44995
F1CHL - Retro
-
#37275 én meg megnyertem az Európai Szuperkupát és véééééééégre vezetem a Serie A-t! (igaz, két meccs után csak, de még sose voltam első :D) -
#37274 engem meg kirúgtak a Chelseatől!!!!:)))))
Kezdek újat, most az MU-val:D -
#37273 lol :D -
#37272 hú nekünk mondtak valamit h jót tesz az agynak ha ilyen-olyan mozdulatokat végzünk...na én egyszer megcsináltam és elfelejtettem megírni a matekleckét :D -
#37271 nekünk volt olyan tantárgyunk, csak nem volt soha megtartva:D -
#37270 ne tudd meg, folytak a könnyeink annyira fulladoztunk a nevetéstől:D:D
Na itt hagyom a gépet picit.... áááá nem tok gép közelben tanulni!!!:D:D
Jah, vkinek nincs tanulásmódszertan könyve? És kölcsönadná?:) -
#37269 LOL az utolsó jó:))) -
#37268 fuuu nekem mondod?
-matekóra: Livinek én kellett, h diktáljam a feladat megoldását... Szögfgv-t kellett alkalmazni, és mondta, h bármelyik jó: sin, cos, tg... Zsófi melyik a kedvenced? Erre én: egyik sem:D:D
-Törióra:
- nyalókáztam, és úgy gondoltam talán abbahagyom... elkezdtem baszkurálni a becsomagolt nyalókát, mire a tanár: mielőtt bekapod nem ártana kicsomagolni (vagy vmi nagyon hasonló:D)
- leírtuk, h "a lengyel kapituláció miatt megbukott Chamberlain és Daladier"... erre én: kapitulátus (Herry Potterből)... hát Engösz úúúúúgy elkezdett röhögni... Mire a tanár: miaz, bohócot nyeltetek? Válaszom: hát, ha a tanárúr így hívja...:D:D Fél pillanatra sikerült kizökkentenem az óra menetét:D:D -
#37267 szia!
jobb mintha szomorú lennél:)) -
#37266 Aloha:)
Kellemes napot mindenkinek! Én nemtom mi van velem, de ma olyan dolgaim voltak...:D:D És tök happy vok:) -
#37265 jól:) -
#37264 és csak mert lesz*rod ha minden igaz.jó értem én :)D -
#37263 Szombaton (02.21)én egy kis záró vmit tartanánk a Katicában, persze ez még a nagytali előtti valami.
Aki tud jöjjön, további infók majd később...
De gyertek szombaton:) -
#37262 de azért kérek duplapénzt, mert h valentin nap van:)) az ünnepek ünnepe:P -
#37261 nem függ, de azért jó:) -
#37260 Nyert az Inter 2-1re! -
#37259 GO, Jeff! GO! -
#37258 ja értem.szóval csak úgy szimplán kérnél érte duplapénzt, nem konkrétan azért mert valentin nap volt :).legalábbis gondolom :D -
#37257 remélem azért a kettő nem feltétlenül függ egymástól :) -
#37256 hát ott éléssel együtt piálás jöhet:) -
#37255 igen most sp van, de hát akkor is kaphatnék érte duplapénzt:P
de ha mp lenne akkor se nagyon ünnep mert nagyon leszarom -
#37254 hogy mehessél oda piálni?:D -
#37253 hát ha apa vmit elhatároz... -
#37252 hm,az jó.Hát ha ti ilyen előrehaladott stádiumban tartotok,akkor előbb-utóbb biztos meglátjuk:)
sok sikert hozzá -
#37251 van.már konkrét ajánlat is :D. -
#37250 és terv van h milyenre?:)
csak kíváncsiságból kérdem:) -
#37249 ááá dehogy :)).beszámítással lesz, ha lesz -
#37248 tényleg? és az astrát megtartjátok?:) -
#37247 miért?de most komolyan.Valentin-nap?főleg h most single playerben nyomod... :).(vagy nem?:D). -
#37246 hát nálunk (is) új autó lesz valszeg hamarosan... :) -
#37245 ez használt, ha jól látom.az autóknak legnagyobb az értékvesztésük.ellentétben az ingatlanokkal :D -
#37244 Nagyon csini :)
Elképesztő, hogy az autók árai mennyire a pincében vannak...
Cupp mindenkinek! -
#37243 Jobb helyen nem is tudnád kérdezni... :D
Most itthon vok Bicskén, és nagyjából annyit tudok mondani, hogy azt a lapot csináltuk tovább (befejeztük), a házi pedig két függvény teljes jellemzése volt (tudod, ÉT, ÉK, SzÉ, stb.). Asszem olyan 5 körül otthon leszek már, majd akkor pontosítok. -
#37242 inkább vmi költözésen gondolkoznál:) -
#37241 hát 15 már nem az, de 14...húúú:))) -
#37240 én akarnám,de csak én.
sőt jelentős összeggel még hozzá is járulnék:) -
#37239 csak nem ilyenre akarjátok cserélni a GTA-t?:) -
#37238 ennyiért,ilyen autót..
jók ezek a Mondeók:)
-
#37237 szerencsére nem:) -
#37236 miért?olyan különleges nap ez?