F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
én is melóztam ma,igaz csak a fórumon,igaz még nem látszik,de majd idõvel fog,kreáltam 15 rangot 😄

The only speedometer is in your head.

antijuve
hát azért nem akkora😊).

ups and downs

Jeff Gordon
nagy projekt lesz😊)

antijuve
így van, kell egy kis változatosság

ups and downs

antijuve
na, mostmár 90%, hogy csinálok.egy része már meg is van.remélem tetszeni fog.valszeg holnapra lesz csak kész

ups and downs

Jeff Gordon
hát köszönjük szépen😊)
BMWbõl is megárt a sok😄 kis változatosságnak megteszi ezaz amerikai autó😊 bár bevallom,ha lett volna Honda,azzal mentem volna😛

kíváncsian várjuk a meglepit😊)

antijuve
😄D

ups and downs

antijuve
csá blöki meg Free!
hja, BMW nekem is nagyon bejött, nagyon élveztem vezetni, de ez a Chevy se lesz rossz, fõleg hogy két nagyszerû csapattársam lesz 😄D

amúgy lehet hogy csinálok egy kis meglepit😊. de ez még nem biztos

ups and downs

Jeff Gordon
okés.hát azt nem mondom,hogy jó szórakozást,mert ez a program elég rosszul hangzik,dehát ami muszáj az sajnos muszáj 😊) vizsgához, meg kalappal 😊

Freedom88
majd hétvégén ha lesz idõm tekerek pár kört vele

na megyek vissza V43 órára, ez már a 16.óra ezen a héten 😊 Meg még lesz 2, ez is a mai nap...szóval blöee 😊 Na meg aztán egészségtan vizsga 😊

T.T.

Jeff Gordon
persze.minden off volt,kiv. clutch és shifting. Ill bekapcsoltam a törhetetlenséget,ha véletlen odacsapnám a kocsit ne kelljen még1x elõlrõl kezdeni,az volt a cél,hogy minél több mért kört menjek.
amúgy ez igaz,BMW sokkal másabb,hát itt is lehet majd rallyzni vele,fõleg az elsõ és utolsó szektorban.

Freedom88
van még idõ 😊 TC term. off legyen 😊 Bár elsõ kerekes autóknál nem nagy hátrány...bmwvel kicsit komolyabb...lehetett vele rallyzni donningtonban 😊 fõleg az utolsó szektorban 😊

T.T.

Jeff Gordon
akkor rendben😊

részemrõl kicsit mentem wtcc-vel millsben,kiváncsi voltam a pályára,jó lesz ez,így auto shifting on-al könnyebben lehet a pályát tanulni,és nekem jobb így vezetni.tudom, amatõr vagyok😊)
kanyarokban kicsit még lassú az autó,de majd megnézzük futam elõtt mit lehet tenni ez ellen😊

Freedom88
😊))

T.T.

Freedom88
hát ja..mert volt a freef1.extra.hu, de aztán azt törölte..most meg van a freedomf1.extra.hu ... gépen megvan, szóval ha eltünik, készitek egy másikat és feltöltöm😊

T.T.

Jeff Gordon

Jeff Gordon
regg

persze,mindenképp ki is akartam tenni ezt is,csak nemtudom az extra mennyire megbízható ilyen téren,mert ugye f1 szériának is volt egy ilyenje,de aztán az eltünt... mert az extra törölte a honlapot.

Freedom88
jóreggelt

jajó lesz ez, majd hétvégén megcsinálom tutira a resultot...omm, majd azt is lehetne linkelni vhova
erre gondolok
csak még kijavitom, de azért odalinkelheted, köszi

T.T.

Jeff Gordon
Szia Free,azért köszi a pokert,hogy megpróbáltad 😊

jah,elkezdtem csinálni a wtcc-t,nemtudom mennyire tetszik,de modulokat nem akarok mindnek csinálni,mert akkor már nagyon sok lenne,ebbõl 12 f1 szezonból 18.kicsit felfordulás lenne a dologból.

antijuve
jóéjt!

ups and downs

Freedom88
na nekem jósszak

T.T.

antijuve
😄DDDDDDD

ups and downs

Freedom88
Egy hete láttam 5-6 emot a vidámparkban.Ez nem paradox? 😊 😄D

T.T.

Freedom88
nyamiii😊)

T.T.

antijuve
na majd vmikor csapunk egy ilyen édeshármast 😄D

ups and downs

antijuve
reklám..bírom h 10 perc után...

ups and downs

Freedom88
😊)))) 😄
hát az iszol, jobb a reflex 😊

T.T.

Jeff Gordon
szintén 😊

Jeff Gordon
pedig milyen komoly este volt 😄

azóta is töltöd be nekem az rfactort,hogy ittasan vezethessek 😄D

antijuve
na, Harmadik Mûszak nézés van.majd jelentkezem

ups and downs

antijuve
ok, semmi gond.viszünk valami játékpénzt😄

ups and downs

Freedom88
lool😊

T.T.

Freedom88
hát 4re beérek, akkor is kiérek mondjuk palotára 5 körül persze...de mondjuk megyek én is anyámhoz, szóval necc, igy sajnos nem tudom odaadni :SSS sorry

T.T.

Jeff Gordon
hát az nem 😊)

antijuve
"tuttifruttis pezsgõsparty" 😄

ups and downs

antijuve
egy tavalyi ivóparty nem férne bele 😄

ups and downs

Freedom88
huh, hát szép kör lenne 😊

T.T.

Freedom88
na várj, átnézem a menetrendet

T.T.

antijuve
éjjel kettõkor indulunk, szval 😞.

mindegy, ha nagy fáradság akkor nem kell odaadnod, nem akarunk ide-oda ráncigálni egy ilyen miatt.

ups and downs

Freedom88
halasztjuk 😊

T.T.

Freedom88
ha már palotáig eljutok, akkor az jó😊
Omm egyébként a lakás üres lesz pénteken, mármint igliéké 😄D

T.T.

antijuve
akkor futam lesz sztem :S

ups and downs

antijuve
ja jó, semmi.benéztem, elfelejtettem, hogy Palotán van a pókerszett.

ups and downs

Freedom88
ahha, hát most elvileg az augusztus huszadikai hét lenne az, de onnantól is..aug 19tõl-aug24ig

T.T.

Freedom88
Keleti...Déli...Kelenföld...Nyugati...Onnét Rákospalota-Újpest, ilyesmi...de azért már Nyugatitól sok átszálással de odatudok menni...mert?

T.T.

antijuve
"kell"

ups and downs

antijuve
részemrõl okés, ha itthon leszek.mert nyáron picit a családtól is függök.persze ellóghatok mellõlük, de nagyszüleimnél is kell lennem vmennyit😊

ups and downs

Freedom88
tudom, de ti amig diákok lesztek, mindig lesz nyári szünetetek. Nekem már nem lesz :S
Omm, majd ha hazajöttök lehet egy kirándulásról egyezhetnénk, vannak terveink Zsófyval..majd ezt egyeztetjük 😊

T.T.

antijuve
Free, tudsz olyan helyet mondani, ahová még nem kell bérlet és ki tudnál jönni? (Érden kívül)

ups and downs

Jeff Gordon
huh,az szar ügy.de nemsokára hivatásos mv leszel,aztán nem lesz az rossz,fõleg neked,hogy tetszik is a meló