44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    CSIBEEEEEEEEEEEEEE:'(
  • Zsófy
    gazmen mindenhol????? jesus... ÉN akkor is alkalmazottra vagy nemzetközire akarok menni!!!!!!!!
    Na, belevetem magam:D
  • Zsófy
    most állok neki
  • Engösz
    1. BGF- gazdálkodás és menedzsment 371 pont tavaly
    2. BKF- gazdálkodás és menedzsment 370
    3. ÁVF- gazdálkodás és menedzsment 370

Na ezzel csak egy gond van: nagyon egybeesnek a ponthatárok. Tököm már az egésszel tele van.
  • Engösz
    Én is így gondolom. Felejtős.
  • Freedom88
    loool:) Hát értelme van e? Mittom én, ha parasztosan leirták volna értem, igy direkt megbonyolitják h qrvva jól hangozzon és közbe meg egy sima irodai munkás vmi. Őrület már komolyan...

• Engösz
    Nyelvtanilag tisztában vagyok a mondattal, csak arra voltam kiváncsi, hogy szerintetek van-e vmi értelme ennek a szaknak. Eddig úgy gondoltam, hogy igen. De most meggondoltam magam....
  • Engösz
    http://felvi.hu/fir/szakleirasok.ofi?mfa_id=1&b_id=58
  • antijuve
    ez mi?
  • Freedom88
    totálisan értelmes mondat, csak kicsit át kell gondolni mit is ir benne
  • Engösz
    A munkaerőpiacon a következő helyeken számíthatnak felvételre: a közszektor mikroszintű állami intézményeiben, nonprofit szervezeteinél, központi és helyi szintű kormányzati hivatalokban és testületekben, emellett olyan hazai és nemzetközi szervezeteknél, amelyek kiemelt szerepet játszanak az ágazati közpolitikák megvalósításában.

Ennek van vmi értelme???
  • Engösz
    Te hogy állsz??!
  • Freedom88
    döntsétek már el:)
  • Engösz
    Még nincs. :(:(:(
    Rajta vagyok erősen a dolgon. BKF egész jónak tűnik. És asszem maradok a gazdálkodási és menedzsment szaknál.
  • Freedom88
    végállomás előtt 1 megállóval kapcsoltuk ki, szóval akkor már tök mind1:)
  • Zsófy
    Lehet... habár ma sem volt fűtés :S és reggel még késtünk is:S:S

VAn már rangsorod?
  • Engösz
    Lehet hogy annyira nem találnád viccesnek, ha te ülnél rajta... :)
  • Zsófy
    Hihi... ez jó:D:D van humora:)

Szép napot Neketek!
  • Freedom88
    második jó reggelt kivánok:)

Ma reggel az mv-től a legjobb beszólás: "Kapcsold le az utasoknak a fütést avagy vondd meg tőlük a szociális juttatást"

:))
  • antijuve
    amíg te alszol, mi addig meg csinálunk minden mást :)
  • Freedom88
    na mivel most mindenki felébredt és suliban/dolgozni van, ezért megyek aludni. Amig Ti aludtatok addig én dolgoztam:)
  • Freedom88
    jaja, van az index fórum, ahol ezeket meg lehet találni. Általában aki fotózza a vasutat az olyan 95%ban az indexes vasutas fórumon fent van. Néha irkálok én is, de max képeket kérek el v. baromi nagy hülyeségre reagálok...
  • antijuve
    látok egy fejet, de csak egy pacának tűnik :D
  • antijuve
    és van ilyen honlap ahol ezek fennvannak?

letöltöm őket és rázúúúmmolok hátha meglátlak :DD
  • Freedom88
    vmi vasúthülye:) Én vezettem mind2szer, hála égnek h nem látszok:)
  • antijuve
    és ezeket ki fényképezte?vagy nem akkor készültek?:D
  • antijuve
    :((
    legalább még nem rúgtak ki :D.
  • Freedom88
    Letelt a 2.szezonom a Chelseavel a CM-ben.
    Kis beszámoló róla...

Nagyon elkeseritő szezon volt, az új igazolások nem jöttek be. Pedig Ribery és Guily is a csapatomban volt, de nem sokat alkottak.
    A bajnokságban az 5.helyen végeztem 18pont hátrányba a Tottenham mögött. 14ponttal kevesebbet szereztem mint tavaly.
    FA Cupában a döntőben 1-0ra kikaptam a Porthm. ellen
    League Cupban 3.körben kiestem.
    BL-ben pedig a csoportkör után a Juventus ellen 1-2 ; 1-1 meccsekkel kiestem.

Nagyon szomorú az év sajnos, de reméljük jövőre jobb lesz, igaz csak az UEFA-ban :(

Folytatás következik a 3.szezonnal, az biztos h Bellamyt leigazoltam, aki most az év játékosa lett.
  • Freedom88
    Fricske vonatja és beosztott mozdonya (02.10én)

Fricske vonatja és beosztott mozdonya (02.06án)
  • Jeff Gordon
    Hello ismét

Látom,már megbeszéltétek,úgyhogy én már nem szólok hozzá:)
    Lányok,szerintem menni fog.Ez nem lett a legjobb,de majd a következő.Majd meglátjátok
    Sok sikert kívánok hozzá!
  • Zsófy
    Einverstanden. Levezetés? Csütörtökön :) :D
  • Engösz
    Soha nem voltam még ilyen nyugodt ilyen szar jegy után. Egyáltalán nem vagyok felhúzva. Pofonnak azért nem mondanám. Az jön máshonnan. Inkább jelzés, hogy szépen lassan, de biztosan el kell kezdeni készülni. És el is fogok, és Zsófi is el fog kezdeni, semmi gond.
    Feszültséglevezetés? Meglesz!
  • antijuve
    ez egy jó kis hsz volt :D. (komolyan)
    ha akkorra meg tudjátok tanulni ez le van ejtve.akkor majd szépen megtanuljátok és kész.
    Mondjuk....én is szoktam mérges lenni vizsgák miatt :D.Szóval inkább adjátok ki a feszültséget :).Az van amit Free is írt, kábé ez a lényeg.
  • Freedom88
    de ha nem "fontos" annyira, akkor minek húzod fel magad rajta?! Francnak...
    piros jegy, piros jegy, oké, ki lehet még javitani. Legalább tudjátok, hogy nem biztos h egy hétvége elég arra h megtanulod/megtanujátok ahhoz, hogy a kinézett suliba továbbmenj/továbbmenjetek.
    Ez egy "kis" pofon h ébresztő!!!!
  • antijuve
    1.Te tudod mit akarsz csinálni meg hogy mik a céljaid.Illetve elvileg mindannyian tudjuk.Úgy éred el, ahogy akarod (vagy tudod).
    2.Nekem nem kell elszámolnod, nem vagyok se anyád, se apád.Felőlem mindenki úgy tölti az idejét ahogy akarja :).
    3.Ha ilyen van és megteheted, pihenjél picit szerintem.
    4.Gondolom senki nem kért arra senkit, hogy ott pikkpakk bárki is leelemezze a művet, gondolom ezért volt belőle a füzetben vagy akárhol ez+az, hogy ne ott kelljen kitalálni.De ez csak egy tipp.
  • Zsófy
    Én sajna nem vok akkora ász, hogy a művet pikkpakkba leelemezzem, de talán majd egyszer eljön az én időm is.
  • Zsófy
    Ezt több helyről is hallottam már, de amikor kb 2 órát ülsz kibebaszott 1 tétel fölött, és az agyad képtelen arra, hogy befogadja, akkor akár fejen állva faszt is szophatnék... Bőven elég itthon elszámolnom, hogy kivel, mikor, mit csinálok...
  • Engösz
    Remélem anyád majd ezután már nem jön a fasz dumájával.... Az én feleletem is egy szardarab volt. És a ki-kit húz le dumáról....Nem nyilatkozom. Az ember azt csinálja amit akar, semmi nem kötelező, senki nem kötelezett semmire. Nem tanultam eleget, akkor nem tanultam eleget. Azért érettségi tétel, hogy az érettségin tudjam. És tudni fogom. Mert jelenleg kibaszottul más dolgok is akadnak (legtöbbjük fos és egy csöppet lelkileg is leterhelő...) az életemben, amiknek nagyobb jelentőséget tulajdonítok, mint egy piros jegyet érő felelésnek. (aminek mellesleg túl nagy segget kerítettek a suliban. Miért nem lehetett órai keretek között lezavarni, feleltetni 10-10 tételből vagy pedig folyamatosan számonkérni)

Amúgy én kezem Juhász Gyulát húzta (amit nem említek meg, hogy nem volt benne a megbeszélt tételsorban, de semmi jelentőséget nem tulajdonítok neki...), nyelvtanból pedig mássalhangzótörvényeket (itt a példát levezettem, a tételből meg nem sok semmit mondtam.)

Ez van.
  • antijuve
    kevesebb vízipipa-miegymás, több tanulás.
    ezt tom mondani, de ti tudjátok.
  • antijuve
    mese alatt nem azt értettem hogy elmondjuk hogy mi történik benne.