44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Parketta... de imádom a parkettát:)
    Milyen színű lett a szobád?:)
  • antijuve
    Nálunk má volt.Parkettázás három szobában, az enyémet még ki is festették (ja meg a konyhát is).Mindenki lakásfelújít mostanság úgy tűnik :)
  • Zsófy
    Kibírható... Nálunk is most lesz ablakcsere, meg szigetelés... túl nagy a fűtésszámla:S:(
    Ezért sem ártana dolgoznom... kéne a pénz...
  • Zsófy
    Uh ez is sok betű egymás mögött
  • Zsófy
    Hát igen, ha írásban kommunikálunk elengedhetetlen a sok betű egymás mögött:D
    Hasznos?! Persze! Egy halom pénzt keresek vele (0 Ft-os óradíj RLZ) és olyan feladatokat bíznak rám, amit egy féléves orángutánbéjbi is meg tudna csinálni... egy 6számjegyű kód után nevet viszek egy exel táblába, meg kb 6 x-et egy sorba, vagy hivatkozási szám szerint rakom be a mappákba az ügyfelek dokumentumait. A bank működésébe, betétszámlák nyitásába, tranzakciók lebonyolításába nem látok bele... Elmécsesznek minden nap egy stóc papírt, azt vidd gébpe meg rakd el. Ezt anyum munkahelyén is szoktam csinálni... És kiszkosztümbe meg blúzba "fetrengeni" a földön, mert az irattartó szerkények alul vannak... No comment...
    És még hostesskedni sem tudok (AMIVEL PERSZE KRESNÉK), mert ott kell lennem, és ilyenkor van 6 hétig olyan promó, hogy csüti-péntek-szombat... :@
  • Zsófy
    Egész nap rátok gondoltam, majd írj, hogy mi volt!:)
  • antijuve
    falakat vágnak át vagy mi, h ennyi ideig tart?
  • antijuve
    haha, neeem :P
  • Freedom88
    ja közben teljes lakásfelújítás van, semmi nincs a helyén, szétbombázva a lakás, de nagyon frankón fog kinézni, majd kb. 2 hónap múlva, addig meg csak a kényelmetlenség.
  • Freedom88
    elb@szod úgyis :)))))
  • Freedom88
    sok sikkkkkkkert!
  • Freedom88
    Huh, de sűrű és sok betű egymás mögött és ezt mind elolvasni és egyben értelmezni, nem egy könnyű feladat volt.:)
    Tök jó, hogy van ilyen szakmai gyakorlat, szerintem ez sokat segít. Vagy csak én gondolom rosszul? NA mind1, kitudja.

Merre? Szokásos Martonvásár (bár most 18tól Érd-alsóig csak), Pusztaszabolcs,Tatabánya,Siófok ilyesmi. Most volt tehervonatom Dunaújvárosba, megyek gyorssal Győrbe, szóval össze-vissza mondhatni. Dudálgatok, ha épp arra járok, csak úgy megszokásból is már :)) Legköz mikor is? Omm...ma van szerda, akkor csütörök éjjel jelentkezek 23:20kor szolgálatba és már éjfél után fogok elindulni a Déliből sacc per kb. éjjel 1kor járok arra felé, vissza felé meg reggel 6óra körül. Biztos örülnek a comcédok.
  • antijuve
    meg nekem :P
  • Engösz
    Grt! :) Cserébe lehet nekem ma drukkolni :P
  • Zsófy
    Fuuu csajszi... Nem irigyellek! De 1000rel és többel drukkolok!:) Könyvvez... erről tudod mi a véleményem. Hányás:D
  • Tigristank
    Már csak 2. :D
  • Engösz
    Hát azt garantálni tudom, hogy nem egyedül szívsz. Holnap könyvvezetés (no comment), kedden makro, 27-én gazdinfo. Belezöldülök.
    Kitartást, skacok! Királyok vagyunk, ezt mindenki tudja :P
  • Tigristank
    Még június 29-ig várni kell. :D
  • Zsófy
    Legalább akkor nem egyedül szívok:) Menni fog az vhogy:)
  • Tigristank
    Még 3 vizsga hátra van, de szerintem a 3 legnehezebb. :(
  • antijuve
    ez is jól hangzik

• Zsófy
    Sziasztok!

Uhhh, régen jártam én is erre:S:(
    Velem is nagyjából minden oké. Tolom a kötelező nyári szakmai gyakot a K&H érdi bankfiókjában, 1000rel dolgozom, mert különben megöl az unalom. Közben tanulok a 20-i vállalak pénzügyei vizsgámra, amit nem tudom hogy fogok letenni, mert se tk, se mf, a 13 gyakorlati órából meg kb 4-5 volt megtartva... Jah, és még a magánéletem sem 100%os. De kezdem rendeződni:)

Veletek? Vizsgák? Basszus, én nem tudom hogy bírjátok a jogot... Elnézem bátyám bnőjét, most 3ad éves, és eddig nem csúszik, de valami borzasztó milyen kifacsart citrom vizsgaidőszak végére:S:(
    Norbi, merre jársz mostanában?
  • Freedom88
    ja..jajaja volt ilyen is.
  • antijuve
    F1CHL Megane Kupa hétfői versenyek :D
  • Engösz
    "Free, grt a kettős győzelemhez. :)" a 44084-es számú hsz-ből. ;)
  • Engösz
    Ha nem lennének a tetű vizsgák, akkor 3 hét alatt hülyére kereshettem volna magam (na jó, ez kicsit túlzás, de sokkal jobban jártam volna). De asszem nem ezen fogok keseregni, hanem kitalálok valamit, hogy a legjobbat hozzam ki abból az egy hónapból.
  • Freedom88
    mi mi milyen győzelem? elvesztettem hirtelen a fonalat.
  • antijuve
    há a gyakorlatért nem sok helyen fizetnek :)
  • Engösz
    Halihó Mindenki! :)
    Peet, köszönöm a kérdést, semmi említésre méltót nem tudok megosztani a sulival kapcsolatban. Még van 3 vizsgám, egyiket jobban utálom, mint a másikat... De valahogy azért csak megcsinálom.

Ami jobban foglalkoztat, az a nyári gyakorlat. Véééégre sikerült elintéznem, hogy egy hónapon keresztül ingyen dolgozhassak. Mert az olyan jó. Mert a PSZF egy szutyi.

Norbi, milyen győzelmet arattál? Gokart vagy valami más? :)
  • Freedom88
    Köszi Peet!

Örülök a mai napnak úgyérzem.
    23:21kor jelentkezek irány Pusztaszabolcs, utána reggel 5:30kor fel egy személyvonat Bp.Déliig, de aztán hogy igazán jó legyen, különvonat Tatáig, Tóvároskerti megállással vmi csoport fog utazni. Tatáról pedig vissza üres szerelvénnyel. 12:01kor végzek is! Oh nyami :)
  • antijuve
    huhh, tényleg, másfél hónapja senki nem írt.Ez nem túl örömteli :(

én megvok, három nap alatt sikerült letudnom 2 vizsgát, még van 4 :)
  • Jeff Gordon
    Helló-helló.

mi újság skacok? Régen írtunk ide :) Gondoltam, most megtöröm ezt a nagy csendet. :)

Free, grt a kettős győzelemhez. :)

Lányok, minden okés a suliban?
  • Jeff Gordon
  • antijuve
    cipőt a cipőboltból..
    vasutas viccet a vasutastól :D
  • Freedom88
    pedig már szakálla van, nem is kicsi :))

Mit mond a pedofil a vasuti pénztárnál?

Kérek egy diákot....oda-vissza!
  • Engösz
    Ez jóóóó! Én nem ismertem, úgyhogy egy kis esti vidámságot idecsempészett :)
  • antijuve
    Hehe, klasszikus :)
  • Freedom88
    hát egen :))
  • Jeff Gordon
    Egy kis képhumor. Kicsit morbid, de hátha tetszeni fog:

• Freedom88
    ilyeneket én nem nézek, de gondoltam, hogy Te ezt kipróbálod :))