F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
The only speedometer is in your head.
na go work csáó
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
az a kérdés meg nemtom mi ott a végén😄
ups and downs
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
hát megirtam ezt a latint,nem lett vmi jó,lehet ismétlés lesz belõle :S de bízom azért a kettesben,bár ha választani kéne,akkor inkább a tegnapi sikerüljön 😊)
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
ups and downs
hát Free,sajna benne van,de ezt te tudod a legjobban.
a zebrás eset:vannak ilyen "emberek"? mért nem õ döglött ott meg??
ups and downs
azt olvastam én is...én azt csinálnám, hogy kibasznám egy zebra közepére, aztán 100al áthajtok rajta...és mondom, omm..bocs, nem én vagyok a hibás
T.T.
most nem olyan rég volt a hírekbe,hogy egy fickó zebrán elütött egy babakocsis nagymamát,mindketten meghaltak,mire õ: "nem én vagyok a hibás".szóval Õ tuti hogy hüvösre fog kerülni.
T.T.
kicsit köröztem még SPAban,hát itt egyenlõre nem néz ki az 1-2,gerrard vezet egyenlõre magasan,de én csak 3.vagyok három tizedre jancsytól,de a futamig még van két nap,szóval meglátjuk,hátha.kaptam két három setupot,azokat próbáltam ki 1-1 körre,hát majd még meg kell szokni.
Asszem ezeket kellene megmutatni annak a sok fasznak aki 1000-el száguldozik mindenhol! Egy balestben ennyi egy ember..
Hát elgondolkodtató......
Mondjuk nem ide való.
Downhill!!
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
az lehet h relatív,mert pl a bantu niggereknek nem bizta h bejönne,de amúgy...
ups and downs
na igen,tényleg szépek,meg kell hagyni,néha már tényleg igazságtalanul 😊)
de mint tudjuk,elemi iskolában megtanultuk,szépség az relatív fogalom,lehet pl van olyan ffi akinek nemtetszik ivanovics pl 😊)