44995
F1CHL - Retro
-
#37115 Nyugalom... ja, ezt hallottam tegnap is anyámtól, mikor elmondtam neki, h ne várjon semmit.... ma meg felhívtam, és kb akkorát csalódott... naggyon jó volt, mit se mondjak, és elrontok másokat, mert én vok a rossz, aki a f*szér nem tud olyan lenni, mint Ági (by: anyám....) -
#37114 csak nyugalom, nyugalom, nyugalom...nem kell idegeskedni...ha nyugodt maradsz, jobban fog menni a többi... -
#37113 Tényleg nem rossz az ember tragédiája, de egyszerűen leblokkoltam... pedig 4 oldal volt róla... és a tanár kifejtette, h rohadtul nem érdeklik, h melyik szín után mi jött, és mi történt (nem mese) hanem konkrétan az elemzést akarta hallani....
Ráadásul azt is megkaptam, h Engösszel kölcsönösen húzzuk le egymást... HÁT FASZOM... ha most nem leszek ki idegileg, akkor soha... -
#37112 Fúúú, pedig én annó nagyon szerettem volna Az ember tragédiáját húzni, mert arról tényleg sokat lehet beszélni, és még nem is rossz olvasmány. :) -
#37111 kockák jegyeznek meg 10 szót:))) Na jó, meg lehet jegyezni ja, szóval tényleg hálás téma.. -
#37110 miért ne lehetne?kábé 10 szót kell sorrendben megjegyezni, nem egy nagy etwas.
amúgy szerintem is jó az Ember Tragédiája, ha elolvasta az ember, van pár dolog amiről lehet mesélni.
nyelvtan tétel ahogy látom tetszett volna nekem :).ezek egész jó dolgok :).Najó, vannak rosszabbak :D. -
#37109 hát azért asszem ember tragédiája nem egy nagy dolog, el lehet mesélni róla jópár dolgot. Persze a színeket sorba nem lehet megjegyezni, csak a kockáknak, de azért hálás egy tétel...
Fel a fejjel, lesz jobb is, nem ez a lényeg hanem a nagy érettségi... -
#37108 hányas adott?:) -
#37107 :((( -
#37106 Száz kalap is kevés lett volna.... Én? Bementem, kihúztam mindkettőből a 18as tételt (állítólag a nyelvtan tételek közül ki kellett volna venni)... hát ahhoz nyökögtem 3 mondatot, emontam, h azonos alakú, rokon értelmű, meg egyjelentésű szavak, irodalom meg Az ember tragédiája... hát anyááááád... olvastam, láttam, és semmit nem tudtam mondani, azon kívül, h színekre tagolja.... pfff -
#37105 re.
sz*r idő van..
lányok,kalappal!
5ös lesz:) -
#37104 jóreggeltet, jaj de jó volt egyet aludni:)
Igen-igen, ismerjük az álláspontot, mindent ismerünk:PP
Hajrá Lányok!
Autót ma se tudok takaritani, hihetetlen már komolyan... -
#37103 Jóregg és drukkolizáció nekünk!:) -
#37102 Kv-s jó reggelt kívánok mindenkinek.Kellemes,esős napra ébredtünk:)
hát erről ismerjük a nők álláspontját,múltkor elmesélték nekünk,emlékszel?:)) -
#37101 bebaszna:)
holnap(ma 02.09én) nagy nap lesz: 8 nap után Csibézek, új rekord
na alias jóccakátot kivánok, -
#37100 Hát, lassan igen:D:D épp most "tanuljuk" a trianon tételt:D:D -
#37099 a billentyűzet nagyobb mint Magyarország??? :D
húú de vicces volt :)) -
#37098 Mo-n lehet, h nincs, de a billenytűzeten van:D:D
hihi -
#37097 távolság? Hát az nincs Magyarországon:))
hogyan kell elbeszélni egymás mellett:) -
#37096 Távolságról beszéltünk, nem enterről.... -
#37095 kisebbel? ami teljesen a jobb oldalt van? Hát az h is mondjam, khmm... -
#37094 Hát nézd... a kisebbel is megelégednék:P -
#37093 melyik ENTER-ig? -
#37092 A faszméretes vicceket hanyagoljuk, most felmértem a távolságot az ESC és az ENTER között, és -
#37091 Nincs több smyle... ennyi:( ÉN még vok, puskákat írunk:D:D yupiiii -
#37090 Ma esti hülyeség:
- na kinek mekkora a farka? Esc-től elér az Enter-ig?
tegnap 1vs1be ugy elvertem 2 srácot
- mit jelent az h : re
- ?
- ittvagyok
- tudom...^^
- csak azt kérdeztem hogy mit jelent az hogy: re? -
#37089 köszi a hsz-t:))
Én ezerrel CM-zek, Chelseavel 2.szezon, kőkemnyén a bajnokság, majd beszámolót irok a végén... -
#37088 jah, jó meccs volt nagyon.Klose jó sok helyzetet kihagyott, de a végén csak belőtt kettőt.Szoros a bajnokság nagyon. -
#37087 legyőztük a Dortmundot,de hogy? :D
2.percben már ők mentek eggyel,aztán Zé Roberto egyenlített,majd a biztonság kedvéért az utolsó négy percben két gólt rúgott a csapat,így 3-1el mentek.Mondjuk,a győzelem a lényeg:)
Hoffenheim meg x-elt,már csak 1pt:p -
#37086 én is ezt akartam kérdezni -
#37085 nincs több smile?:D -
#37084 ENNNYYYIIIII!!!! -
#37083 Erről van szó Ági,ezt nevezem,jó hozzáállás! Csak így tovább:)
Menni fog lányok,majd meglátjátok,és különben utólag meg majd jót nevettek rajta.Jövőhéthez egy nagy kalappal.
Részemről jó éjt.
Sziasztok -
#37082 -
#37081 -
#37080 -
#37079 ámen -
#37078 Gyönyörűséges, tanulás helyett mással eltöltött estét kívánok! :D
De rohadtul nem érdekel a következő hééééét! Faszság a kisérettségi és leszarom. Úgyis azt az egy tételt húzom ki, amit megtanultam. Hahahaha! -
#37077 szintén 9fokos jóreggeltet kivánok
nagyon jó lesz a következő hetem:) hétfőn keveset utazok csak szerencsére, kedden munka, szerdán éjszakázás, csütörtökön szabad, ill. (talán Megane), péntek délután Pest, este vissza Miskolc, szombat munka, este pest, vasárnap este miskolc :) kevés utazás csak:P -
#37076 valóban azok,főleg második és utolsó:))
amúgy meg napsütéses 9C-os jóreggelt mindenkinek