F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uhhh, régen jártam én is erre:S😞
Velem is nagyjából minden oké. Tolom a kötelezõ nyári szakmai gyakot a K&H érdi bankfiókjában, 1000rel dolgozom, mert különben megöl az unalom. Közben tanulok a 20-i vállalak pénzügyei vizsgámra, amit nem tudom hogy fogok letenni, mert se tk, se mf, a 13 gyakorlati órából meg kb 4-5 volt megtartva... Jah, és még a magánéletem sem 100%os. De kezdem rendezõdni😊
Veletek? Vizsgák? Basszus, én nem tudom hogy bírjátok a jogot... Elnézem bátyám bnõjét, most 3ad éves, és eddig nem csúszik, de valami borzasztó milyen kifacsart citrom vizsgaidõszak végére:S😞
Norbi, merre jársz mostanában?
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Peet, köszönöm a kérdést, semmi említésre méltót nem tudok megosztani a sulival kapcsolatban. Még van 3 vizsgám, egyiket jobban utálom, mint a másikat... De valahogy azért csak megcsinálom.
Ami jobban foglalkoztat, az a nyári gyakorlat. Véééégre sikerült elintéznem, hogy egy hónapon keresztül ingyen dolgozhassak. Mert az olyan jó. Mert a PSZF egy szutyi.
Norbi, milyen gyõzelmet arattál? Gokart vagy valami más? 😊
Örülök a mai napnak úgyérzem.
23:21kor jelentkezek irány Pusztaszabolcs, utána reggel 5:30kor fel egy személyvonat Bp.Déliig, de aztán hogy igazán jó legyen, különvonat Tatáig, Tóvároskerti megállással vmi csoport fog utazni. Tatáról pedig vissza üres szerelvénnyel. 12:01kor végzek is! Oh nyami 😊
T.T.
én megvok, három nap alatt sikerült letudnom 2 vizsgát, még van 4 😊
ups and downs
mi újság skacok? Régen írtunk ide 😊 Gondoltam, most megtöröm ezt a nagy csendet. 😊
Free, grt a kettõs gyõzelemhez. 😊
Lányok, minden okés a suliban?
The only speedometer is in your head.
Mit mond a pedofil a vasuti pénztárnál?
Kérek egy diákot....oda-vissza!
T.T.
Ez is errõl a rendszerrõl megy. Na és itt van olyan, hogy segélykérést lehet kérni vagy ha bármi baj adódik nem kell telefonálni, megnyomsz egy gombot és akkor bejelez a nagy rendszerben az irányítóknál.
Aztán hát 7én volt egy kisebb nagyobb forgalmi gond és megálltam a nyílt pályán a puszta kellõs közepén és mivel ez nem menetrendszerinti megállás így megnyomtam eme gombot. Azonnal hívtak, h mi történt, miért álltam meg stb stb....
Én meg kimentettem ezt a képet a felvigyázói géprõl, mert oda is bejelez...tök buli 😊
T.T.
Az elsõnek a végére meg azt vártam, hogy a kiscsaj elkezd bömbölni 😄
Szóval, boldog nõnapot lányok, remélem jó napotok volt😊 Puszi
ups and downs
Szegény Zsófiékat sajnálom, hajnali fél 1kor, meg reggel 5:04kor duda dallamot hallani...de ha õk nem, akkor a környéken végig hallják...hát ez van akinek mv ismerõse van és nem normális😊)
T.T.
Kíváncsi lennék viszont egy Mo-i felmérésre😄