F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom az ivanovic vagy a másik orosz teniszezõ😊
The only speedometer is in your head.
Jajj, Norbi örülni fog, nekem, ha hazajön...
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
(láthatnám a videót vhol?😊)
ups and downs
(Zsófy:december 8.-án mikor elmentünk Skyline-ékhoz,akkor készült az a videó,épp "Pókerarcot" játszunk😄)
ups and downs
de ha tényleg jelentkeztem akkor ezúton is elnézést kérek zsófytól,ez nem éppen a legviccesebb,és lehet õ se poénra vette,bár mondjuk károlytól lehet,de tõlem nem biztos,szóval zsófy már 2x-ra bocsi 😄 végén még DQ-zva leszek a grillezésrõl 😄
Le vok maradva😄, pls valaki világosítson fel!!
"A kutatók azonban rá akarták bírni a különféle helyekrõl származó sáskákat a keresztezõdésre, ezért Malajziából származó, két másodpercenként ciripelõ sáskákat párosítottak Indiából származó, 5 másodpercenként cirpelõkkel. A keresztezõdések mûködtek és gyorsan jött utánpótlás, amelynek hím tagjai egy másodpercenként cirpeltek."
erre egy komment:
"Engem speciel az 5 másodpercenként ciripelõ is idegesít, de az egy másodpercre felturbózott változat nagyon hasznos! 😊))"
másik:
"Feladat: Ha egy kétmásodpercenként és egy ötmásodpercenként ciripelõ sáskát keresztezünk amik egymásodpercenként ciripelõ utódokat hoznak létre, akkor hánymásodpercenként fog ciripeli az az utód, aminek a szülei 3 és 1 másodpercig ciripelnek? 😊"
majd folyt:
"A feladatod megoldása utánra itt egy másik: hányszor kell az 1 másodpercenként ciripelõ tücsköt keresztezni más 1 másodpercenként ciripelõvel, hogy elérjük az 1GHz-enkénti ciripelést? 😊)
Pluszpontokért: határozza meg, mekkora hûtõt kell szerelni a tücsökre, hogy az 1GHz-es teljesítményt 1 órán át túlhevülés nélkül tudja leadni!"
és végül:
"És innen már nincs messze az Intel (r) Quad-Sáskatron CPU 😄"
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
megírtam a nagyszerû családjogi vizsgát,hát nem is tudom,nem lett a legjobb,elég nehezeket kérdezett,de remélem meglesz,"csak görbüljön" 😄
múltheti médiajog eredménye is megvan,az sikerült,hármas😊 tökéletes jegy,egy napot tanultam rá csak,szóval annak örülök.
és holnap megbírkózom én is latinnal,amivel bryanék is😊
Ui.: Zsófy ilyet én se,az tuti😊
Hát öcsééém😄😄 annyit röhögtem rajta gec ettem a zsemlét és potyogott számból a röhögéstõl nagyon kajak😄:d
Ui: Zsófi én ilyet nem is modntam......😄
"-Karcsi szerint Zsófy még mindig egy hülye kurva!
-Kiért egyet?
-Mivel?
-Azzal hogy Zsófy egy hülye kurva.
- Hopp ott egy kéz,meg mégegy,Peetnél is láttam!"
😄DDD (bocs Zsófy,természetesen nem vagy az😄)
ups and downs
jaja,azt direkt azért csináltam 😊) (az is lehetne a címe:"Életkép öt perc pókerezés után-F1CHL" 😊)))
ups and downs
bryan,jók a blogban a fotók😊) fõleg az utsó,a zoli üres széke,müvészi kép 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series