F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is melóztam ma,igaz csak a fórumon,igaz még nem látszik,de majd idõvel fog,kreáltam 15 rangot 😄
The only speedometer is in your head.
na, mostmár 90%, hogy csinálok.egy része már meg is van.remélem tetszeni fog.valszeg holnapra lesz csak kész
ups and downs
hát köszönjük szépen😊)
BMWbõl is megárt a sok😄 kis változatosságnak megteszi ezaz amerikai autó😊 bár bevallom,ha lett volna Honda,azzal mentem volna😛
kíváncsian várjuk a meglepit😊)
BMWbõl is megárt a sok😄 kis változatosságnak megteszi ezaz amerikai autó😊 bár bevallom,ha lett volna Honda,azzal mentem volna😛
kíváncsian várjuk a meglepit😊)
csá blöki meg Free!
hja, BMW nekem is nagyon bejött, nagyon élveztem vezetni, de ez a Chevy se lesz rossz, fõleg hogy két nagyszerû csapattársam lesz 😄D
amúgy lehet hogy csinálok egy kis meglepit😊. de ez még nem biztos
hja, BMW nekem is nagyon bejött, nagyon élveztem vezetni, de ez a Chevy se lesz rossz, fõleg hogy két nagyszerû csapattársam lesz 😄D
amúgy lehet hogy csinálok egy kis meglepit😊. de ez még nem biztos
ups and downs
okés.hát azt nem mondom,hogy jó szórakozást,mert ez a program elég rosszul hangzik,dehát ami muszáj az sajnos muszáj 😊) vizsgához, meg kalappal 😊
majd hétvégén ha lesz idõm tekerek pár kört vele
na megyek vissza V43 órára, ez már a 16.óra ezen a héten 😊 Meg még lesz 2, ez is a mai nap...szóval blöee 😊 Na meg aztán egészségtan vizsga 😊
pá
na megyek vissza V43 órára, ez már a 16.óra ezen a héten 😊 Meg még lesz 2, ez is a mai nap...szóval blöee 😊 Na meg aztán egészségtan vizsga 😊
pá
T.T.
persze.minden off volt,kiv. clutch és shifting. Ill bekapcsoltam a törhetetlenséget,ha véletlen odacsapnám a kocsit ne kelljen még1x elõlrõl kezdeni,az volt a cél,hogy minél több mért kört menjek.
amúgy ez igaz,BMW sokkal másabb,hát itt is lehet majd rallyzni vele,fõleg az elsõ és utolsó szektorban.
amúgy ez igaz,BMW sokkal másabb,hát itt is lehet majd rallyzni vele,fõleg az elsõ és utolsó szektorban.
van még idõ 😊 TC term. off legyen 😊 Bár elsõ kerekes autóknál nem nagy hátrány...bmwvel kicsit komolyabb...lehetett vele rallyzni donningtonban 😊 fõleg az utolsó szektorban 😊
T.T.
akkor rendben😊
részemrõl kicsit mentem wtcc-vel millsben,kiváncsi voltam a pályára,jó lesz ez,így auto shifting on-al könnyebben lehet a pályát tanulni,és nekem jobb így vezetni.tudom, amatõr vagyok😊)
kanyarokban kicsit még lassú az autó,de majd megnézzük futam elõtt mit lehet tenni ez ellen😊
részemrõl kicsit mentem wtcc-vel millsben,kiváncsi voltam a pályára,jó lesz ez,így auto shifting on-al könnyebben lehet a pályát tanulni,és nekem jobb így vezetni.tudom, amatõr vagyok😊)
kanyarokban kicsit még lassú az autó,de majd megnézzük futam elõtt mit lehet tenni ez ellen😊
hát ja..mert volt a freef1.extra.hu, de aztán azt törölte..most meg van a freedomf1.extra.hu ... gépen megvan, szóval ha eltünik, készitek egy másikat és feltöltöm😊
T.T.
regg
persze,mindenképp ki is akartam tenni ezt is,csak nemtudom az extra mennyire megbízható ilyen téren,mert ugye f1 szériának is volt egy ilyenje,de aztán az eltünt... mert az extra törölte a honlapot.
persze,mindenképp ki is akartam tenni ezt is,csak nemtudom az extra mennyire megbízható ilyen téren,mert ugye f1 szériának is volt egy ilyenje,de aztán az eltünt... mert az extra törölte a honlapot.
jóreggelt
jajó lesz ez, majd hétvégén megcsinálom tutira a resultot...omm, majd azt is lehetne linkelni vhova
erre gondolok
csak még kijavitom, de azért odalinkelheted, köszi
jajó lesz ez, majd hétvégén megcsinálom tutira a resultot...omm, majd azt is lehetne linkelni vhova
erre gondolok
csak még kijavitom, de azért odalinkelheted, köszi
T.T.
Szia Free,azért köszi a pokert,hogy megpróbáltad 😊
jah,elkezdtem csinálni a wtcc-t,nemtudom mennyire tetszik,de modulokat nem akarok mindnek csinálni,mert akkor már nagyon sok lenne,ebbõl 12 f1 szezonból 18.kicsit felfordulás lenne a dologból.
jah,elkezdtem csinálni a wtcc-t,nemtudom mennyire tetszik,de modulokat nem akarok mindnek csinálni,mert akkor már nagyon sok lenne,ebbõl 12 f1 szezonból 18.kicsit felfordulás lenne a dologból.
pedig milyen komoly este volt 😄
azóta is töltöd be nekem az rfactort,hogy ittasan vezethessek 😄D
azóta is töltöd be nekem az rfactort,hogy ittasan vezethessek 😄D
hát 4re beérek, akkor is kiérek mondjuk palotára 5 körül persze...de mondjuk megyek én is anyámhoz, szóval necc, igy sajnos nem tudom odaadni :SSS sorry
T.T.
éjjel kettõkor indulunk, szval 😞.
mindegy, ha nagy fáradság akkor nem kell odaadnod, nem akarunk ide-oda ráncigálni egy ilyen miatt.
mindegy, ha nagy fáradság akkor nem kell odaadnod, nem akarunk ide-oda ráncigálni egy ilyen miatt.
ups and downs
ha már palotáig eljutok, akkor az jó😊
Omm egyébként a lakás üres lesz pénteken, mármint igliéké 😄D
Omm egyébként a lakás üres lesz pénteken, mármint igliéké 😄D
T.T.
ahha, hát most elvileg az augusztus huszadikai hét lenne az, de onnantól is..aug 19tõl-aug24ig
T.T.
Keleti...Déli...Kelenföld...Nyugati...Onnét Rákospalota-Újpest, ilyesmi...de azért már Nyugatitól sok átszálással de odatudok menni...mert?
T.T.
részemrõl okés, ha itthon leszek.mert nyáron picit a családtól is függök.persze ellóghatok mellõlük, de nagyszüleimnél is kell lennem vmennyit😊
ups and downs
tudom, de ti amig diákok lesztek, mindig lesz nyári szünetetek. Nekem már nem lesz :S
Omm, majd ha hazajöttök lehet egy kirándulásról egyezhetnénk, vannak terveink Zsófyval..majd ezt egyeztetjük 😊
Omm, majd ha hazajöttök lehet egy kirándulásról egyezhetnénk, vannak terveink Zsófyval..majd ezt egyeztetjük 😊
T.T.
Free, tudsz olyan helyet mondani, ahová még nem kell bérlet és ki tudnál jönni? (Érden kívül)
ups and downs