44995
F1CHL - Retro
-
#36235 már nincs -,- -
#36234 réce...hát Peetre is elég férfias dolgot dob ki:D -
#36233 Jéééé! Itt is van vmi élet?!:) -
#36232 az nem sajnos, hanem az egy jó dolog :))
pápáá -
#36231 sajnos nagyon jó alvó vagyok :S
én elköszöntem,jó8 -
#36230 sőt, aludni nagyon jó :).ha tudsz -
#36229 hát...az is jobb mint unatkozni :) -
#36228 s mi lett belőle...:P:)) -
#36227 én is,lassan elviharzok alvást elkövetni:) -
#36226 tényleg:))
de ez ffi topicként indult,jó hogy nem férfiak szerepeltek:D -
#36225 hopp eltűntem msn-ről...ledobott a szemétje -
#36224 jah télleg.gondoltam is a sisak miatt:)) -
#36223 amúgy, google beírtam h F1CHL- erre kiadott egy rakat csajt.vagyis jó sokat linkelgettünk ebbe a topicba :D -
#36222 kocsira van írva a neve:)) -
#36221 ez ki amúgy?:) -
#36220 -
#36219 -
#36218 na ugye...azért egy holtversenyre csak jó?:)
nah jó, most nem tudom, mi következzen.
holnap szerda, utálom azt a napot :D
-
#36216 jajjjj,megvan :D
hát,szoros a dolog,igazából nem tudok dönteni:)) -
#36215 nevet ne írj, csak ha tudod h ki:D -
#36214 jajjjj, nem lehetsz már ilyen.Na várj, segítek:
BÖFF!!
no?:DD -
#36213 biztos? ki? esküszöm nem jut eszembe:)) -
#36212 nem volt annyira vészes.....na jó az:)) -
#36211 amúgy csak olvasgattam régebbi hsz-eket.aztán pont ez jött ki:) -
#36210 dehonnem:D.gondolkozzz :D -
#36209 lol:))) ezt hol találtad meg:D
hát sok lánnyal találkoztam már,egy se volt annyira hát khm,nem akarom ezt a szót használni de muszáj,szóval ellenszenves -
#36208 :DD jaja:D -
#36207 persze Szivem :D -
#36206 négy hónap???négy nap esetleg :D -
#36205 szóval érted Bryan:) -
#36204 Igen Earnhardt-Ganassi az uj név:
Itt vannak a csapatok 2009 ben:
2009 teams
Stewartot nem tudom.. De elég érdekes! -
#36203 Mi?? egyesült a DEI a Ganassival? hát erről vhogy lemaradtam,köszi az infot.A többit tudtam,kiváncsi leszek én erre a Stewart-Haas Racingre,meg arra az Old Spice-os kocsira,azt nem tudom,hogy Stewart a mostani csapatából kit visz,de ha senkit,nem biztos h jó boltot csinált,idén jók voltak a Joe Gibb-sek,csak a chaseben nem :D
Tényleg,nem tudsz arról vmit h miért lépett ki a csapatból?
Szerintem Motoya jobban jár a Chevyvel,ezzel a Dodge-al kb néha erőtlenül üldözte a mezőnyt.Daytonaban nagyon jók voltak a Dodge-ok,meg úgy általában a szezon elején,aztán kifulladnak,bár Kahne most sokat mentett a becsületükön,de még ez is kevés volt a top12hőz.Szóval én pl őt mindenképp elhoznám Everhamtől,mondjuk Martin helyére :D igaz,még csak most jött,de szerintem a következő már tényleg az utolsó éve lesz,érdekes lesz az a Johnson-Gordon-Martin-Jr felállás jövőre,hát majd meglátjuk:) -
#36202 akkor még nem durrant szét a nagy feje :P -
#36201 Hát az van, hogy ugye most a Chip Gannassinál ment.
42-es Dodgeban.
De a válság meg fasz tudja mi miatt. Szövetkezett illetve egyesült a DEI (Dale Earnhardt int) és a Ganassi. Es mivel a DEI a nagyobb válalat vagy csapat, és ők Chevyket használnak, ezért a Dodge nem játszik.
Chevyvel fog menni ugy néz ki jövőre a Target sponzorral.
Szóval marad és indul 2009-ben. -
#36200 dead maybe:) -
#36199 most a Montoyával mi van? -
#36198 Hát jahh! Igaz én most szerettem volna ha Edwards lenyomja.. Tudod Hendrickes vagyok meg mitomén de kezdem unni Johnsont!
Gordonról:D Hát idén nem ment neki ez igaz remélem igazad lesz és jövőre ujjult erővel vág neki.. Kicsit lassunak érzem mostanában..
Sok változás lesz jövőre kiváncsi vagyok mennyire befolyásolja majd a vég kifejletet..
Tony elhagya a 20-at, Clint Bowyer a 07-et Newman a 12 remélem mindegyiknek jobb éve lesz.
Egyesült a Gannassi meg a DEI! Montoya Chevyvel megy majd ugy néz ki valszeg a Target sponzorral.
Szóval érdekes lesz majd kiderül.. De a hendrick nem változik szóval valszeg jok lesznek ujra. -
#36197 7.lett összetettben,az utolsó futamon 4.Idén győzelem nélkül zárt sajnos.
Jimmie Johnson lett a bajnok igen,zsinórban 3x is,2005-ben is volt esélye,egészen az utolsó futamig.2004-ben pedig az utolsó kanyarban bukta el Kurt Buschal szembeen.szóval mostanában jól megy a csávó.Gordonnak meg úgy van,egy jó év után mindig jön egy rossz,tavaly volt egy nagyon jó,idén rossz,jövőre megint jó lesz:D -
#36196 hallom Jimmy Johnson lett Nascar bajnok.Gordon hogy végzett?:) -
#36195 Köszönöm széééépen!!!:)