44995
F1CHL - Retro
  • gordon 24
    :D Jahh de aztán az is Pixeles lenne:DDD
  • antijuve

gratula.

(a donington vidit megnézem, aztán írok róla:D)
  • Jeff Gordon
    legnagyobb tiszteletem Petya,nagyon jók lettek
  • Freedom88
    Na majd vmikor re, megint elhúzok..:)
  • Freedom88
    nagy gratula hozzá! Összefoghatnál Peetel aztán késziteni egy jó kis F1 festést számunkra 09re:DD
    GordonPeet Patch:)
  • Freedom88
    igen, csodálatos és izgalmas közvetitéssel:)
  • Freedom88
    pixeles:D
  • gordon 24
    Jah meg az arculat is az én művem, ha megnézitek mindegyiken ugyan olyan logok vannak az ablakon, A Rajtszámok is egységesek. És a rendszámok is.. Ezeket is én festettem fel az alap PSD-kre:D
  • gordon 24
    Hát igen nagyából ez a szitú.. A HNR mint olyan megszünt.. Sajnos öreg az a játék nincs már vonz ereje..

De mi még páran szeretjük, igy saját servert indutunk és ai-val kiegészüéve megyünk..

Igy a létszám 25-30 ebből 3-4 emberke:D
  • gordon 24
    Simsport tv-n nem megy videokat készitünk belőle.. Azokat futam után tölti fel Miki..

Már 2 video van..
    Ime:

Laguna Seca (én hiányoztam:D az első raceről a 2dikról még nincs video)
    Donington Park Nat
  • gordon 24
    Igen ezt én festettem. Van belőle még 2 db..

De az egész mezőnyből kurva sokat én festettem..
    3db Gp hungarys BMW, VLR-es BMW-k, NCN sport 2 seatja. A Multalarmos Seat ezeket mind én festegettem..

A Többita srácok: (igy nézünk ki)

• antijuve
    akkor a NASCAR-ból nincs bajnokság, csak úgy poénból mentek pontok nélkül?:)
  • antijuve
    szokták mutatni a futamotokat a simtv-n?
    (mert ott régen csomó VSR ment, ugye Free?:D)
  • antijuve
    ezt te csináltad?kurva jó sztem:)) gratula ((=
  • gordon 24
    Igen, ez egy menu kép.. mutitok róla szebbet.

• Freedom88
    pixeles egy kicsit:)
  • gordon 24
    Hát a HNR. az ugy van, hogy csak 3-4 en toljuk aival..
    De brutál igy is:D

Igen Wtcc az megy ezerrel. Az a kocsim ami msne-n van, de berakom ide is..
    A VSR.hu Wtcc bajnokáságában megyek, (servezkedek is)

Ezzel a gépezettel:

• antijuve
    én tudom.de nem mondom el :D

amúgy ha már erre tévedtél:megint beindult a HNR? (msn kiírás) meg WTCC-zel is ahogy gondolom:) jól gondolom?:D
  • gordon 24
    Kb!

Nem is értem mi van veletek:D
  • antijuve
    F1CHL-Retro 2006óta az SG élvonalában

F1CHL-Retro 2008óta az SG szemétdombján
  • Engösz
    Sztem ez egyáltalán nem törvényszerű. De nem baj. Akkor is dögöljön meg és kész.
  • Zsófy
    Hát Engösz, ezt sajna jól benézted:S:S Mondjuk Fehérvár felé nem járnak Talentek...:S
  • Engösz
    Most megmagyarázom: a MI A FASZNAK VAN...rész utáni digitális kijelzőn nem a vonat kijelzőjét értem, hanem ami a peronokon van. Így már nagyjából értelmes lesz. :)
  • Engösz
    Jézusom! ne olvassátok el azt, amit az előbb írtam, mert még én sem értem. Ajjaj. :(((
    Na majd megpróbálom mégegyszer.
    De azért látszik, mennyire felzaklatott a dolog.....
  • Engösz
    :D:D

A nyulakon kívül HALÁL A MÁV-ra!!!!! HALÁL, HALÁL, HALÁL!!!!!!!!
    Olyan mélyről jövő gyűlöletet érzek "A Cég" iránt, amilyet ember még nem tudott produkálni!!!! Várom a köcsög vonatot Kelenföld állomáson Tatabánya felé. Késik. Oké. Már megszoktam. Aztán jött egy szimpla Talent, melynek digitális kijelzőjén semmi nem volt olvasható (kérdezem: AKKOR MI A FASZNAK VAN?!). A digitális kijelzőn az volt olvasható, hogy ez a vonat Szfehérvárra közlekedik és a hangosbemondóba is 6x ezt mondták be. Mondom oké, majd jön utána az enyém.
    Rá 3 percre érkezik egy dupla Flirt szerelvény, amelynek dig.kijelzőjén a következő állt: Szfehérvár felé, amit az utastájékoztató is megerősített.
    Tehát a lényeg: az elsőleg említett vonattal kellett vna nekem mennem, de nem is tudtam róla! Így aztán az őrületes járatsűrűségnek köszönhetően (1 db szerelvény/őra) még egy órát dekkolhattam az állomáson. HALÁL A HANGOSBEMONDÓRA!!!!!!!! (Aki nem tudná: ez a felelős személy posztja).
    ú
    Jóéjt, üdv mindenki!
  • Freedom88
    hát aktivizáljuk magunkat! GOGOGO:)
  • Engösz
    Azt a mindenit!!!
    Ennyi passzív embert!!! De semmi baj, majd csak elleszünk vhogy!
    Szép hétvégét nektek, de majd még úgyis erre nézek vmelyik nap.
    :D
  • Jeff Gordon
    ugyanez az ok nálam is,nektek jó beszélgetést.

Sziasztok
  • antijuve
    bocs, de nem.

nem lesz kedvem beszélgetni

nektek jó szórakozást
  • Engösz
    Bryan, ugye Rád is számíthatunk péntek este?! Ugyeeee???
  • Freedom88
    legalább vmi változatosság:) Mostmár tényleg csak vmi balesetem hiányzik, mondjuk esély van rá karácsony és valentin nap körül
  • Engösz
    Hát szép kis jelenetek....
    Ezek szerint már a kezdők élete is merő izgalom a vasúton! De szívesen olvasok a mindennapi fejleményekről!

Hát a próba meg nagy szám volt! Örülök neki, hogy Tominak is van tapasztalata a táncban, legalább lehet rá hagyatkozni :)
    Ismég szép napot mindenkinek!
  • antijuve
    az kajak:)

szalagavató király:)))))
  • Freedom88
    egyértelmü h vezető hir...most meg elkezdenek repkedni a fejek, de egyet mi a faszért nem vesznek észre? Ezzel h külön vált a vasút 100felé, egyik se tudja mi a másiknak a nyügje. Bizberes nem tudja h miként müködik a mozdonyon az egész, mert úgyse odatartozik. amig együtt volt legalább erre figyeltek. Szánalmas...simán tegnap is éjszaka ottmaradhattunk volna 90nel jöttünk tehervonattal, térközben, hát lehet azért csattani. Mondjuk egy autós beállt az átjáróba, de szerencsére elindult időben
  • Engösz
    Hát köszönöm szépen az infókat, rendes kis "dióhéj" volt :D.
    Amúgy feketedobozos faszságon én is csak lestem, hogy mit akar... (mondjuk az is rettenetes, hogy ez volt a vezető hír a kereskedelmi csatornákon. De ne is törődjünk vele, hogy lassacskán csődbe mennek a nemzetközi bankok, és gáz van az ingatlanpiacon is...)

De az élet szép dolgait is megőrizte: ma lesz az első táncpróba. Jön Tejfölfejűke :)
  • Freedom88
    ennyit faszságot amit mondanak lol már, mondjuk a sebesség lehet kisebb volt. De ilyet mondani, hogy fekete doboz a mozdonyon, rotfl...nagyon vicces riportok
  • Freedom88
    szia!

Annyit tudok és azon az információk, hogy mind az IC, mind a személyvonat szabályosan közlekedt, a jelzési képeknek megfelelően.
    Érdekesség, hogy térközben mentek, szóval jelzőknek úgy kéne müködni, ehelyett az IC-nek sötét volt a jelző, igy csak 15km\h-val mehetett max, a személyvonatnak meg zöld volt, vagyis 120km\h...ez igy egyébként lehetetlen, de azért történhetett meg, mivel Pilis állomást átépitik és a biztositó berendezést is cserélik, lehet ez bejátszott a rendes vonatközlekedésbe és már meg is történt a bay. 110km\h körül csattant bele az ICbe. A személyvonat mozdonyvezetője túlélte, kisebb karcolásokkal, a 4 halott az IC kocsiban volt. Egy a nagy szerencse, hogy úgy volt a vonat, hogy az utolsó kocsi volt az 1.osztály, mert ha az 2.osztály, általába sokkal többen vannak benne, igy akkor nem 4 ember halt volna meg hanem 20.
    Baleset miatt minden vonat ami Cegléd fele ment volna, átjött az Újszászira, igy kb úgy közlekedtek a vonatok mint a metró. Nekünk is ezért kellett arra menni és mivel annyi vonat volt, volt hogy 1 állomáson 1órát álltunk, majd mentünk 1 állomást, ott pedig 1,5órát pihiztünk. Bp-Ferencváros-Szolnok Rendező Pu. 5,5(!) óra alatt tettük meg.

Dióhéjban ennyit:)
  • Engösz
    Sziasztok!!!
    Jajj, de régen voltam már itt is... :S
    Mizujs srácok, hogy vagytok?

Free, mit szólsz a tegnapi vonatbalesethez? Tudsz valamit? Érdekelnének a részletek.

Szép napot mindenkinek!
    Pupi :)
  • antijuve
    az volt amíg nem jöttél :D
  • Freedom88
    fasznak ordibálsz:)