44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    lehet h megnyitják de akkor is jó sok idő mire odaérsz gyalog

Volán járat is jó,csak mondjuk mire beér maga ahol le lehet szállni az 1 óra és kb. kétszer szétsülsz:)
  • Freedom88
    ki lehet menni, az az utolsó BKSZ által használható állomás
  • MrElf
    Nahh azt hiszem,tomikával az irányt a Mammutba vesszük:D Nekem kell egy kép Hamival:D:D!!!! (de komolyan én csipem:P)
    Amugy Engi....ugyan CHL forumon ugy vna kiírva hogy balotonról megyünk majda szabadedzésekre de én ugy tudom a balatonos dolog az elmarad.Jahh és igen hát egy durván 30 percet lehet kell sétálni majd.De hát kibirjuk!!!! MIVAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN???!!!!:D ..szóval tomikával energiáinkat átcsoportositjuk Camponából a Mammutba és végig shoppingoljuk az életünket:D Nahh meg persze egy Csini NIGGA fótót is befogunk szerezni.....(TOmika kicsit rikít majd Hami meleett nem?:D:D) természetessen én beleolvadok a környezetbe:D:D
  • Jeff Gordon
    dejóóó
  • Engösz
    Guten Morgen!
    Kösz az infót, asszem elgondolkodom a Balatonos dolgon... :)
    De azért utánanézek a buszos megoldásnak is.
  • Jeff Gordon
    rendben,következő talira megpróbálom vinni.
  • Zsófy
    Az naggyon jó lenne! Nemtom miért, de régen olyan jó zenék voltak (no nem mintha most nem lennének:)) Majd akkor jövök Neked egy DVD-vel, vagy az árával:D
  • Jeff Gordon
    4,6.
    hát vannak benne fölös zenék,még nem volt időm végignézni,de párat tutira törlök belőle,mert vannak ilyen Bud Spencer filmzenék is,amik nemtudom miért vannak benne,szóval megpróbálom leredukálni egy dvd-re,ha az jó neked
  • Zsófy
    UUU az hány giga? Kéne vmi külső merevlemez és jöhetne:) Neked van kölcsönbe, vagy kérdezzem Bátyómat?
  • Jeff Gordon
    Zsófy! iwiw üzenőfaladhoz: hát van egy mappa a C meghajtómon,ami a "régi disco zenéket viseli" van benne 1065 zene kb,szóval van egy pár:)
  • Zsófy
    Sziasztok!

Free: nem fogják véletlenül megnyitni a hévnek azt a megállóját? No meg persze az Árpád-hídtól vannak Volán járatok. Sztem közlekedni fognak...
  • Jeff Gordon
    reggelt

jó szórakozást f1hez,azoknak,akik mennek.

öhm,free,nemtudod véletlen,hogy BKSZ-es bérlettel pl Ferihegyig ki lehet-e menni vasúton,vagy arra már külön vasúti jegy/bérlet kell?
  • Freedom88
    jóregg all

Ági: biztos h gyalogolni kell, ha nem kocsival mentek, mert amikor tavaly voltunk kint a Reanult napokon, küzel 40-45 percet gyalogoltunk a HÉVtől
  • Zsófy
    Good night!
  • Engösz
    Tudtam, hogy Rád számíthatok és a lehető legjobb tanácsot kapom!
    De szerintem kicsit már pihent az agyad, úgyhogy menjünk szundizni!

Jó éjt!
  • Zsófy
    Sztem maradj otthon:)
  • Engösz
    Na jó, most már annyit beszéltetek róla, hogy komolyan kedvet kaptam kimenni!
    De így dilemma: Balcsi vagy "dombtető"?
  • Zsófy
    Akkor az tök jó:)))
  • Eagleheart
    nem, ott áll meg a metró mellette :)))
  • Zsófy
    Amugy hogy juttok ki a "dombra" messze kell menni gyalog?
  • MrElf
    hmmm.....vmi idegölö nyomoruság van a netemmel::S:S ide is kb 20. próbálkozásra sikerált belépnem.:S nahh midnegy mentem aludni holnapra remélem jó lesz:) Jó éjt Szia RETRÓ!!!:)
  • MrElf
    Hát igen:) Kubica!!!
  • Freedom88
    akkor majd jön aki imádja a dizelt aztán segélyezik:)
  • Jeff Gordon
    csak aztán nehogy áramszünet legyen:)))
  • Freedom88
    pont az:) Egyébként ahogy olvasható 3 hónapja nem volt beiinditva...az olaj szépen levánszorgott a hengerek aljába, és azt köpi fel.
    Van egy inditómotor ahogy autóknál az inditja, de hát nem autó méretü motor van benne, hanem kicsivel nagyobb... nem fogom elmondani, miért igy van meg úgy..köpi aztán jóvan..összes dizel mozdony mehet a méhbe, lángvágóval
  • MrElf
    De amugy miért indul ilyen nehezen??? gondolom egy ilyen nagy böszme állatnak azért nem olyan egyszrü motor felépitése van mint mondjuk egy Williams-Toyotának....megm ondjuk tegyük hozzá hogy öreg. De hát akkor is:D Kérlek meséld el mi tart ennyi ideig!! És hogy mi történik ilyenkor a motorba benne...abba.
  • Freedom88
    lángcsóva is király nagyon:)
  • MrElf
    Ez nagyon komoly:D:D!!!! rosszabb mint egy Trabant..... nahh de tényleg kurva jó ahogy bepöccen:) Grat
  • Freedom88
    szebbet! De ezt ivásnál kell:)
  • Freedom88
    rotfl:D
  • Zsófy
    Szebb jövőt!

És Free nem buta...!
  • Gatti
    na ez király :)))
  • MrElf
    Jahh oké:D akkor free a buta...
  • Eagleheart
    igen értettük elsőre is :) Free nem de az ne érdekeljen :D
  • MrElf
    Egyszóval nem mondtam hogy jegyet veszek és beülök vmelyik székecskére.
    Én annyit tudok amennyit tomika mondott nekem. Évek óta egy dombon szoktak ülni ami a pálya melett van közvetlenül és belátni róla az egész pályát. Oda fogok velük menni pénteken is ugy mond "letesztelni" a helyet.
    Ha ingyéééé van és még jó is akkor miért ne???
  • Freedom88
    végülis:)))
  • Eagleheart
    mekis fizuból telik rá bőven :) lenyújja a kasszát :D
  • Freedom88
    regg
  • Freedom88
    ja és a jegy vasárnapra közel 100Euro...qrvára érdemes kimenni 2 órára:) Ja és gondolom már csak szar helyekre van jegy..érdemes ennyi pénzt elkölteni...sztem
  • Eagleheart
    kösz :DD