F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóreggelt
Bryan: csak úgy mondtam😊 de akkor se ordibálj😊
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Jóéjt!
fórumon az az ordibálás ha NAGYbetûvel írsz😊).úgy sem tudsz felhúzni,úgyhogy ne is erõlködj😊
ups and downs
németek se fognak tovább nem kell aggódni. Ma nem sokat csináltak
na de most jó éjszakát kivánok!
T.T.
Lehmann egy fasz,de attól a németek még továbbjutnak😊.elég az X is az osztrákok ellen:-)
a hollandok meg megint max eljutnak az elõdöntõig,de akkor már sokat mondtam😊)
ups and downs
Peet, semmi gond, simán ráér😊
részemrõl jóéjt.
zsófy,bocs,hogy nem készítettem neked avatárt,holnap megpróbálom majd. Sziasztok.
The only speedometer is in your head.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
a hollandoknak viszont felkell kötni a gatyát ha még több meccset akarnak játszani 😛
németek meg simán továbbjutnak 😊)
ups and downs
T.T.
T.T.
bazz,elsõ két bekezdést elolvastam,már elment a kedvem az egésztõl.
1."kis fekete" "kis fehér"-aha,szval bõrszín alapján ítélnek,oké!!Ekkora balfaszságot hogy lehet leírni??
2.Kimit mért nem büntették meg?Talán azért mert nem kizárólag az õ hibája,és nem figyelmetlenségbõl ütötte el Sutilt.De úgy látszik a kedves szagértõk még mindig nem fogták fel.
3.Pályabíró hibája.Na pfff,oké h nem jó a szabály,de álljon már meg a menet,jó hogy nem Mosleyra keni az egészet.
4."Hamilton, akitõl ekkor már 6 másodperces elõnyt vettek el a biztonsági autó beküldésével(!)" -ott a felkiáltójel,nyald csak a Lujza seggét,hátha még fényesebb lesz tõle
5.az egész helyzetet rosszul rekonstruálja,ugyanis Kubica és Kimi egyszerre álltak meg,és nem elõbb Rai és utána Kubica😊)
najó,asszem ennyi elég,de kábé minden sorban van valami baromság
az istambuli cikkje tetszett,azóta viszont nevetséges hogy miket írkál ez az ember
ups and downs
T.T.
Bakker kemény ez a tanfolyam, 22 fõbõl holnap 10en megyünk ki gyakorlatra😊 Mindenki lelécelt😊 Mondjuk holnap mi is csak megjelenünk és már húzunk is haza
T.T.
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom