F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
Ha kiderül, pls írdd ki, vagy értesíts vhogy!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
jövhét szombaton ráérünk mi is ha megvunk hivva 😄
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
ezek szerint WC-re is együtt járnak
ups and downs
rámír egyik volt oszttársam,hogy megyek-e 23-án bulizni.az a vicc hogy bankett óta egy szót nem beszéltünk,erre most itt gyõzköd h menjek,holott 29-án megyek ebbõl a szájbakúrt államelméletbõl. 😊)
ups and downs
540et tettem fel és 999-et nyerhetek és ha vesztek akkor is 3000 megmarad, szóval még mindig 0 forintban vagyok.
T.T.
ups and downs
ami engem illet:
római jog zh: elégtelen 😊) 3.5 pontom lett,de legalább nem az enyém lett a leggyengébb😊).amúgy lett egy kettes és két hármas,a többi karó. (olyan 10 darab,de picivel talán több is)
latin:remélem meglesz,szavakat sajnos nem tudtam,mert nem tanultam meg õket😊) viszont a nyelvtan jól ment szvsz.ha a fordítás jó nagyjából,akkor megvan a megfelelt.
ups and downs
T.T.
majd a jövõhéten Közlekedési Fõfelügyelet által kirendelt vizsgabiztosnál, osztályvizsga M41bõl, Bzbõl.
Ilyen hideg zuhany.....
szóval qrva jó nap...qrva anyjukat az összes gedvás répának
T.T.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
más: sikeres kezdés,eredményes vizsga,i have a 4! 😛
ups and downs
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
csak tanácsként: pirosfokú riasztást adott ki a Meteorológiai szolgálat ma délutánra 😊 röviden kibaszott nagy vihar lehet
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
ups and downs