F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
részemrõl jóéjszakát! holnap megyek Putnokra, úgyhogy majd csak este jelentkezek! Legyetek jók! A többi nem számit!
Hajrá Rai!
Hajrá Rai!
T.T.
magyart mondjuk kivehetnék és áttenni vmi jobbra😊
BUDAPEST UTCÁIN!
14es villamos útján, Newpalacen át Budafokig, h azért Károlyékhoz is elérjen
BUDAPEST UTCÁIN!
14es villamos útján, Newpalacen át Budafokig, h azért Károlyékhoz is elérjen
T.T.
majd elválik.igazából ennek a majomnak azon kéne gondolkodni hogyan kéne elõsegíteni a több elõzést.
ups and downs
ez igaz,de képzeld csak el Donningtonon egy f1es autó hol fog elõzni? lesz kb egy hely,ráadásul a pálya sem valami széles.hát "nagy" ötlet volt az tuti... jó pálya ez kétségtelen,de inkább moto gp,és hasonló szériáknak jó ott versenyezni,f1nek szerintem nem
The only speedometer is in your head.
egy utcai pálya,a monacoi untig elég lenne,ehelyett most ugye lesz szingapúr,az is valami hasonló jellegû lesz,valencia is. és még jön abu dhabi is vagy mi,szóval az araboknál is lesz egy utcai verseny,a franciáknál Magny Coursból Párizs utcáira akarják vinni a futamot... jó kérdés miért? Így odalesznek a tradicionális pályák,ami nagyon rossz lenne..
Ecclestone eegy buzi kis seggnyaló,mert kábé a normális emberek seggéig ér,olyan alacsony.Rohadt homokos.Fulladjon meg a kurva pénzében.Nem bírja felfogni hogy a F1-es autók versenypályára valók,nem pedig utcára.Hülye gyökér
ups and downs
Kunya Ádám
ÁdDííííí>AdÐi>Uri Geller
San Marino
(265)
2008. június 29. 21:32
a Világ Legszerencsésebb fiuja vagyok! Hogy miért? a Válasz nagyon egyszerü, mert Reni a barátnõm akit annyira szeretek hogy szavak sincsenek rá😊De szavak?mit is érnek..hisz egy csók és egy ölelés sokkal többet ér mint az a szó h !!!SZERETLEK!!!
Malatinczki Renáta
♥♥Nátá♥♥ ♥Reni♥♥
Pánd
(495)
2008. június 29. 21:35
Jaj kicsim nagyon szeretlek !Nahyon jó volt veled😊😊(L)
Soha nem akarlak elveszíteni!!!<3
ÁdDííííí>AdÐi>Uri Geller
San Marino
(265)
2008. június 29. 21:32
a Világ Legszerencsésebb fiuja vagyok! Hogy miért? a Válasz nagyon egyszerü, mert Reni a barátnõm akit annyira szeretek hogy szavak sincsenek rá😊De szavak?mit is érnek..hisz egy csók és egy ölelés sokkal többet ér mint az a szó h !!!SZERETLEK!!!
Malatinczki Renáta
♥♥Nátá♥♥ ♥Reni♥♥
Pánd
(495)
2008. június 29. 21:35
Jaj kicsim nagyon szeretlek !Nahyon jó volt veled😊😊(L)
Soha nem akarlak elveszíteni!!!<3
teljesen igazad van,viccen kívül,egyre szarabb lesz a sorozat :S
így visszagondolva a 90es évek végére,hát ég és föld.
így visszagondolva a 90es évek végére,hát ég és föld.
és nem csak te,hanem én is,meg Bryan is,szóval a nagy többség majd tuti így lesz😊)) én csak azt nem értem meg,hogy minek egy versenynaptárba 10 városi pálya. Az oké,hogy van 2-3,de ez már lassan sok lesz...
ezt az eklesztont is nagyon útálom, miért akar mindent elvenni ami már tradició szinte és bevinni a városba, ahol dögunalom futamok lesznek, az oké h pénzileg biztos jó jár, csak hát a futamon elalszok
T.T.
Ezt már hallottam...😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
<18:44>18:44> <steve_> itt vannak a kezemben az F1 jegyek is
<18:44>18:44> <steve_> adtak hozzá ilyen lógatós madzagot ami bernie-nek is állandóan a nyakában lóg 😊
<18:44>18:44> <tomz> b+, az en kezemben meg egy jonagy meretes lofasz. nemkered? 😄
😄DD
<18:44>18:44> <steve_> adtak hozzá ilyen lógatós madzagot ami bernie-nek is állandóan a nyakában lóg 😊
<18:44>18:44> <tomz> b+, az en kezemben meg egy jonagy meretes lofasz. nemkered? 😄
😄DD
T.T.
hát igen, azt én is nagyon utálom, velem is már több ezerszer elõfordúlt. ezért szoktam néha vágólapra kimásolni. evvan, szar az egész 😄
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
hát mégse,irtam egy csomót,majd rámentem,hogy rakja fel,és elveszett az egész,tuti,hogy nem irom újra,sorry... szar mozilla,IE legalább visszaadja a cikket.
nah szegény Bigi... DC az egyik kedvence 😊
mellesleg sztem is Oliver Kahn a jobb kapus.
mellesleg sztem is Oliver Kahn a jobb kapus.
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
az utolsó soron meglepõdtem kissé,majd 80e pénz? nemsemmi,bár többet mentetek,mint 3600 km...
Pár adat a kirándulásról...
- 14 napon keresztül tartott
- Összesen lakástól lakásig 3666km-t tettünk meg Zsófyval
- 270,92 liter üzemanyagot pöfögött el a Seat Cordoba 1.4
- 7,39l/100km volt a fogyasztás
- 1113 Lei-t költöttünk csak üzemanyagra, ami 75587 Ftba került
Többi majd talán késõbb😊
- 14 napon keresztül tartott
- Összesen lakástól lakásig 3666km-t tettünk meg Zsófyval
- 270,92 liter üzemanyagot pöfögött el a Seat Cordoba 1.4
- 7,39l/100km volt a fogyasztás
- 1113 Lei-t költöttünk csak üzemanyagra, ami 75587 Ftba került
Többi majd talán késõbb😊
T.T.
várható volt azért,már 37éves,tényleg kiöregedett.
én nem is olvasom "szakértõként" megjelentett írásait,mert úgyis tele van hülyeséggel... régebben még futamokat is közvetített,hát az se volt jobb...
én nem is olvasom "szakértõként" megjelentett írásait,mert úgyis tele van hülyeséggel... régebben még futamokat is közvetített,hát az se volt jobb...
sajnos😞((
ez a Dávid Sándor komolyan egy idióta...nyalja Hamilton seggét mint a nem tudom mi...mert h a McLaren milyen ártaltan, Hamilton vágott csóóók bünti...
ez a Dávid Sándor komolyan egy idióta...nyalja Hamilton seggét mint a nem tudom mi...mert h a McLaren milyen ártaltan, Hamilton vágott csóóók bünti...
T.T.