44995
F1CHL - Retro
-
#37315 nem,de majd kideritjük -
#37314 hmm, biztos meg fogják dicsérni:P -
#37313 Tuti, h volt Mv, mert be is mondták a hangosba, h XY-t kérik a 8. vágányra:D -
#37312 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141139960 (még mindig nem tudok URL-t beszúrni, hülye explorer:S:S) Vki vágja, mi ez? -
#37311 van amikor nincs mv:) vagy vonat, nálunk is egy reggeli vonat kimaradt, megfeküdt a GÉPEM (2324), de mire szolgálatba jelentkeztünk már kész volt:) -
#37310 Loller... azért sok nő van, aki az, de ez azért így erős:D:D azért a hülye helyett mondhatott volna mást!:D
Jah, tegnap megvonták tőlünk a szociális juttatást, miután 20percet vártunk az MV-re (biztos csajozott...) de a kaller legalább elnézést kért, h: "elnézést a késésért, nem volt mozdonyvezetőnk:D:D" -
#37309 tudtam én h Edina...
Na de a mai beszólás megint tetszett az mvtől ( elnézést kérek előre a Hölgy olvasóktól):
" Minden nő hülye, tisztelet a kivételnek. És mint tudjuk kivételek nincsenek " :))) -
#37308 Képzeljétek, úgy látszik túlélte a gépem:)
Na, megyek tanulni... -
#37307 Hát pont, h nem:D -
#37306 köszi
hm, hát majd nagyon egyszer kipróbálom, de ezek a nascar izék csak kör pályára jó sztem, persze roadra is jó, de mégse az igazi, körpálya, kötél-tégla rulz:) -
#37305 jobbulást:)
addig teszteltem egy hasznosat,megnéztem ezt a nascar modot,interlagosban :D hát,egyébként fasza mod lenne,de szerintem három embernél többet nem lehet rá összetoborozni.Vmiért nem tudtam szimmetrikus felfüggesztést csinálni,és ezzel nagyon sokat veszítettem,mert a bal kanyarokban fordult az autó rendesen,viszont a jobb az nem ízlett neki,így az időm 1.56.368 lett.Amúgy motorhang remek,jó kis bőgős motor,az az igazi amcsi féle :))
a célegyenesben a vonalnál már fékezni kellett,ha be akartál fordulni az első kanyarba,ja,még volt vagy 200 m hátra,azért vicces,bár ez nyilván a setup kezdetlegessége miatt.Nekem jobb mint WTCC,gondolom ez nem meglepő,csak vhogy készíteni "road pályás" setupot és remekül játszható -
#37304 Erika, azsem:D -
#37303 jót, meg a térdnek amikor ráesel, qrva anyját a jégnek ami aláfagyott:) -
#37302 hááát,érdekes látvány volt,inkább néztem volna Edinától vagy Erikától (tudom is én melyik,az első sorból) hasonlót:)
na meg a Chicagós darabból az a nő,huhuhu,na igen... :p -
#37301 az jó móka,én szeretem:)
jót tesz a tüdőnek:) -
#37300 fogalmam sincs, de majd beszélnünk kéne egy másik darabról...
csak megyek havat lapátolni, qrva sok van -
#37299 Fuuuuj tepsi... még jó, h nem a mi osztályunk:) -
#37298 A színdarabból miért nincs ilyen kimutatás? -
#37297 nem bay az...
Peet: TEPSI SEGG RULZ mi?:DDD -
#37296 Csak éppen a fél osztály hiányzik róla..:D:D -
#37295 Megjelent a TPSCC 2.0 (Nascar rF MOD)
A The Pits kiadta a TPSCC modjának 2.0-ás verzióját, ami teljesen új cockpit nézetett kapott, javítottak a 3 és 2D-s grafikán, valamint teljesen új realisztikusabb fizikát kapott. A csapat a modhozhamarosan kiadd egy NASCAR Sprint Cup packet valamint aki szeret saját autót festeni azoknak elérhető lesz majd egy templates is.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
Nem tűnik rossznak.
Ha valakit érdekel,akkor letöltése itt -
#37294 loool:) -
#37293 azért ilyen ne történjen csibével:) -
#37292 tök jó mennyi hó van, lapátolni kellett rendesen, de ez tök buli!! Csibét is betemette a hav... -
#37291 végre fent van:) -
#37290 http://www.youtube.com/watch?v=6rjCqdhkjf8 ezt nézzétek (Bátyóm gépén vok, nem tok url-t beszúrni...:S) -
#37289 :( -
#37288 én meg tanulok folyamatosan, néha belenézek a netbe, hát röhögtem egy jó nagyot.
Van egy blog ahol ilyen autós sztorikat tesznek fel. Aztán egy emberke irta h volt egy srác aki ment mint az őrült, szabályokat nem ismerve, irását ezzel fejezi be..
" - a renault fékei rövid távon jók;
- a dízel néha még mindíg füstöl;
- a lámpák züldhullámai nem 212 Km/h-ra vannak programozva; "
:)) -
#37287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elmentem. -
#37286 Megjöttem. -
#37285 hoppá...mi is hozzátettünk a sikerhez:) -
#37284 éééén? Vigyázok:))
Mondjuk akkor ma nem is mondom el mi történt:))
Csak erős idegzetüeknek:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Kazincbarcikán mentem egy mellékutcába és jobbra egy emelkedőre kellett kanyarodnom, persze sózás, takaritás luxus volt, na szóval 20al megyek kb, max 25el, elforditom a kormányt eleje kanyarodik, segge megcsúszik, oldalt csúszva dirr neki a padkának...disztárcsa balról lerepült, visszaraktam és mentem tovább, még jó hogy nem volt ott autó -
#37283 Pontosítok: Csibével jönni.... -
#37282 Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Free, majd dumálunk, mert háááát... nyári gumival, ilyen havazásba para lenne feljönni.... Csibe meg a nyárigumik, meg te.... -
#37281 re
ennyi volt mára az oktatás szerencsére.
Komolyan mondom, leesik 3cm és megáll az élet, semmi úttakaritás semmi, nem az, lehet közlekedni simán, kicsit lassabban persze, de lehet.
Jó lesz felmenni Pestre igy:)) Tuti izgalom:D -
#37280 loller:D:D -
#37279 én már 12 éve vagyok itt a Rangersnél,és kezdek kicsit beleszürkülni.Néha nem tudom hol újítsak a csapaton/taktikán.
Pl,31.fordulóban megnyertem a bajnokságot,ezután még öt meccs volt,na ebből egyet se sikerült megnyerni.nem hittem a szememnek.. jó mondjuk nagy vész így se történt mert maradt vagy 13pt előnyöm.Tulajdonképpen hazai fronton talán az a mázli,hogy nem Bryan irányítja a Celticet.Viszont Európa szinten újra gatyába rázom a teamet,és két év múlva újra a BL győzelem lesz a cél. -
#37278 sok sikert hozzá, nekem fogalmam sincs miért nem ment, folyamatosan döntetlen meg stb. 6.voltam, UEFAban is továbbjutó helyen voltam, League Cupból estem ki és akkor rúgtak ki...
hát most meglátjuk az Mu-val, remélem végig tudom vinni a szerződésben aláirt 6 évet -
#37277 én meg kiestem az első körben az olasz kupából a Cagliari ellen. (ez előző két kiírásban döntős voltam...).BL-ben a MU,Celtic,Sporting (asszem...) a csoportkörben.
A média kikiáltotta a csapatot a bajnokság legnagyobb esélyesének, a vezetők meg azt szeretnék ha mindent megnyernék...hát köszi :D -
#37276 nálam el vannak ragadtatva :D legalábbis állandóan ezt küldik emailben. Bár most BL-ből kiestem a csoportkörben,skót kupában se vittem túl sokáig,de a bajnokság és a liga kupa,európai szuperkupa és klub vb meglett :)
Most nagy átalakítás alatt van a csapat,nincs könnyű dolgom,szerencse,hogy pénzem viszont van :D
öhm,sok sikert