44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    okos döntés lenne részedről,a jövőbeli terhekre gondolva
  • DranzerF1
    Sziasztok!
    Erre jártam, gondoltam beköszönök. :)
  • antijuve
    én se. de sosem lehet tudni.
  • Freedom88
    értem...
    Hát győzd meg anyád:)
    na jóccakát Neked...
  • Engösz
    ohh, nem. uncsitesónál...
    sajnos nem. én kitartok a vodás net mellett. nem találtam jobbat.
  • Freedom88
    nem lottózok:) max ha megkapnám a Cargos 250e forintot, akkor maybe, de az is menne a kocsi törlesztésbe.
  • Engösz
    Jaja, de azért igyekezni kell majd az év végéért :S

Okés fiúk, jóéjt nektek, léptem.
    Pusz
  • Freedom88
    lett neted?
  • antijuve
    úgy értem h nagy pénznyeremény valamiből.

• antijuve
    akkor mákja van
  • Freedom88
    nagy esemény már nem történhet, ha minden sikerül nekem már buli nélküli életem lesz és éljenezni fogok a vasúton.
    pl: holnap reggel a qrva nagy ködben vezetni:)
  • Engösz
    Milyen az, hogy anyámék kb nem is foglalkoznak velem, mármint jegyek, stb. most meg mind rám vannak szállva, hogy mit akarok, és miért nem döntöttem, és izé és felveszenek-e bla bla. és mindezt anyám msn-en keresztül kezdi nekem ecsetelni.....
  • Engösz
    már az év vége számít. félév nem. halleluja. (mondjuk nekem nincs okom panaszra, az egy négyesemmel emelt németből)
  • antijuve
    illetve valakinek lehet az nem mondom, de az nem én vagyok, nemis Peti, nemis Free satöbbi....:) hacsak valami váratlan esemény nem következik be
  • antijuve
    fel, de az csak hazudik magának.szerintem :)
  • antijuve
    pedig az már beleszámít.ha úgy van mint két éve :)
  • antijuve
    modellkedéshez kicsit magasabb csajok kellenek.175 a minimum ahogy hallottam :)

Terminál c.filmet nézzétek meg :).nekem tetszett, abban van ilyen reptéri élet.
  • Engösz
    Jesus tud valamit :D

comedy centralon beugró megy!!!!
  • Zsófy
    Köszönöm, kíváncsi vok, hol leszek:)

Na, nagy cupp még egyszer:)
  • Freedom88
    jó szórakozást kivánok!
  • Zsófy
    Na, csókoltatok mindenkit estére, én leléptem...

Ja, és jó szar lett a félévim:S:S... Francba... Nembaj, évvégére bizonyítok:P:) (ja, és vagyis baj, de evvan, én csesztem el:S)
  • Zsófy
    Igen, ebben igazad van, azért mondom, h vmennyire, de persze nem teljesen:)
    Nem beledumálsz, csak kifejted a véleményed, ez egy természetes dolog:)
  • Freedom88
    igazam van, mint mindig:)
  • Jeff Gordon
    pontosan ezt mondtad dec végén amikor voltunk katicában:))
    hogy úgyis ez lesz,és láss csodát:)
  • Freedom88
    true:) szólj hozzá nyugodtan
  • Jeff Gordon
    az lehet,de ez keményen vissza is üthet.
    de én nem akarok beledumálni,szal bocs,
  • Zsófy
    Hát igen, mindenki tudja, h van egy-két nagyon nagy bré köztük:S:S
  • Freedom88
    igaz, de mégse igaz ...
  • Freedom88
    ők is, de most komolyan, röhej h decembertől nem lehet elintézni normálisan és az utolsó héten kell kapkodni
  • Zsófy
    Sztem vmennyire meg kell próbálni annak felfogni... különben nagyon nehéz lesz:S
  • Zsófy
    Ők is?:D:D
  • Zsófy
    Corvinus: 9 15perces állomás... láttunk: tesitermet, könyvtárat, szgép termeket, előadókat... Nagyon jó volt, de tényleg... A könyvárba pl. a diákok számára 6-8 helyes termek vannak, ahol együtt tudnak tanulni, beszélgetni, "miniatűr konferenciákat tartani"... A suli egész területén WIFI van, a könyvtárba vannak hangos és csendes termek, többszintes, minden szint ugyanolyan:) KURVANAGY:) azonkívül egy halom szervezet van a sulin belül (ezekről majd mesélek), és nagyon szép... tényleg. Megnéztük a tesi és konditermet is, szó volt az ERASMUSról, ösztöndíjakról, és mindenki azt szajkózta, h "a K kart válaszd"... ugyanakkor volt olyan állomás is, ahol full értelmetlen dolgokkal traktáltak... vmi statisztikai dolog, ahol az előadó magyarázott vmikról, de hát nemtom (erre nagy hangsúlyt fektetnek, mert a mai diákok nem tudnak számolni, nem jó a taktikájuk, vagy mit magyarázott, és mi még abban a "szerencsés" helyzetben vunk, h nem felvételi tárgy a matek)

Összegezve: nagyon tetszik a Corvinus... De ugye Alkalmazott közgáz, ha már oda.... oda meg 456pont kellett...
  • Freedom88
    nem buli élet az hidd el, de hát fel lehet fogni úgyis:))
  • Freedom88
    ja és *opjanak le osztálytársaid, h időben nem tudnak intézkedni, ez a véleményem...
  • Zsófy
    A stewardesskedés sztem is jó, nálam is megfordult.... Egyik ismerősöm is az, és azt mondja, azért van ideje várost is nézni:) meg gondolom ha ottmarad estére buli, pasik:))
    Mondjuk annyi erővel már modellek is lehetünk... Legyél 160nál magasabb, vékony, lehetőleg hosszú hajú, bla bla bla...
  • Freedom88
    hát mondta h rohangált jó sokat.
    Miért ne vennének fel egyetemre? Ne gondolj már faszságokra...engem is felvennének aztán alig lenne pontom.
  • Engösz
    Igen, mondjuk a nyelv az nem árt....mint oly sok minden más szakmához is manapság....
    Attól még érdekelni érdekel...bár ma Zsó volt nyílt napon, kíváncsi vagyok, mi jót látott-hallott.....
    Még mindig optimista vagyok, de ha mégsem vesznek fel egyetemre, kellenek a vészforgatókönyvek.
  • Freedom88
    na jó persze a hivatás az más.

nem annyira jó az a szakma, nem azt mondom, utazol stb, de nagyon sok várost nem látsz, mert max a repteret és kész. Azért semelyik cégnek nem éri meg az, hogy mondjuk kimész Londonba egy úttal, ott van 4-5óra várakozásod és akkor mehetsz várost nézni.
    Azért vhogy úgy van h fordulsz is vissza vagy egyáltalán nem is teheted meg munkaidőbe.
    Mondjuk nyelvtudás nagyon szükséges, meg persz a birkatürelem.
  • Engösz
    Ha valaki hivatásának választja....(mondjuk Katus aerobic-bajnok, vagy mi a halál..., de látszik rajta, hogy élvezi :) )

Ja, megtetszett nekem a légiutas kísérő szakma. Tök jó lehet. Repülés, utazás, világlátás, emberek... Megvalósítható tervek egyike.
  • Freedom88
    fábry showban volt