F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
hát peet sajnálom😞((

szombaton akkor jöttök?

T.T.

antijuve
juppisszi sóra bezzeg futja...
hát nemtom,nekem elsõ szezonban talán sose volt netszakadás (nem csak úgy futamokkor,hanem általában),tavaly se nagyon,mióta router van,azóta azért el-el megy a net.bár nemtom h emiatt van-e,mert nem mondhatnám h értek hozzá.futamból még egyszer sem estem ki így a lénéyeg ez.

nagyon sajnáltam Peet-et csütörtökön,bár tom h nem nagyon készült rá,és rögtön az elsõ körben.Felmerült bennem h elsõ körös netszakadásnál restartozni lehetne,dehát elég necces 😞

ups and downs

Eagleheart
modem is szarakodhat pl, nekem jó régi fajta van és ez még minõségi modem 😛

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Eagleheart
akkor meg kábelhiba, vagy neked a gépeddel van vmi

Jeff Gordon
osztom véleményed,csak akkor meg nem értem,mert vmelyik futamot be tudom fejezni vmelyiket meg nem... mert ha legalább egyiket se tudnám,akkor egyértelmü,vagy szolgáltatóváltás vagy online f1 off. de így... meg igazából nem én fizetem a netet,nem én döntöm el,hogy milyen legyen,upc-s vagy akármi más

The only speedometer is in your head.

Eagleheart
nekem anno a tv zavarta a netet, szóval próbát megér, bár én még mindig a upc-re gondolok mert hát õk nem a "minõségi" szolgáltatás hivei 😊

Jeff Gordon
legközelebb kipróbálom azt,hogy kihúzok minden kábelt,és a futamra csak nekem lesz netem,és hátha(bár most se ment semmilyen letöltés senkinélse,szóval nem értem) ha meg nem,akkor semmi értelme ezt erõltetnem,mert csak bosszúságot okoz

antijuve
hát múltkor én is majdnem megszívtam.futam után fél órával kezdett el rosszalkodni a net,volt h tökre elment,volt h csak az msn,szóval ha korábban csinálja,akkor nem tom befejezni.utóbbi fél évben sokkal több a netmegszakadás mint volt.

ups and downs

Jeff Gordon
azért kösz srácok

Eagleheart
sajnálom 😞

Jeff Gordon
de elvileg igen,de tudja fene... rühellem az ilyen torrent kockákat,akik nyavajás egy órára nemtudják leállítani a le vagy feltöltést,mert akkor nemtudja javítani az arányt...

csak ilyenkor azon gondolkozom,hogy mi értelme van annak amit csinálok? tesztelek,futam elõtt kétszer is 1 órákat,készülök a versenyre,összeállítok mindent,erre tessék. jó,most a maláj ledobás nem nagyon zavart,kicsit igen,de nem sirtam utána,de ez miatt csalódott vagyok,szerettem volna egy jót menni,hamár nálunk nemtudok

antijuve
sajnálom 😞
és nem állította le a feltöltést?

ups and downs

Jeff Gordon
naná,persze.
kezdõdött az idõmérõn,bejutottam Q2be,második helyen,megint nagyon kinézett a meki 1-2,erre ledob,Q2ben idõt se tudtam menni,4.rõl rajtoltam,feljöttem a második helyre,már kb a negyedik kör lehetett,connection lost.
na most több benzinem volt mint gerrardnak,és jancsynak,második voltam,és nagyjából mentem gabbal,szóval jancsyt simán vertük volna,mert nagyon ment az autó sok benzinnel is.és végre én is jól megyek,végre a modra is ráéreztem,a fizikára,és végre ez az istenverte net tönkreteszi.tegnap gyakoroltam,elég sokat,megérte.
egyébként jó fejek voltak,egy kört nem engedtek futni a warm upon,hogy legalább vmi esélyem legyen,nem simán buktam akkor azt,de nem is bántam,mondom majd hátha a futamon,de nem...

futam elõtt vki cseten mondta,hogy a tesója tõlt fel,hát majdnem beszóltam így látatlanba a tesójának.mert már dobott ki azért is,mert vki más töltött fel,és megnõttek a pingek.

na mind1,végülis -8pont,majd máskor.

antijuve
kösz károly😄

ups and downs

antijuve
ledobott?

ups and downs

Jeff Gordon
na most lett elegem az online versenyzésbõl...
szóval,áhhh inkább hagyom is,az egész nem éri meg h felhúzzam magam rajta..

MrElf
Jusikva Juvika...és megint cska juvika.
Hát lapa az a Dávid Sanyi gyerek FI kommentátor.Tudod az RTL Klubos vén Fax...😊 Én kösöznöm hogy segithettem😛

antijuve
jó hát akkor ne mondd el,annyira nem érdekel

ups and downs

antijuve
ha valaki elõ tudná keríteni a 2005-ös belga nagydíj "india gyöngyszeme" jelenetet,annak hálás lennék😄

ups and downs

Tigristank
Szerintem akkor túl van terhelve a rendszer, majd próbáld meg késõbb.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Gatti
Error: URL resolve error. (YouTube.com is down??)

ezt írta ki

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
de itt se nagyon engedi , vagy lehet én csinálok valamit rosszul :/

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
köszi 😊

Freedom88
hát ahha Lapa az😊

T.T.

antijuve
az ki?vagy mi?

ups and downs

Freedom88
ahha

T.T.

antijuve
aha.hát az elõadásokkal én is így vok,a másikból pedig az elsõ hármat nem néztem még meg,meg a végérõl hármat.ma még befejezem azokat,hnap reggel meg átismétlem ami nagyon nem megy.

ups and downs

Tigristank
Majd meglátjuk. Kell 1 kis szerencse is, elõadás tételek nagyjából mennek (1-2 kivételével), a másik tételsorból az amerikaiak mennek, a franciákat most néz(t)em (elég bonyolult), vannak még a németek és osztrákok, valamint azok, amikrõl nem értem miért kell nekünk tanulni (szerbek, románok, csehszlovákok stb.). 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
Gab,hogy állsz az EÁJT-tal?😊

ups and downs

antijuve
Lapa?

ups and downs

Tigristank

Freedom88
de, majd zsófy megirja õ tud

T.T.

Gatti
valaki nemtud egy progit amivel youtube-ról lelehet tölteni zene formátumot?

Freedom88
végig olvastam most ez a Lapa cikket normálisan, hát komolyan mondom nem normális...

T.T.

Eagleheart
PEET!

LÉGYSZIVES A F1RFT TRACKPACKET TÖltsd fel FTP-re még ma ha tudod, köszi szépen!
Neked sokkal gyorsabb a neted 😊

Gatti
94 brazília 😛 Irvine leszorítja verstappent 😛

Jeff Gordon
Gatti
szóljatok majd nekem is 😊

antijuve
szép
este játszhatunk😊

ups and downs

DranzerF1
hú ez nekünk is megvan 😊 marha jó kis progi 😄

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

Gatti
thx

Freedom88
ez egy game..fórumon kint van

T.T.

Gatti
linket pls 😛

Eagleheart
grt 😊

most láttam énis online egy straight flusht, sajnos nem nekem volt 😛

Freedom88
Volt egy kis idõm játszani és tessék😊

T.T.

Freedom88
jóregg

T.T.

Jeff Gordon
szépet,jót,reggelt 😊

antijuve
reggelt

ups and downs

Jeff Gordon
jaja.mindenképp.részemrõl is éjt,holnaptól szar napok elé nézegetek 😊

sziasztok

antijuve
jóéjt chl brigád,király volt a póker.egyszer majd összehozzuk az egész társaságot😄

ups and downs