44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    ne is mondd.vacak szar az egész.még hálistennek meg is betegedtem...
  • Freedom88
    ezt a sz@r napot és még van folytatása egy éjszakai müszakkal...bazzd...
  • antijuve
    próbáld meg visszaállítani a rendszert.
    mintha én se tudtam volna leszedni azt a hülye bétát a gépről máshogy.mindenesetre amit mondtam, az nagyon valszínű h megoldja :).
  • Freedom88
    Verziószám: 2009 (Build: 14.0.8064.206)
  • Jeff Gordon
    igen,nekem is az volt,valami béta.eltüntettem én is,majd újraraktam az msnt,és minden belépésnél kiirja,hogy frissítenem kell a belépéshez.ha nemre megyek,eleve el se indul a betöltés, ha igenre,akkor meg kiir egy hiba üzenetet,hogy az msn legújabb verzióját nem lehet letölteni :S
  • Jeff Gordon
    jóregg
    azt nem tudod véletlen,hogy mennyi a száma?:)
  • Freedom88
    most már nem a béta van, kijött a végleges verzió. Tök jó, kicsit modernebb, nekem bejön
  • antijuve
    sztem rossz.leglábbis a bétája nekem nagyon nem tetszett, el is tüntettem a fenébe :)
  • Freedom88
    melyik msn van fent neked? a legújabb igaz? Tökre tetszik:)
  • Zsófy
    Sziasztok!!!
    Fuuu én nagyon jól éreztem magam tegnap (több-kevesebb kieséssel), sajnálom, h Bryan olyan hamar hazament, meg mindenki:(
  • Jeff Gordon
    re

hát ez az msn tönkrement... újratelepítettem,de nem enged belépni :S

bryan,zoli (bull) üdvözletét küldi,sajnálja,hogy nem találkoztatok,és sok sikert kíván az egyetemhez.Kérte,hogy adjam át:)
  • Freedom88
    passz, tényleg passz. ami tetszik:))
  • antijuve
    nem márkára, csak úgy in allgemeine.
    de mindegy, nem fontos
  • antijuve
    minek?nem akarom hogy az egész lakás azt hallgassa amit én.
  • Freedom88
    passz...márkára gondolsz? egyébként ha már hangfal akkor 5.1 és hangkártyával
  • antijuve
    ne nekem mondd
  • antijuve
    esetleg milyet.
  • Tigristank
    Jó, de utánad én következek. :D
  • Freedom88
    lehetek én?
  • Freedom88
    az enyim elég jó:) csak nem tudom mi a neve:) Attól függ milyen akarsz...2.1 vagy 5.1et netán 7.1 :)
  • Zsófy
    jaja, 18:30ra megyünk
  • antijuve
    ..... na ki lesz a következő??
  • antijuve
    amikor akarod :).

más: tudtok valami jó hangfalat ajánlani?:D
  • Jeff Gordon
    ma hány órakor lesz a tali?:)
    18:30 amit zsófya írt nekünk?
  • antijuve
    Még jó h nem baj!!!Sőt, BÜSZKE vagyok rá!!!
  • Zsófy
    Nembaj, mi szeretünk:)
  • antijuve
    Aaah végre vége a hétnek :)
  • Freedom88
    jóregg
    igen, a pálya is kellett hozzá ez oké, de akkor nem fontos folytatni az F1et ilyen pályákon vagy alapból F1et.
    Az biztos, h tudunk menni egymás mögött vonatozva, ezzel nincs gond, persze be-becsúszkálnak hibák, de hát emberek vagyunk
    Vagyis akkor tényleg egy akár NASCAR, akár egy nyitott autók (értsd: F1-es autók, de mégse), ovál pályákon például és akkor lehet zúzni.
    Most mindenképp pihi kell és aztán meglájjuk.

Csapattársak? hát igen. Nekem 1 jó csapattársam volt, nehéz kitalálni ki az:)))
  • antijuve
    Nos, először amit Peet írt, hogy:"jó volt itt az elején menni,így meg tudom érteni mit jelentett nektek az első két év,versenyzés szempontjából"
    Hát igen, ha valaki egyszer "bekerül" ebbe, akkor ott akar maradni és ezért tud hajtani.Anno vhogy én is így voltam, hisz onnan indultam ahol te.A csapattársakra: ez az év a csapatok szempontjából gyenge volt.Maga a VB is eldőlt elég korán (idő kérdése volt, hogy Bullék mikor húznak el).De valahogy nem voltak meg azok a párosok, amik úgy "összetartoztak" volna.Ferrari, Meki, BMW (Igliéket nemtom, nyilván jól megvoltak, nemtom milyen volt ott az együttműködés, hülyeséget meg nem akarok írni).Szóval hát ezeknél a csapatoknál nem volt az igazi a dolog.Nálunk én nem kenem Gondyra (ezt Peetnek is mondtam), igazából ilyen szempontból semmi panaszom nem lehet rá, sőt, igazából ugye ő mente végig a szezont, én meg nem.Csakhát mondjuk néha kicsit furcsán ment.Na mindegy ez kicsit zagyva hülyeség lett :DD.
    "Mondjuk ebből látszik, h setupolás nélkül 6-7en közel azonos szinten vagyunk."- Ehhez azért jócskán kellett ez a brazil pálya.Ez a legegyszerűbb pálya a szezonban kábé, ha megnézed pl 2006-ban olyan szoros volt a dolog, hogy Kovi majdhogynem dobogóra állhatott volna az legjobb időket tekintve, vagy említhetnél Cromwellt satöbbi.Tizedek voltak az emberek között.
    Nagyjából ennyi :)
  • Jeff Gordon
    Hát igen,nos hát ez futam közben nem jutott eszembe,főképp a,mert nem is tudtam róla, b,ha tudtam volna is,lekötött volna a verseny.Szóval akkor grat a pályafutásodhoz.
    Azt kell,hogy mondjam,az ilyen versenyek kellettek a ligának.Igli teljesítményén olyat néztem a futamon,nem számítottam ilyenre,mint ahogy kínában sem.Három szóval megfogalmazva,idegesítően jól ment :D
    Grat igli,ha olvasod.

Öhm,szerintem a jövőt még nem érdemes kizárni,jómagam se teszem,csak nagyon valószínű,h abba hagyom,bár meg kell jegyeznem,a csapat nagyon hiányozna,nem is maga a versenyzés,hanem a társaság...Ha ez a 11fős banda meglenne még egy szezonig,azt mondanám,nem is kell új ember,el vagyunk mi így is. Nem tudom még mi lesz,majd meglátjuk,azért mondjuk egy f1rft04 (ez lesz a legújabb mod) mondjuk egy jaguárban vagy mclarenben bryan csapattársaként nem biztos,hogy azt mondanám,hogy nem.Azonban ez még távoli,nagyon is az:)
  • Freedom88
    köszönöm a gratulációt! Én dobogóra értettem, leirtam, h miért nem engedtelek el.
    Ha tudom h jövőre van folytatás, akkor talán, de igy h tudjuk h egy jó ideig utolsó futam, ezt nyernem kellett. Mégis semmi nagképüség nélkül, h a legeredményesebb pilóta voltam a 3 év alatt, legtöbb pontot is szereztem ezt Buller irta, szóval igy volt jó. Keretbe zártam a pályafutást. Első futamomat nyertem, utolsót nyertem. És betartottam azt az igéretet is, amit egy nyilatkozatba adtam még régebben, már a malaysia futam után, vagyis az volt a kérdés h nyerek e még futamot az idén, azt mondtam igen, hát tessék. Igaz nem sok készülés senki részéről és tessék. Qrva jó futam. Mondjuk ebből látszik, h setupolás nélkül 6-7en közel azonos szinten vagyunk. Érdekes azért ez...
    Gattira meg nem tudok mit mondani. Még amikor nagyon szoros volt a 3-4-5. hely a csapatVB-ben, misix mondta h akkor hajtunk a 3. helyért, itt volt? nem. Basztam is rá én is akkor egyet.
  • Jeff Gordon
    Tulajdonképpen nincs okom rá,hogy ne gratuláljak,így ezt meg is teszem.Szóval grt,esélyem nem volt második kiállás után. Bár valahogy mindig az motoszkált bennem a célig,amit mondtál,h elengedsz,igaz dobogóra vonatkozott,de gondoltam,hátha erre is.Nem.Tulajdonképpen nem vártam el,tényleg nem,azt meg tudtam,hogy ha 200 kör lenne se tudnálak utolérni,akkor lett volna sansz,ha mögém jössz vissza,nem így lett.Igaz utsó futam (bár ki tudja),bár én azt hittem rajta,hogy egy jó verseny,és egy új győztes többet ér,mint tizen x-dik győzelem.És ezt tényleg nem számonkérés miatt mondom,elől voltál,gyorsabb voltál,ennyi.Én egyszer kerültem ide,azért jó volt itt az elején menni,így meg tudom érteni mit jelentett nektek az első két év,versenyzés szempontjából.Bár én lettem volna mindig ilyen jó... az meg,hogy karcsika jól is tud menni,és így hagyja abba,arra nem tudok mit mondani..

Zárom soraim,gratuláció még1x.
    De azért a csapat,az nagy csalódás,kb annyi kellett volna,hogy gonda attila úr,végigmenjen,és utolsóként,hetedikként célba érjen. Oké,nem jogos tőlem,hogy ezt mondom,hisz nyert három versenyt,és én is rontottam el versenyeket,de itt mindenképp végigmentem volna,hisz volt a célunk... és kudarcot vallottunk.
    Hozzáteszem gyorsan,jó volt valamiért küzdeni,még ha el is veszítettük..

na egyenlőre ennyi,ha valaki még ír vmit,akkor válaszolok szerintem,de most zuhany:)
  • Freedom88
    mint mindig
  • antijuve
    hát, 1 érem, meg egy kupa ami fizikailag is érzékelhető.hmm, igazad van :).
  • Freedom88
    azé nem csak képzeletbeli
  • antijuve
    így viszont mi lettünk a csapatvb 2.ok.újabb érem, már három képzeletbeli érmem van :DD
  • Freedom88
    tudom h neki ez lett volna az első.
    Ez van, én igy éreztem, h ha itt a lehetőség ezt nyernem kell. Piszok jól ment az autó
  • antijuve
    hát nemtom....majd meglátjuk
  • antijuve
    hát jó, de neki ez lett volna az első.Tudom hogy uccsó futam, én is meg akartam volna nyerni.Na, nem megrovásként írtam vagy hasonlók, csak megkérdeztem :).
  • Freedom88
    persze h készitheti, de sztem jobb lenne ha erről a brazilról készitenétek...van anyag, főleg az élen:)