44995
F1CHL - Retro
-
#35914 Nem volt valami nagy a forgalom tegnap óta...
Én viszont most elbúcsúzom pár napra, irány Zamárdi. Bár egyedül nem lesz olyan csúcs...
Ja, ötlet szinten: lenne kedvetek egy hétvégét még a nyáron az említett helyen eltölteni?
Válaszotokat majd olvasom, addig vigyázzatok magatokra, szép napokat, kellemes hétvégét!
Pusz -
#35913 jóccak csajok -
#35912 peace mindenkinek!
Jóéjt, szép álmok, meg minden :) -
#35911 Jóccak -
#35910 nyihahaha:)) -
#35909 Freenek:
-
#35908 Akkor nem írok semmit, mert nemtom -
#35907 amit szeretnél, ne én döntsek -
#35906 Hát sajnálom, kénytelen leszel osztozkodni.. (mit írjak ide? :) vagy :( ?) -
#35905 éjt! -
#35904 szeretem ha utálnak.
na pá.'éjt -
#35903 :) érdekes meglátás! Lehet hogy kutyi is utálna Téged érte :D -
#35902 rotfl:) -
#35901 a cicid az enyim!!!:) -
#35900 de ide jöhet.legalább tudnám magamat utálni, mint aki városban társasházban kutyát tart. -
#35899 igen és én is szívesen átadom Artúrkát, az újfullandi keverék cukorfalatot! Tényleg, nem kell valakinek egy kiskutya? -
#35898 Ettől még fenn tartom azt a tervet, h szeretnék babákat tőled. És ezért szeretnék fiú ikreket. Úgy gondolom, egyszerre a kettő nem annyira vészes, mint külön-külön. (tudod, tudnak egyszerre szopizni:)) -
#35897 kösz, tényleg, kösz -
#35896 hozzuk is át az Ajtony u. 5be:) -
#35895 jajj, ne is mondd... -
#35894 hát igen zsófya,ez a gyerekvállalással is így van ám. :)))
-
#35893 ja, dupla idő... még talán nyáron menne, de amugy.. jajjj:S
Meg sztem lehet, h majd be kell tanítani, és tekintettel arra, h a gazdájuk szarik rá, így lehet, h elvállalom.. -
#35892 vidd külön őket! -
#35891 Hát nemhiszem:) egyik kezembe egy német dog, másikba vmi kuvasz... két erős állat... Hmmmm....:P -
#35890 :DDDD -
#35889 olyan mint egyet,nem? :D -
#35888 Picim, lesz még egy kutyu, szóval ezentúl ha sétálni megyünk kettőnket kétfelé húznak majd. Jajj, de várom milyen lesz egyedül elvinni a két állatot:) -
#35887 No látod-látod... épp ezért kérek régi zenéket -
#35886 Izééé, nem értem miről beszélsz Károly! A kérdésem arra vonatkozott, hogy lemenjek Zamárdiba a saját nyaralóba vagy kimenjek a tütüket nézni....de sebaj.
De asszem nem tartok veletek. Megüt a guta a melegben. Meg amúgy is égési sérüléseket szenvedtem. -
#35885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Free,nemtudok válaszolni privátra mert letiltottál,de amúgy egyetértek.bár nekem más ötletem van,de végülis ez is jó. -
#35884 jó de ha szabályosan ment akkor csak kéne egy bocsánat kérés legalább. na mind1 nálam téma lezárva. -
#35883 kalap szar már ez a Retro.tőlem nagyjából búcsúzzatok el, keveset írok már ide. -
#35882 istenem vedd már észre hogy ezt nem erre az esetre mondtam.PÉLDA volt -
#35881 honnan tudod h cikázott lehet schumacher cikázott mert azthitte melegíteni kell a gumit. -
#35880 ha meg nem tehet róla, akkor mért neki kéne bocsánatot kérni érte?elüt valaki egy biciklist, aki cikázik az út szélén, miért kéne bocsánatot kérnie?
ez olyan mint tavaly Kína:még jó h nem Bull kért bocsánatot tőled, hogy ott mert lenni és nem külsőbb íven engedett el mindenkit -
#35879 jó én megértem h nem tehet róla , azza valamilyen szinten tehet de ilyen mindenkivel megeshet. De akkor is ahogy előadták ... még bocsánatot se kért :S -
#35878 ja, azt elfelejtettem leírni h mindennek két oldala van.ez szép és jó, hogy most megszólalt az az ember, de ő akárhogy is átélhette.az hogy Schumi megelőzött egy 30 mph-val vánszorgó kocsit, tán nem olyan nagy bűn... -
#35877 hát emiatt aztán tényleg nem lehet szeretni.más kérdés, h közben ide-oda mászkál, hogy találkozzon emberekkel, esetleg még SEGÍTSEN is másokon, ha már ilyen híres.Majd megnézem, hogy a köcsög Hamilton mi a szart fog csinálni miután befejezte az F1-et.De Hamilton egy nagy 0 Schumacherhez képest ilyen téren (is).Rajta legalább látszik most is, h nem csak a pénz miatt vezetett, és nem kezdi fikázni az F1-et, nem úgy mint a kedves öccse, aki jobb ha kussban maradna a DTM-ből. -
#35876 egyébként elkészült a vegas liga bahreini videója :D kommentátor : én meg matesz :P -
#35875 egyszerű , na most jelenleg 4 ligába vok , abból 2nek ugyanolyan a fizikája tehát oda elég az egyikre összedobni setupot a másik az a vegas liga na ez elég könnyű mod nem kell sokat setupolni és gyakorolni. a 4. meg ugye a dtm. Mindenféleképpen szerettem volna egy zártautós ligát és mivel a chl wtcc kiesik így maradt ez. Egyik ligára se gyakorolok sokat , csak annyit amennyit kedvem van , van olyan amikor nem is gyakorolok egy kört se hanem betöltöm egy hasonló pálya setupját és azzal meek. Nálam nem az a lényeg h nyerjek hanem h csatázzak egy jót :D nekem egy liga kevés lenne erre :D Tehát ebből az jön le h én a versenyeket szeretem a legjobban és azok kötnek le legjobban :) na meg az időmérő :D