44995
F1CHL - Retro
-
#44275 Most éppen tanulok.Volt rá egy hetem, de persze hogy last minutere hagyom...így van ez.
Amúgy megvagyok, hol jobban, hol rosszabbul.Most éppen semmi bajom sincs, úgyhogy jól érzem magam :). -
#44274 már megint, nincs megállás, robog a gazdaság. Ahova költözik a Hölgyemény azt csináljuk. Tegnap laminált padló letétel, oh yeah:)
Ilyet ír? Felháborító:)) Egyébként igen-igen, igaz a dolog. -
#44273 ja hallottam tegnap.hogyhogy már megint?
a Fecebook azt írja h újabb lányt keserítesz, mit szólsz ehhez? :)) -
#44272 még éppen :) -
#44271 megvagyunk, élünk boldogan éééés lakást újítunk, oh yeah. :)) -
#44270 Időben válaszolok, ha azt mondom, hogy nem?:) -
#44269 Soha jobban! :) (Jó adag iróniával és szarkazmussal)
Mit illik erre a kérdésre válaszolni?
Amúgy ha jobban belegondolok, nem lehet okom panaszra. Tehát összevetve a dolgokat, jól kéne, hogy legyek.
És te Bryan? És a többiek? :) Jó éjt Mindenkinek! -
#44268 Free, te gyüssz hétfőn, csak hogy tudjam? -
#44267 Szép napot!
Hogy vagyunk?Rég írt ide valaki, az is én voltam legutóbb :) -
#44266 le is kapcsoltam :) -
#44265 ne kapcsold be a TV-t. -
#44264 vagy Nekedvaló?Mittomén, vmelyik fos alműsora annak a szennynek, ami ValóVilág név alatt fut. -
#44263 Honnan tudod?Lehet h másvalaki ír a nevem alatt :)
Amúgy megvok.
Hazajövök, bekapcsolom a TV-t, erre mi megy a Coolon?A Belevaló c. műsorban Pákó, Benkő meg másik két idióta egy malachoz beszél malacorrot viselve.Komolyan, hihetetlen hogy ideáig süllyed valami.Sírnom kell az ilyenekn.
(ez a kék betűszín kurva szar, mert nem látom h mit írok :S) -
#44262 Bryan él, ezt bizton állíthatom :)) -
#44261 És Bryan? -
#44260 csatlakozom. -
#44259 Igenigenigen, mesélj valamit! :) -
#44258 Thx Peet!
Veled mi a ***** van? Ezer éve... -
#44257 Ez elég rosszul hangzik. :s
Jobbulást kívánok Free! -
#44256 felírtak egy ilyen jó lúgos tartalmú vizet (9.3 Ph), azt iszom főleg. Meg teját illetve c.gössert esténként (igaz, nem nagyon szeretem a sört, de legalább jó vesetisztító) -
#44255 Helyes! De ha lehet, kerüld a magas kalcium és magnézium tartalmú ásványvizeket, mert a legtöbb vesekő ezekből képződik (legalább addig, míg nem szülöd meg...) -
#44254 Azt nem vizsgálták meg, de nagyjából az a magyarázat, hogy keveset ittam és belegondolva tényleg. Nyáron is olyan 1,5l-2 volt amit ittam, még a legnagyobb melegben is. Úgyhogy erre vezethető vissza a dolog. Most már odafigyelek erre. -
#44253 Volt. 42 fokos lázzal kísérve. Őszinte részvétem és csatlakozom az előttem szólóhoz! Kitartást! -
#44252 Nephrolytiasis... Úúúúúú, az finom lesz:S
Nem jó a veséd kiválasztása? Vagy azt nem vizsgálták meg?
Igyál sokat, jah, és ha lehet, inkább teázz meg ásványvizezz!
No-spa, Algopyrin, Papaverin, Contramal, Nubain vagy valami görcsoldó mindig legyen nálad! -
#44251 Kórházban azt mondták és aztán urulógia szakrendelésen is, hogy vesekövem van, méghozzá kettő. Igyak igyak qrva sokat, adtak egy gyógyszert és hát majd megszülöm őket egyszer vmikor. -
#44250 ?! doki mit mondott? (mert GONDOLOM voltál...) -
#44249 Volt már igazi vesegörcsötök? Hát ne legyen...beszarás milyen fájdalmas és leterít de nagyon. -
#44248 Van olyan változat is. Ahol ez történt éppenséggel nem volt csapórúd, csak simán fényjelzés, de hát akkor is. -
#44247 igen-igen. Talán mondtad, sőt biztos, csak pár napja találtam meg a képet és újra felvillant bennem a dolog. -
#44246 Jajjjajjj nem szép látvány:S
Én tényleg nem értem azt, aki piroson megy át... A fénysorompónak ugye vannak ilyen lezáródó karjai? -
#44245 ja ezt mintha mondtad is volna, ha a másik oldalra menekül a mozdonyvezető, akkor megmenekül (de lehet hogy az másik volt).
azt mondjuk senki nem tudja megmagyarázni h miért kell piroson áthajtani... -
#44244 Itt egy pici cikk róla -
#44243 ?:O ez hol?:S mikor? -
Nagyon durva még mai napig... -
#44241 egyértelmű. Peet P :) -
#44240 látod látod, nem látod látod :) -
#44239 3 órát játszottunk, most nem futnék le egy félmaratont :) -
#44238 Elvileg, az, hogy épp online v. offline vagy-e. Nálam már volt zöld, de még a chatre sose jelentkeztem be. Most láttam, hogy free meghívott, úgyhogy, majd otthon gyorsabb nettel megnézem ezt a chatet. -
#44237 Háhá, nekem lehet, én VIP vagyok, vagy ahogy ti mondanátok, megpatcheltem -
#44236 Parancs! :P