44995
F1CHL - Retro
-
#36835 okos döntés lenne részedről,a jövőbeli terhekre gondolva -
#36834 Sziasztok!
Erre jártam, gondoltam beköszönök. :) -
#36833 én se. de sosem lehet tudni. -
#36832 értem...
Hát győzd meg anyád:)
na jóccakát Neked... -
#36831 ohh, nem. uncsitesónál...
sajnos nem. én kitartok a vodás net mellett. nem találtam jobbat. -
#36830 nem lottózok:) max ha megkapnám a Cargos 250e forintot, akkor maybe, de az is menne a kocsi törlesztésbe. -
#36829 Jaja, de azért igyekezni kell majd az év végéért :S
Okés fiúk, jóéjt nektek, léptem.
Pusz -
#36828 lett neted? -
#36827 úgy értem h nagy pénznyeremény valamiből.
-
#36826 akkor mákja van -
#36825 nagy esemény már nem történhet, ha minden sikerül nekem már buli nélküli életem lesz és éljenezni fogok a vasúton.
pl: holnap reggel a qrva nagy ködben vezetni:) -
#36824 Milyen az, hogy anyámék kb nem is foglalkoznak velem, mármint jegyek, stb. most meg mind rám vannak szállva, hogy mit akarok, és miért nem döntöttem, és izé és felveszenek-e bla bla. és mindezt anyám msn-en keresztül kezdi nekem ecsetelni..... -
#36823 már az év vége számít. félév nem. halleluja. (mondjuk nekem nincs okom panaszra, az egy négyesemmel emelt németből) -
#36822 illetve valakinek lehet az nem mondom, de az nem én vagyok, nemis Peti, nemis Free satöbbi....:) hacsak valami váratlan esemény nem következik be -
#36821 fel, de az csak hazudik magának.szerintem :) -
#36820 pedig az már beleszámít.ha úgy van mint két éve :) -
#36819 modellkedéshez kicsit magasabb csajok kellenek.175 a minimum ahogy hallottam :)
Terminál c.filmet nézzétek meg :).nekem tetszett, abban van ilyen reptéri élet. -
#36818 Jesus tud valamit :D
comedy centralon beugró megy!!!! -
#36817 Köszönöm, kíváncsi vok, hol leszek:)
Na, nagy cupp még egyszer:) -
#36816 jó szórakozást kivánok! -
#36815 Na, csókoltatok mindenkit estére, én leléptem...
Ja, és jó szar lett a félévim:S:S... Francba... Nembaj, évvégére bizonyítok:P:) (ja, és vagyis baj, de evvan, én csesztem el:S) -
#36814 Igen, ebben igazad van, azért mondom, h vmennyire, de persze nem teljesen:)
Nem beledumálsz, csak kifejted a véleményed, ez egy természetes dolog:) -
#36813 igazam van, mint mindig:) -
#36812 pontosan ezt mondtad dec végén amikor voltunk katicában:))
hogy úgyis ez lesz,és láss csodát:) -
#36811 true:) szólj hozzá nyugodtan -
#36810 az lehet,de ez keményen vissza is üthet.
de én nem akarok beledumálni,szal bocs, -
#36809 Hát igen, mindenki tudja, h van egy-két nagyon nagy bré köztük:S:S -
#36808 igaz, de mégse igaz ... -
#36807 ők is, de most komolyan, röhej h decembertől nem lehet elintézni normálisan és az utolsó héten kell kapkodni -
#36806 Sztem vmennyire meg kell próbálni annak felfogni... különben nagyon nehéz lesz:S -
#36805 Ők is?:D:D -
#36804 Corvinus: 9 15perces állomás... láttunk: tesitermet, könyvtárat, szgép termeket, előadókat... Nagyon jó volt, de tényleg... A könyvárba pl. a diákok számára 6-8 helyes termek vannak, ahol együtt tudnak tanulni, beszélgetni, "miniatűr konferenciákat tartani"... A suli egész területén WIFI van, a könyvtárba vannak hangos és csendes termek, többszintes, minden szint ugyanolyan:) KURVANAGY:) azonkívül egy halom szervezet van a sulin belül (ezekről majd mesélek), és nagyon szép... tényleg. Megnéztük a tesi és konditermet is, szó volt az ERASMUSról, ösztöndíjakról, és mindenki azt szajkózta, h "a K kart válaszd"... ugyanakkor volt olyan állomás is, ahol full értelmetlen dolgokkal traktáltak... vmi statisztikai dolog, ahol az előadó magyarázott vmikról, de hát nemtom (erre nagy hangsúlyt fektetnek, mert a mai diákok nem tudnak számolni, nem jó a taktikájuk, vagy mit magyarázott, és mi még abban a "szerencsés" helyzetben vunk, h nem felvételi tárgy a matek)
Összegezve: nagyon tetszik a Corvinus... De ugye Alkalmazott közgáz, ha már oda.... oda meg 456pont kellett... -
#36803 nem buli élet az hidd el, de hát fel lehet fogni úgyis:)) -
#36802 ja és *opjanak le osztálytársaid, h időben nem tudnak intézkedni, ez a véleményem... -
#36801 A stewardesskedés sztem is jó, nálam is megfordult.... Egyik ismerősöm is az, és azt mondja, azért van ideje várost is nézni:) meg gondolom ha ottmarad estére buli, pasik:))
Mondjuk annyi erővel már modellek is lehetünk... Legyél 160nál magasabb, vékony, lehetőleg hosszú hajú, bla bla bla... -
#36800 hát mondta h rohangált jó sokat.
Miért ne vennének fel egyetemre? Ne gondolj már faszságokra...engem is felvennének aztán alig lenne pontom. -
#36799 Igen, mondjuk a nyelv az nem árt....mint oly sok minden más szakmához is manapság....
Attól még érdekelni érdekel...bár ma Zsó volt nyílt napon, kíváncsi vagyok, mi jót látott-hallott.....
Még mindig optimista vagyok, de ha mégsem vesznek fel egyetemre, kellenek a vészforgatókönyvek. -
#36798 na jó persze a hivatás az más.
nem annyira jó az a szakma, nem azt mondom, utazol stb, de nagyon sok várost nem látsz, mert max a repteret és kész. Azért semelyik cégnek nem éri meg az, hogy mondjuk kimész Londonba egy úttal, ott van 4-5óra várakozásod és akkor mehetsz várost nézni.
Azért vhogy úgy van h fordulsz is vissza vagy egyáltalán nem is teheted meg munkaidőbe.
Mondjuk nyelvtudás nagyon szükséges, meg persz a birkatürelem. -
#36797 Ha valaki hivatásának választja....(mondjuk Katus aerobic-bajnok, vagy mi a halál..., de látszik rajta, hogy élvezi :) )
Ja, megtetszett nekem a légiutas kísérő szakma. Tök jó lehet. Repülés, utazás, világlátás, emberek... Megvalósítható tervek egyike. -
#36796 fábry showban volt