F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
franciák botrányosan játszottak,bár elsõ félidõ közepén egymás után volt 4 gólhelyzetük... nem is értettem,hogy szúrják el mindet... domenchel kapcsolatban,anelkat még csak értem,hogy hozza,de ki ez a gomis,meg tulálá vagy ki a tököm. nem értem miért nincs itt cissé és miért nincs itt trezeguet. ugyanígy az olaszoknál,hol van gilardino? bár lehet sérült,ezt nemtudom. hollandok jól játszanak nagyon,és még a szerencse is velük van,ha ez így folytatódik,lehet aranyat fog érni,szép is lenne,20 év után ismét.de azért még várjuk ki a végét.mindenesetre jó lenne,ha az olaszok már csomagolnának,már ideje lenne... buffon a legnagyobb sztáruk.mostmár egy vb cím mellett lehet hogy egy eb továbbjutást is köszönhetnek neki.meglátjuk.
viszont most megyek el,tpf1 tali.ágyõ
The only speedometer is in your head.
na,a hollandok az afrikaválogatottat is lemosták.Hülye ez a Domenech,behívja ezt a 0 Anelkát meg ezt a majom Gomist vagy ki a francot,Trezeguet-t meg otthonhagyja.Õ tudja,de ezekután szinte le fogják fejezni otthon😊).Amúgy a franciáknál Ribery játéka tetszett,a védelem szutyok volt,a vén tata Thurammal az élen.Más kérdés h megint nem adtak meg egy 11-est a hollandok ellen 1-0nál,és az ott még fontos lett vna.Hát majd meglátjuk,de szerintem holland-olasz továbbjutás lesz😊
ups and downs
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
bár, azért a bíró az olaszok ellen fújt kissé... 😊
de akkoris 😄
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

még a 2006os vb idején,de azért köszi,ismét jót nevettem rajta😊)
ügyes fickó😊