44995
F1CHL - Retro
-
#37235 jóreggelt, én dolgoztam ma valentin napon, duplapénzt nem kaphatok érte?:PP -
#37234 Engösz!
Mit csináltatok pénteken matekórán? És mi volt a HF? Köcce:D:D -
#37233 BSZ a jogsidnak!:) Cuppantom!:P -
#37232 Kösz Peet! Igen érdekes egy mondat :D Ahhoz képest, hogy milyen hosszú, sikerült elsőre megértenem (nem gondoltam, hogy menni fog :) ) és valóban egy sorban is meg lehetne fogalmazni, de így viccesebb. -
#37231 Boldog V-napot mindenkinek, akit érdekel. Ez számomra azért egy jó kis nap, mert pontosan ma 1 éves a jogsim! :D (na nem mintha ki tudtam vna használni, ahogy szerettem vna...)
Úgyhogy ennek kedvéért borozok egyet este. -
#37230 wow... tök aranyos madárka:) -
#37229 Sziasztok!
Ne csak a Valentin nap legyen boldog! -
#37228 hali
neked is :D -
#37227 jóregg
boldog Valentin napot,aki ünnepli...
és végül: zenét :) -
#37226 10. a topic!!rég nem látott magasságokban :)) -
#37225 hát igen, csak ezért van felhajtás...meg most a nagy intézkedések, hát már rég ezelőtt kellett volna a rendőrségtől. Rohadt geci világ... -
#37224 a másik, hogy ha jól hallottam ezek a szemetek már régóta garázdálkodnak Veszprémben.Akkor a kedves rendőrség mi a francért nem intézkedett?Miért kellett valakinek meghalnia, hogy történjen valami?Jah, ráadásul egy híres ember, mert ki tudja, ha nem az lett volna, nem lenne most nagyon semmi... -
#37223 Persze.Egy kézilabdás BEÁLLÓS (akik mindig nagydarabok).És esélye sem lehetett.Ez is undorító, hogy bandába verődve támadják le az embereket, és akkor de nagy szájuk van.Lehet valaki akkora mint Bud Spencer, kard meg mittomén mi ellen semmit nem ér a puszta kéz, főleg ha többen is vannak.Egyszerűen felháborító.Utálom az ilyeneket nagyon.Nem lehet már éjszaka kimenni az utcán....pedig az aztán egy zsúfolt hely volt, volt ott rakat ember. -
#37222 és tagadja az egészet, mikor a biztonsági kamera felvételei tisztán mutatták, h ő szúrta le.
De bazd belegondolsz...elmész egy szórakozóhelyre és ott igy meghalsz, borzasztó szar lehet, ráadásul nem egy kis emberke volt 211cm magas és hát elég izmos és mégis simán megölték. Belegondolni is rossz... -
#37221 hali
ja.köcsögök...de az egyik azt mondja hogy "csak rosszkor volt rossz helyen"-nevetséges...és még jobb lenne ha az egész tizenvalahány fős bagázst eliminálnák a társadalomból -
#37220 true
jóregg
na elkapták a gyilkosokat és akkor ugyanezt meg lehet csinálni velük mint amit ők csináltak. -
#37219 jóéjt -
#37218 amikor beírtam már utánanéztem én is,hogy ki is volt.
ez így igaz:)
részemről is jóéjt,Sziasztok -
#37217 gondolkozni kellett rajta, de csak rájöttem :D.
hát ha érdekel valami, akkor azt könnyű megjegyezni -
#37216 annyira nem nagy dolog,engem ez (is) érdekel.ez pl olyan,mint hogy bryan tudja ki lett a gólkirály a 2000-es EB-n(nekem fogalmam nincs róla). -
#37215 szia fríeffvan! -
#37214 Így igaz,Ladder 49,remek film az is.
Nekem megvan,ha egyszer lesz újra extrás címem,feltöltöm ftp-re,ha gondolod.
Ami még jó film tőle,az a Walk the line,nyughatatlan.Azóta szeretem a country stílust,remek alakítás az is. -
#37213 jóccakátot kivánok, mára ennyi -
#37212 postumus színész :) -
#37211 ahha.akkor lehet h ezzel kapcsolatban olvastam a nevét, de csak az ő neve maradt meg bennem, meg hogy vki meghalt vagy hasonlók -
#37210 hát mondjuk igen, ő már nem nagyon kaphatta meg, de ilyeneket tudni lol:) -
#37209 na ja és a másik jó filme a Tüzből nincs kiút avagy Ladder 69 asszem.
Azt is megkéne már nézni, nagyon filinges film -
#37208 bátyja nem él,River Phoenix.Drogtúladagolásban halt meg egy diszkó előtt az utcán,mire hívták a mentőket késő volt.Állítólag a két testvére volt ott,egy lány,akinek nem tudom a nevét,és Joaquin.
Sokan tartották nagyon tehetségesnek,számos ígéretes szerep volt kilátásban neki,de meghalt,így mindet más kapta meg. -
#37207 ja hogy ő Commodus...így már ja.elég brutál ez a kép -
#37206 ooo jeee, mellélőttem.Másnak nem jó a halálhírét kelteni!Bocccsi.... -
#37205 Igen, nagyon kevered valakivel. :) -
#37204 ez igaz ja, de ennyire megbonyolitva irják le, igy főleg meg lehet találni a kiskaput -
#37203 utóbbi már nem él ha jól tom.de nem vagyok a téma nagy ismerője.lehet keverem vkivel -
#37202 és remek színészekkel: Russell Crowe és Joaquin Phoenix -
#37201 ja, viszont akkor valszeg még több "kiskapu" lenne.bár lehetne kicsit normálisabban is megfogalmazva.nemtom, még nem kodifikáltam :D -
#37200 és ezt kb felére is le lehetne csökkenteni, ha nem kéne körbeirni minden szart:) -
#37199 jah,8 éve ugyanarra járok már :) -
#37198 Reakcióm: Wow... -
#37197 De jó nektek, h minden közel van:) ÉN meg majd jól bemászkálok:) -
#37196 zenéje is jó