44995
F1CHL - Retro
-
#44195 Fúúúúj, okos telefon... félek tőlük (de komolyan :D) -
#44194 eléggé :( -
#44193 tanksz.
rég dumáltunk már... -
#44192 akkor neked is jó szolgálatot -
#44191 androidos. Hát majd holnap b@sztatom. Most töltőn van én meg melózni megyek. -
#44190 szépnek tűnik, jó szolgálatot neki :D -
#44189 Vettem egy mobilt...
-
#44188 okostelefonok - hülye emberek
na ez csak egy szójáték volt :D. nem néz ki rosszul, bár én nem értek hozzá -
#44187 vélemény? -
#44186 Konyha azért lett szétbombázva, mert nem gondoltuk, hogy ennyire megy a szarakodás a tűzhely kiszerelésével. A víz-gázszerelő qrva keménynek hiszi magát és mindig úgy csinálja a dolgokat, ahogy nem kéne!
Helyzetjelentés: Fürdő csempézve, járólapozva. Most csinálom a faljavítást ahol beázott(alig fáj a fejem a szagtól, úgyhogy 0 levegőmozgás van), holnap glettelés, vasárnap festés, hétfőn fugázás és kész elméletileg. Kamra kész totálisan. Konyha kiglettelve, festve. Jön a csempézés és a járólapozás (ha kiszerelik a gáztűzhelyet vmikor).
Festést vállalok :)) -
#44185 Nyugiiii, belehúzhatnak még a munkába! Viszont ezt nem értem, h a fürdő és a konyha egyszerre van szétbombázva... miért nem elég egyszerre az egyiket? Akkor a konyhában is tudnátok mosakodni, és a mosogatógépet is meg lehetne oldani...
Amúgy... mikor nálunk is csinálták a konyhát... pffff... ilyen minigázpalackon főztünk meg ilyenek...
És akkor most: ablakcsere, házszigetelés.... gondolom akkor már belül festeni is kell.. yupiiiii :S -
#44184 nem az én lakásom, nem az én ötletem volt, nem is az én elképzelésem szerint csináljuk. Nem lehet úgy ahogy nekünk, mert a tulajéknak tök más gondolatok másznak az agyukban. Nem lenne gond a felújítás ha lehetne máshol élni addig, de addig itt kell. Nekünk kb. 1,5hete nincs konyha, még főzni se tudunk, mikró a nagyszoba közepén van és hurcolásszuk konektor közelébe ha kell vmit megelíteni. Fürdő használhatatlan, a porban álló fürdőt (oké, hogy kitakarítjuk, amikor egy nap végzünk de az igazából semmi), ott fürdesz, a ruhát, törülközőt sehova nem tudjuk lerakni. Mosógép már kb 3 hete nincs, kézzel mosunk...szar úgy ahogy van, de tényleg. De tudom, ha kész lesz sokkal jobb lesz, frankó lesz nagyon, csak már jutnánk el odaáig és látnám, hogy mikor is végezhetünk, de még halvány esélyét se látom, hogy a közeljövőben ez kész lesz. -
#44183 Ha csinálják, a felújításnak vége lesz. Gondolom tudatában voltál, amikor elkezdted, hogy nem sétagalopp lesz. Amúgy átérzem a szenvedésed, 4 éve mi is az egész nyarat zacskók, meszesvödrök, seprűk és egy kupacba összetolt bútorok között nyomtuk le. És a garázsban főztünk. Sőt, 2 napig áram is csak ott volt. -
#44182 Én láttam is belőle és szeretem is, vicces, ahogy a csóka mindig előadja magát. :) Kikapcsolódásnak jó! -
#44181 Ahogy mondod... -
#44180 pff, az se rossz:((
Zsóf: egy igen-nem kérdést tennék fel, lehet nem itt kéne ha nem akarsz ne válaszolj rá. ; Van baj nem kevés? ; -
#44179 Reggelt! Kitartást!
Hulla vagyok.... 3kor aludtam el, és fél 7kor kidobott az ágy:( -
#44178 menj be a szobába...
reggeltet
mi következik most? na mi?! HÁT FELÚJÍTÁS! a büdös anyját...este meló és holnap?! FELÚJÍTÁS!! grrrrr -
#44177 tök jól fúj itt a szél, már fáztam az erkélyen -
#44176 nagyobb néptömegre gondoltam :D -
#44175 rendben...ccak -
#44174 De hát most fedezted fel magad:D -
#44173 Nem is vettem személyeskedésnek! -
#44172 várom hogy felfedezzenek (...) -
#44171 tudsz vmit...de mit :) -
#44170 oks, én megértem, hogy jó az az x+y mennyiségű óra, csak ahogy írtam, hosszútávon nem csinálható plusz szart sem ér.
Most az, hogy nem lennél két napig KO, nem személyeskedve írtam, hanem pusztán általánosítva gondolok, hogy azért egy jó sikerült buli után nem biztos, hogy az adott reggelen véget ért buli után, annyira hawai fílingesen töltöd el a napodat. Már ha csak azt nézem, hogy tapasztalatból tudom mikor egész éjjel fent vagy és azt, hogy reggel lefekszel aludni és mondjuk döglesz 3-4 órát, felkelsz és igazából azt érzed, hogy lófaszt nem ért az alvás. Ráadásul a buli az buli, a monoton munka meg monoton munka.
Igazából nem a buli kontra nem bulis életre akarom kihegyezni ezt... -
#44169 tök jó, a válaszaim szinte lépésről-lépésre hosszabbak voltak, ezt nevezem :PP -
#44168 éljen a felelősségteljes munka :DD (nem ítélkezem, csak viccelek) -
#44167 De most kéne az a pár jó óra... nagyon...
És nem lennék két napig KO. Na mindegy, várom a hétfőt, akkor megyünk, buli, és még a KOságot sem engedhetem meg magamnak, mert kb buliból fogok dolgozni menni... -
#44166 hallottam róla, de még egy részt sem láttam belőle -
#44165 nembaj, néha ki kell adni magadból. -
#44164 mélységesen egyetértek -
#44163 igaz -
#44162 ha megkérdezhetem, a bebaszás mit segít? Lesz mondjuk 5-6 elméletileg jó órád, ha nem iszod magad teljesen seggrészegre, aztán meg 2-3 napig totál K.O. vagy és a világodat nem tudod kb.
Rövid távon jó, hosszabbtávon szart se segít. -
#44161 Nálam is ugyanez a helyzet, sőt, hétfőn lenne egy vizsgám, de rohadtul leadtam. Remélem lesz még máskor is...
Elmennék bebaszni, de fáradt vok, és a haverok tanulnak... :@ -
#44160 Nálam is ugyanez a helyzet a vizsgaidőszak miatt, mondjuk ennek legalább 2 hét múlva vége, de nyáron nem tudom mi lesz.... -
#44159 hallottam róla igen. De nem láttam egy részt se belőle. -
#44158 na most lett nagyon faszom tele a felújítással, de kibaszottul. Nem tudok egy normális kaját megenni, mert darabokban az a qrva konyha, rumli van kibaszottul és soha nem lesz vége.
Akkor még szombat van, basszameg, hogy sehova nem tudok menni és néha már kibaszott qrva jó lenne ha vki lenne mellettem és mennénk vmerre, ellennénk. Itt ez a kibaszott szájba baszott nyár és sz@rt se csinálok, csak itthon (felújítás), meló. Lemegyek Miskolcra akkor ott is felújítás, mindenhol ez van és mostmár gecire tele van a tököm mindennel és hogy minden nap megyek erre a tetves vasútra is, rohadt 6-7 órás szolgálatokra és alig van meg a kötelező órám.
Huh, bocs kiakadtam, megyek nyomok a szofiánét, mert most kitört rajtam a dolog és ennek nem lesz jó vége..... -
#44157 Ja igen. Kösz szépen a tippet.
Kicsit más, belekezdtem egy új sorozatba, Castle a neve, ismeritek? Egyébként szerintem nagyon jó. Nem helyszínelős, hanem ilyen krimi detektív féleség, de végre egy értelmes, a piacon. -
#44156 beállítások, kijelentkezés és máris kicsire összemegy és nem zavaró. Legalábbis engem nem zavar.