokat olyan dolgokon, amikről nem tehetsz. -
#44032 Jajjj, Norbi, kérlek, próbálj meg egy kicsit pozitívabb lenni! Mindenkit rugdos, engem is, minden héten legalább 2szer... -
#44031 Lehetséges. De az is lehet, hogy semmi baja nem volt a kutyával, hanem okkal tette a sors Velem és még egyet belémrúgott, csak úgy poénból. -
#44030 Kutyóóóóóó
Figyelj Norbi, anyum azt mondja mindig, minden okkal történik. És hülyén hangzik, de nem tudhatod, hogy a kutyusnak mi baja volt, és miért tette azt, amit...
Tudom, hogy rohadt szar, nekem is mikor olvastam a bejegyzést szívem szakadt meg. De fel a fejjel, biztos oka volt! -
#44029 Már én is sokat töprengtem azon, hogy miért sajnálok sokkal jobban egy állatot, ha ilyen helyzet van (vagy akármelyik másikban is, az állatos természetfilmeket sem szeretem...), mint egy embert....
És nagyon emberséges volt, amit tettél. -
#44028 Ou, akkor már értem h miért volt pocsék a napod.
Sajnálom :(( -
#44027 Nagyon sajnálom.
Sajnos van nagyon sok olyan ember, aki semmit nem törődött volna vele.
Egyszer velem is előfordult hasonló, épp Bocsra mentünk, este volt, én vezettem, és a semmiből egy őz került elém. Nagy fék, dudáltam is neki, hátha megijed és elfut. Szerencsére nem lett baj. Hét csak tudod mi van? Ha elütöm, szegénynek annyi, és az autó is nagyon megsérülhet. Persze az autót ki lehet javítani, de szegény állatot már nem. De, jó, hogy nem lett baj. Ez a fontos. -
#44026 Nem megy ki a fejemből bakker....
Ma elütöttem egy gyönyörű szép németjuhász kutyát (pont olyan Nekem is volt, Zsóf emlékszik is rá biztosan, Tappancsra.) Tárnok és Érd-alsó között. Először mikor beszaladt elém 60ról gyorsfékkel megálltam, de már a szerelvény alatt futott szegény és vhogy sikerült megúsznia (hagyományos szerelvény, nem FLIRT), ezután átszaladt a másik vágányra és ment mendegélt. Elindultam lassan körülbelül 40-45el mehettem mikor majdnem mellé értem, akkor hirtelen gondolt egyet és bejött vissza elém, de már tehetetlen voltam, a szerelvény alá került. Hallottam a koppanást, nyüszitését...ájjh, borzong a hátam. Megálltam, mondom most mi a f@szom legyen...emiatt megfogjam a forgalmat? Hát mondom nem vagyok kegyetlen, legalább lehúzom gyorsan a töltés oldalba és szólok vkinek, hogy vigyék majd el onnét. Hát erre a 2. kocsi alatt megtaláltam és még élt...de olyan állapotban volt, hogy esélytelen a további életre (nem részletezem). Bebújtam a szerelvény alá, kihúztam szerencsétlent a töltés oldalba és hát sokat én nem tudok tenni ez ellen, ott hagytam szerencsétlen. Ahogy elindultam telefonáltam Tárnok állomásra, hogy küldjenek oda vmi állatorvost azonnal vagy vkit, aki könnyebbé teszi neki a végső dolgokat. Kollegám 30perc múlva ment arra, már nem volt ott, gondolom elvitte az állatorvos és elaltatta szegényt. Most ha nem szólok senkinek, kitudja meddig szenvedett volna ott szerencsétlen állat.
Megmondva, rosszabbul érzem magam, mint amikor elütöttem az öngyilkost...szerencsétlen állat, szívem szakadt meg mikor ott hagytam...áh...borzalmas érzés...
Na mind1, elmeséltem, hogy ilyen dolgok is megtörténnek:( -
#44025 ja, ez benne maradt a rendszerben, még win telepítés után is. Jófajta és egyben burkolt reklám. -
#44024 mindig ezt linkeled :) -
#44023 pfu de randa :D -
#44022 nem rossz ez a Scooter szám, szívesen meghallgatom. -
#44021 Jajj, maki Alias a tökéletes túsz bankrabláshoz:D -
#44020 Wow, na kibújt a szög a zsákból... miket hallgatsz:D Hardcore:D -
#44019 de mé ezt....
Ezt akartam. -
#44018 -
#44017 az pont a Déliseké...na hát utaspanasz miatt bejelentem. :)) -
#44016 Aljaaaaaas! :DD -
#44015 Wáh:D Annyira nem vagyok gonosz:D:D (amúgy 15:31 battai:D) -
#44014 :DD kedves vagy -
#44013 Jó utazást kívánt, huh bumm....előtte meg szarrá fagytatok...na mind1, nem az én dolgom igazából, sőt semennyire. -
#44012 :))))
Papírok fontosak....erre csak azt tudom mondani, hogy gondolom a szerelvény nem 20perccel indulás előtt volt bent hanem jóval előtte. Kellett volna korábban kimenni és akkor mindenre van idő...én szerintem
Melyikkel mentél haza? Felnyomom a cégnél holnap!:)) -
#44011 Ja h Ági volt :D
Én azt hittem Eszter :D
Kedves kis történet :)) -
#44010 :D:D:D
Kérlekszépen... vonat indulásáig 20 perc volt.... Régi vonat, zárva voltak az ajtók. Ő előresétált, kinyitotta az első ajtót, majd lecsücsült papírokat töltögetni (ő is tudta, h az egész vonat zárva van...). Bácsika szólt neki, hogy "az ajtók zárva vannak, nem ártana kinyitni őket", majd ő, hogy "jó, de előbb ki kell töltenem a papírokat..." Én meg rohadtul utálok fázni, nagyon felhúztam magam rajta, h a szerencsétlen emberek álljanak a hidegben?! Vagy mi a vér?! De szerencsére csak annyit kommenteltem, hogy "lényegtelen, fagyjanak csak meg az emberek" (de a fejem 6szor nagyobb volt az átlagosnál...)
Bár jó fej volt, kellemes utazást kívánt nekünk:D -
#44009 Már azt hittem először h ez is egy film - de tényleg :D
Miért mit csinált?:) -
#44008 Ma majdnem leszedtem az excsajod fejét. Nagyon türtőztetnem kellett magam... na, azt megnézhettétek volna! XD -
#44007 London Boul izét ne nézzétek meg, ajánlom, hogy ne. Sz@r vontatott és semmi története nincs. hogy miért néztem meg...felénél el kellett volna jönnöm, jesszus úristen milyen volt... -
#44006 Úú köszike, már akartam kérdezni, hogy láttátok-e (Fekete hattyú) :)) -
#44005 Áhá, értem:)
Terhes társaság... láttam, bár nem annyira jó, mint a másnaposok:)
Filmajánló: Fekete hattyú. Nézzétek meg, hétvégén voltunk moziba, és nagyon jóóó film:) -
#44004 Hát most így jött össze, egyszer írtam azt hiszem a nascar topicba, még vizsgaidőszakban, akkor akartam válaszolni neked is, csak elmaradt, sorry.
Szóval lényeg, tényleg nem nagy szám a film. Viszont a Terhes társaság nem rossz, inkább azt érdemes megnézni :) -
#44003 ?! Jesus. De ez nem a heréje:D -
#44002 herédet is ilyen sűrűn szoktad nézni?:))) -
#44001 Fuuuhaaa sűrűn nézel forumot:D -
#44000 Lol :D
Nem, csak elfelejtettem benézni ide, az sg-re, de most már jövök gyakrabban :) -
#43999 Hát, gagyi. Illetve, olyan 5,5/10
Kár hogy Van Damme nem játszott benne, úgy jobb lett volna... -
#43998 Sápadtkolbász... szlottyadtkolbász:D:D
De azért köszönjük:D -
#43997 aaaz igen :DD Fantázia az van! -
#43996 bmeg.... :P