44995
F1CHL - Retro
-
#37435 hát Petya,beleolvastam ebbe a régi HNR topicba,azért nagy kár a ligátokért,biztos jó lehetett.Nálunk is épp most ért véget a 3éves móka,de azt hiszem ennyi elég is volt,az f1ből.Igazából mást ki kéne próbálni,de ahhoz meg nem lehet embereket szerezni..
Viszont láttam ezt az új bicikli vázat,amit decemberben vettél,hát nagyon tuti.jól néz ki,bár,nekem húzós lett volna árban:) de jól néz ki nagyon
minden jót,részemről irány aludni,reggel munka :)
remélem Gordon nyer este:) -
#37434 meg:)) looping mellett volt amit bontanak. A kalózos ami ilyen rácsos volt, meg belenyúltam vmi jó kis olajmasszába:) -
#37433 Nemvágom melyik a kalózos... sztem az a titanichajó, nem? Mi azon a nemtommin ültünk sokat.... (ezt most jólmegaszontam....:D:D) -
#37432 uffff... fincseee:S:S -
#37431 na fateromat is elkapták gyorshajtásért...50helyett 73
30e Ft bánja -
#37430 jóreggeltet!
Bryan: gratula!!:)
Hát ez Mo. Ezt is lebontják :( De ahogy olvasható a kalózosat is lebontják amin Zsóf tök sokat ültünk, elméxel:)
Hát nekem megvolt a nagy utazás és fáradtság. Péntek 8tól, tegnap este 10ig, kb. 1,5óra alvással, de az is össze-vissza, letudtam. Végén már a kávé jobban fárasztott, mint h segitett volna. Kegyetlen fáradt voltam. -
#37429 Fuuu de pangás van... én most el, holnap vmikor re:) -
#37428 Free (és persze többiek) na, ilyen színű lesz, csak nem Focus:(... de a szín jó:P -
#37427 Looping star.... vadvízi utazás.... pedig milyen jó volt:(:( -
#37426 na folytattam.még van egy kicsit hátra.
Bajnokságot már megnyertem 6 fordulóval a vége előtt.Még van öt hátra, és 20 pont az előnyöm :).
BL-ből az Arsenal volt a végállomás a negyeddöntőben 4-3as összesítéssel.
Olasz kupa elődöntőben a Livorno az első meccsen 1-0ra nyert. -
#37425 gratula.én még nem folytattam a sajátom.majd a közeljövőben vmikor -
#37424 CM helyzetjelentés:
Véget ért a 2.szezonom a Man UTD-vel.
-Bajnokságot megnyertem 4 ponttal a Tottenham előtt és 5el a Chelsea előtt de végig nagyon kiélezett harc volt.
- League Cupban a döntőben kaptam ki a Liverpooltól 1-0ra
- FA Cupban újra kiestem a 3.körben a Portsmouth győzött le szintén 1-0ra
- BL-ben a döntőben a Barcelona ellen 4-1re kaptam ki, pedig még vezettem 1-0ra:(
- Legnagyobb győzelmem 4-0 volt a Birmingham ellen.
- 12meccses veretlenségi sorozatot is magam mögött tudtam.
- Megint Saha rúgta a legtöbb gólt össz 29et, 17et bajnokságban, ezzel 7.lett a góllövők között, itt Owen nyert 24 találattal.
A kezdőcsapat: Van der Sar - O'Shea - Cannavaro - Ferninand - Silvestre - Giggs - Scholes - C.Ronaldo - Rooney - Zlatan - Saha
Folyt. köv
Jó napom lesz holnap. Ma megyek dolgozni estére, majd holnap reggel maszek meló, rögtön a vasútból, majd irány Pest és majd este haza! Jaj istenem imádom:((( -
#37423 Akkor jólvan akkor... -
#37422 jelen
#37420: more alcohol -
#37421 Nem tud vki vmit Norbiról? -
#37420 less cigarettes -
#37419 Jóregg!
Boccsáááááááánat!!!! PLs ne haragudj!:( -
#37418 jóregg
azt kedvelem én is nagyon,néha velem is előfordul,másnap "üde" az ébredés
grt bayern,grt chelsea
-
#37417 jóreggeltet kivánok!
Ezt a szar éjszakát! Még 2kor fent voltam, pörgött a fejemben a gondolat, nem 1 hanem 100...ritka qrva jó volt.
#37414re: Biztos az volt, vártam vmit, mind1. hagyjuk. -
#37416 re.
lol:)) jó poénok.
hosszú nyilatkozat ment:)
router működik ismét.
jó éjszakát -
#37415 akkor meg google a barátod:) -
#37414 Jajj, baszott nehéz ez az infó... na jó, vannak feladatok, amik nehezek... De legalább a net nincs letiltva:D:D -
#37413 itt a később...
http://i657.photobucket.com/albums/uu300/toserjude/1202924263626.jpg
http://www.lsw.uni-heidelberg.de/users/sbrinkma/pictures/you_rock_you_rule.jpg -
#37412 faszé nem linkelte be...na majd később megmutizom... -
#37411 LOOL:D
-
#37410 na még pár humor röfi:
- nem igaz hogy balatonfüredre az út vonattal 2 óra...
tudom miért ilyen lassúak MO-n a vontaok
mert így megőrizzük a nagy ország látszatát...
- miért nincs olyan, hogy verekedés közbe focimeccs tör ki? :/
- Olyan igénytlen vagyok hogy bs playerben hallgatok zenét... -
#37409 ez övön aluli:
Angello87:Tess itt egy szám szerintem bejön.
VA - Angel - Main Theme
Fanni:ok hallgatom
FAnni: basszus ennek a Main Theme nek kurvajó számaik vannak!
Angello87: LOL ezt most komolyan mondod?
Fanni:mert? -
#37408 az tuti,Kate Bosworth (vagy ki:D) szép benne.Másik filmben annyira tényleg nincs.
Kíváncsi vagyok mit szólsz majd a többihez -
#37407 annyira jó nem volt benne, mondjuk a 21ben volt...
na átnézem a netet és megyek is a dolgomra, majd este re
KELETIBEN LESZEK MVGY MÁRCIUS KÖZEPÉTŐL LOL:) -
#37406 ÉS jó csajok? Azokat kihagyták?:D:D -
#37405 most meg qrva magas, na mind1
Petey: megnéztem a Csak barátok filmet. Tipikus amerikai faszság, de vannak benne jó poénok, szórakoztató film:) -
#37404 gyerekek, vmi nem oké...már 1 hete mérem a vérnyomásom és eddig nem nagyon akartam beszélni róla, de alacsony, ma már veszélyesen alacsony. Reggel mikor hazajöttem 110/70körül volt, dél felé 105/68, most este 97/62.
Pulzus délben volt a legkevesebb 58 körül, most 64 volt...
nem tudom mivan:( -
#37403 arrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhh gmmm......(ez ásitás volt). Szóval kellemes jó reggeltet kivánok mindenkinek! Ezt a szar éjszaki müszakot megint és ráadásul felcsörgettek 11kor, qrva eget, na majd holnap alszok délig:)
Válaszoljunk a 4-hszre:
- #37399: Hali!
- #37400: Köszönöm, igen már ott voltam, egy vonat előkészités megtörtént mikor irtam, 21:57kor indult a vonatom, meg reggel 3:40kor. Hát az a kocsi bejáró tényleg veszélyes télen.
- #37401: Nekem aztán teljesen mind1 milyen idővan. Egyedüli ellenség a köd, mert akkor semmit nem lehet látni, amúgy ha esik ha fúj nem zavar, csak a köd.
nyugodtság fontos. Ha már Fordról nincs kép ime egy másikról.
- #37402: Gondolom Laci alig volt megijedve:)
dióhéjban ennyi, megyek feltuningolom magam KV-val.
Ja Petey, a 21 filmet megnéztem. Loller qrva jó :)) -
#37402 Jó, pontosítok: csak akkor van elegem, ha lefagy:S:S... ilyenkor, télen nagyon kegyetlenül csúszik...
Hát én azért mikor meghallottam, h "Laci, gyere gyorsan, mert baj van Balázzsal és a kocsival" picit megijedtem:(. De mondom: megoldották, és ez a lényeg:)
Amugy egy kép sem készült még a kocsiról, de majd vmikor nappal csinálok, és betolom:) -
#37401 Szia Zsófy!
Free,jó munkát,bár ilyen időben ez minden lehet csak jó nem.. :S
Hát abból nekem is,pedig hányszor álltam én be oda kocsival... :D
amúgy nyugodtság fél egészség,bár gondolom itt nem erről volt szó:)
Ford rulz,szép autó lehet.És még nem kaptunk róla képet?:( -
#37400 Sziasztok!
Freenek jó munkát, habár már ott van:)
Jajj, elegem van a kocsibejárónkból!!! Az előbb Balázs majdnem "odacsapta" a kerítésnek, de jött anyu, meg a szőnyegek, és megoldották:). Szeeegény pici tocsi, azért sajnáltam volna nagyon... -
#37399 hali -
#37398 na jó éjszakát és kellemes estét kivánok mindenkinek, én irány dolgozni -
#37397 köszi -
#37396 jobbulást.