F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát jövhéten egész végig nem vagyunk,horvátországban leszünk,csak azért gondoltam,kölcsönkérem a szettet és magunk között játszottunk volna párat,de utánna felõlem okés a dolog.
The only speedometer is in your head.
ahha hát értem. Sztem akkor halasszuk
Jövõhéten lesztek? mert akkor Zsófy is itthon lesz már és akkor beülhetnénk a Parkba, kicsit nosztalgiázni
Jövõhéten lesztek? mert akkor Zsófy is itthon lesz már és akkor beülhetnénk a Parkba, kicsit nosztalgiázni
T.T.
jah értem,hát akkor passzolom a helyes megoldást 😊) mert sajnos érdre nemtudok kimenni érte,de pl pesten jó kb bárhol.
mondjuk akartam mondani,hogy egy fél vagy max egy órára akár parkba is beülhetnénk,ha arrafelé leszel,de akkor ez így nem játszik.
hát nemtudom,mondjuk bérletem az nekem sincs,de van 3 használt jegyem 😄
mondjuk akartam mondani,hogy egy fél vagy max egy órára akár parkba is beülhetnénk,ha arrafelé leszel,de akkor ez így nem játszik.
hát nemtudom,mondjuk bérletem az nekem sincs,de van 3 használt jegyem 😄
hát 4re érek Keletibe, bérletem sincs 😊 Szóval gázos, de ha fontos akkor megoldhatjuk...vaaagy kijössz Érdre érte😊)))
T.T.
hát nekem szombat már sajnos nemjó,már messze leszek Bp határától.Ha pénteken palotán vagy,és kölcsönadod,azt megköszönöm,de ha nincs kedved emiatt kijönni az se gond.
nyihaha😊))
Kellene a póker készlet? Mert szombaton elvileg vmikor palotán leszek, aztán oda tudom adni, vagy még pénteken is
Kellene a póker készlet? Mert szombaton elvileg vmikor palotán leszek, aztán oda tudom adni, vagy még pénteken is
T.T.
gyorsan elmentél igli,gondoltam ma megkereslek,és megkérdem kölcsön adjátok-e a poker szettet,meg odaadtam volna 2szerverdíjat 😊
de akkor majd legközelebb
jó nyaralást nektek.
de akkor majd legközelebb
jó nyaralást nektek.
köszönöm a jókivánságokat!
Elbúcsúzok 2 hétre, legközelebb júli 31-én leszek itthon 😊
addig is legyetek jók, sok sikert a következõ WTCC hez, , azutánin már indulok énis 😊
sziasztok
Elbúcsúzok 2 hétre, legközelebb júli 31-én leszek itthon 😊
addig is legyetek jók, sok sikert a következõ WTCC hez, , azutánin már indulok énis 😊
sziasztok
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
omm az nem volt, de volt a Fatboy Slim, Massive Attack, B52
hallgattam hétvégén, jó zenéik vannak. Nightwish majd talán egyser😊
hallgattam hétvégén, jó zenéik vannak. Nightwish majd talán egyser😊
T.T.
Oh, meghato😊 de ezt az angol nyelvu billt minnya kivagom>(
Igazad van!
Igyekszunk!
Rolandnak BN!😊
Igazad van!
Igyekszunk!
Rolandnak BN!😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
nem tudunk mit irni ha nem vagy itt 😊)
Persze h nem szeretem akik csak azért mennek h szétcsúszva baszva dugjanak, nyaljanak, szopjanak....Balaton Sound sztem kicsit más e téren, meg azért qrva jó együttesek voltak lent
Legyetek jók!
Persze h nem szeretem akik csak azért mennek h szétcsúszva baszva dugjanak, nyaljanak, szopjanak....Balaton Sound sztem kicsit más e téren, meg azért qrva jó együttesek voltak lent
Legyetek jók!
T.T.
Sziasztok!
Hat csak 108 hsz??? Most kell sokat irni, mi Free??? Amugy irtam Neked mailt... Es grat a kepekhez! Koszonom, h megtiszteltel azzal, h tettel fel parat rolam is😊! Amugy azt hittem te utalod az olyan bulikat, ahol szetcsuszott emberek vannak😄
Remelem mindenki rendben van! Ha hazaerunk kene vmi talit organizalni:>
Puszka mindenkinek! Engosz is!
Hat csak 108 hsz??? Most kell sokat irni, mi Free??? Amugy irtam Neked mailt... Es grat a kepekhez! Koszonom, h megtiszteltel azzal, h tettel fel parat rolam is😊! Amugy azt hittem te utalod az olyan bulikat, ahol szetcsuszott emberek vannak😄
Remelem mindenki rendben van! Ha hazaerunk kene vmi talit organizalni:>
Puszka mindenkinek! Engosz is!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
majd lesz vidi vmikor
vasárnap meg majd elválik mi lesz Free, még énse tudom hol nézem a futamot
vasárnap meg majd elválik mi lesz Free, még énse tudom hol nézem a futamot
ezt úgy bírom:aki nem kell az F1-be és átmegy valahová máshova, elkezdi bántani az F1-et.Szerintem ha kapna egy ajánlatot valami Forma-1-es csapattól azonnal otthagyná a DTM-et.dehát ez ugye nem fog bekövetkezni...
ups and downs
bassszus, ez nem igaz 😞(((
Nyugodjék békében és köszönjük a sok magyar sportsikert neki 😞(
Nyugodjék békében és köszönjük a sok magyar sportsikert neki 😞(
ups and downs
T.T.
re
aranyos állat.amúgy mi újság veled igli? ritkán látunk mostanában 😊
aranyos állat.amúgy mi újság veled igli? ritkán látunk mostanában 😊
meg igen
indexf1 ftpn a könyvtáramban van egy gamedata könyvtár, abban van minden pálya, Donnington már nem kell😊
indexf1 ftpn a könyvtáramban van egy gamedata könyvtár, abban van minden pálya, Donnington már nem kell😊
T.T.