44995
F1CHL - Retro
-
#37195 re
megnéztem végre a Gladiátor filmet, hát első osztályú volt, nagyon ott van a szeren. -
#37194 Áginak ígértem még régebben egyet a kedvenc paragrafusaim közül,hát íme a be(büntetőeljárás) 131.szakaszának 4. bekezdése:
(4) A vádirat benyújtása után az első fokú bíróság által elrendelt vagy fenntartott előzetes letartóztatás az első fokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig tart. Az első fokú bíróság által az ügydöntő határozat kihirdetése után elrendelt vagy fenntartott, illetőleg a másodfokú bíróság által elrendelt előzetes letartóztatás a másodfokú eljárás befejezéséig, a másodfokú bíróság által az ügydöntő határozat kihirdetése után elrendelt vagy fenntartott, illetve a harmadfokú bíróság által elrendelt előzetes letartóztatás a harmadfokú eljárás befejezéséig, de mindegyik esetben legfeljebb a nem jogerős ítélettel kiszabott szabadságvesztés tartamáig tart. -
#37193 nálam kurva egyszerű volt.11.ben kialakult az ELTE,PPKE,KRE (ÁJK;JÁK,ÁJK) sorrend...a távolság meg kurva mindegy volt, mert mindegyik 30 percen belül van :). -
#37192 Szia!
Hát tényleg szenvedtem vele egy sort... És még az eg versenyben sem jutottam tovább... Pedig gyúrtam rá... Faszom... 100/59... pfffffff -
#37191 Hello,jó estét,re és társai :)
grat a sorrendekhez,nem könnyű összeállítani,bár én már 11.ben tudtam hova akarok menni :D az volt a két szempont amit free írt,itt volt a közelben egy jó suli,akkor minek menjek a kálvin térre? :D
Bár Zsófytól pl nagyjából majdnem mind hasonló távolságra van,vagy nem jól tudom?:)
-
#37190 Rangsorom: (90%)
1. BKF (nemz gazd)
2. SZIE (gazdmen)
3. BGF (gazdmen)
4. BKF (gazdmen)
5. AVF (gazdmen)
a 3-4es még változtatható... abba nem vok biztos:S -
#37189 iskola a fontos vagy az, h mennyit utazol? -
#37188 Ez kibaszás... az AVFen kívül minden suli kb 1,5 órára van tőlünk:S:S -
#37187 Szia... és kösz a választ:D:D -
#37186 Na lépek
Sziasztok mindenki. jóccak -
#37185 Engösz? Vmi fejlemény?
Nálam van:
Alkalmazott gazd: 456 BCE... álomhely... ezt kilőttem)
Nemzetközi gazd: BGFen jelölöm sztem (410)
Gazd men: most fogom végigböngészni...
Közszolgálat: annyira nem érdekel:S:S
Szal marad a nemzetközi és a gazd men... -
#37184 nem is kell... -
#37183 ja, így értem.
sajnálom.de kicsit ez jött le belőle. :) (és ezt se vedd véresen komolyan...)
mellesleg nem véletlen tettem mögé szmájlit
hát vagy elfogadod, vagy nem.többet nem tudok tenni :) -
#37182 okéé.
hát nem tudtam meg hogy pontosan milyen napom van -
#37181 Akkor nézzünk gazdmen-t.... -
#37180 egy vessző hiányzik belőle az "az" szó után -
#37179 nem értem pontosan, de jó szórakozást -
#37178 igen, ilyen írok forumra napod van... helyes:) -
#37177 nem az húztam filmet nézni.... -
#37176 Free, sztem ez megér egy bocsánatot :) -
#37175 nálam jó. -
#37174 milyen?ja, hogy írok fórumra.igen, kétségtelen."Juvinak ma ilyen napja van" -
#37173 Nektek műxik az MSN? -
#37172 Nyugi, Juvinak ma ilyen napja van... -
#37171 jajj most ne sértődj már meg egy "csirkén".de BOCSÁSS MEG!!
"szermusz" (...) -
#37170 Nm. Mondom, ezek teljes jó pontok voltak tavaly. Nyelvvizsgám folyamatban. Ha azt is beleszámolom már, akk kb. 379-383 pontom van -
#37169 kösz, rendes vagy...
pá -
#37168 Köszönöm:)! -
#37167 idejössz és bevered?:) nem tudod hol lakom :P -
#37166 Én megvédem Csibét:)... Juvika, vigyázz a szádra!!! -
#37165 mivan, mész az exhez sírni?:D
amúgy csirke, csibe tyúk, baromfi. ugyanaz :D -
#37164 dehát ezek szerint neked elég a 371 is nem?
nyelvvizsga meg ilyenek?
kösz az információt -
#37163 de legalább jól lesz:) -
#37162 korrektek. 480 a max. De nekem azt mondta az ig.helyettes, hogy a 439-hez is k..va sokat kéne még gyúrni...
Tanácstalan vok igazából -
#37161 hééé, válogasd meg a szavaidat a kocsim iránt:))
ZSÓÓÓÓFYYY, bántják!!! -
#37160 hmm, ez értelmes mondat volt.látszik hogy nem egyből írtam :D.szóval: az számít, hogy 5 (vagy mennyi...) év múlva hogy áll majd ez a dolog, nem?:D -
#37159 szakleírás/képzési és kimeneteli követelmények (a lap fejlécében találod, a cím fölött egy kicsivel) -
#37158 rohadni fog a csirkéd?:O vigyázz rá!!! :) -
#37157 most nem tök mindegy hogy hova vesznek fel embereket?az számít hogy 5 (vagy mennyi...) év múlva lesz ez kérdés nem?:D
ponthatárok jók :D.
és ezek magas ponthatárok?:D.mennyit lehet maximálisan szerezni? -
#37156 Engösz, azt hol nézted, h miket tanulunk?