F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
öhm,oks.
csak az Alain Menu kocsit hagyjátok meg nekem 😊)
csak az Alain Menu kocsit hagyjátok meg nekem 😊)
The only speedometer is in your head.
omm..bazdmeg elfelejtettem h mi a következõ pálya :SSS Na de majd fejbõl kitalálom...
amúgy egyeztessetek Bull71el, mert õ is indul Sevivel
amúgy egyeztessetek Bull71el, mert õ is indul Sevivel
T.T.
Petya! Free inditott egy wtcc bajnokságot,2007es kocsikkal megyünk,auto shift,auto clutch választható segítségekkel.A bajnokság 12 pályás lesz,az elsõt már lefutották Donningtonban.
A mod RaceX 1.2,hát nemtudom mennyire ismered,de nagyjából nagyon hasonló,mint amivel korábban funoltunk,amikor jöttél te is.A serverrõl sokat nemtudok,de úgyhiszem nagyserveren van,de errõl Free tudna pontosabbat mondani.
Bryannel úgygondoltuk,hogy majd Július 27.én esedékes következõ futamon (és a többin is) Chevyvel állunk rajthoz,abban a csapatban 3 autó van,ha van kedved szivesen látnánk.
itt megtalálsz nagyjából mindent
jah,és a futamok vasárnap délelõttönként vannak elvileg,nemtudom ez mennyire jó neked.
Csak gondoltam szólok,kicsit át lett szervezve minden nálunk,most úgy tünik,hogy beindultak a szériák.
A mod RaceX 1.2,hát nemtudom mennyire ismered,de nagyjából nagyon hasonló,mint amivel korábban funoltunk,amikor jöttél te is.A serverrõl sokat nemtudok,de úgyhiszem nagyserveren van,de errõl Free tudna pontosabbat mondani.
Bryannel úgygondoltuk,hogy majd Július 27.én esedékes következõ futamon (és a többin is) Chevyvel állunk rajthoz,abban a csapatban 3 autó van,ha van kedved szivesen látnánk.
itt megtalálsz nagyjából mindent
jah,és a futamok vasárnap délelõttönként vannak elvileg,nemtudom ez mennyire jó neked.
Csak gondoltam szólok,kicsit át lett szervezve minden nálunk,most úgy tünik,hogy beindultak a szériák.
hát nem...pedig én is mondtam, h miért ne lenne ugyanaz?
De nem, mivel ebben benne van a nagyfeszültség elleni dolgok is, ami autós elsõsegélyben nincs
De nem, mivel ebben benne van a nagyfeszültség elleni dolgok is, ami autós elsõsegélyben nincs
T.T.
jóéjt Répa
ups and downs
majd talán jövõre ha lesz idõm lenézek, de most is 6990 volt a napijegy elõvételben, qrva drága, vagyis megtudnám fizetni, de most másra kell a pénz
T.T.
jó az is😊
mekkora már ez a Balaton Sound...nézek videót róla, hát van egy két széjjel csúszott ember😊 Megakirály lehet.
mekkora már ez a Balaton Sound...nézek videót róla, hát van egy két széjjel csúszott ember😊 Megakirály lehet.
T.T.
Huu Peet,micsoda meccset nyomtam Roddick ellen (Ferreroval voltam): elsõ szett az enyém 6-4gyel,aztán a második az övé 6-2vel.a harmadikban brékelõnyöm volt meg rakat meccslabda,de tie-break,ott meg neki volt két meccslabdája,de megfordítottam😄D 45 perces volt
ups and downs
persze,de majd csak holnap teszem ki,mostmár semmi kedvem honlapozni,sorry
Szép képek. <#eljen>#eljen>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Dranzi:én szoktam olykor.amúgy az a DJ Skyline régen (szép idõk voltak...khmm) írt ide.
ups and downs
T.T.
rendben 😊 csak mert láttam egy DJ Skyline-t azthittem õ lehet az, bár akkor valszeg ide is írna... 😊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
jó estét kívánok! ti srácok! szoktátok nézni a Tour de France-t? 😄
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series