F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huhuuu nyertünk!!ott vannak a VB-n a fiúk és valszeg továbbmennek a csoportból az EB-n😄D
ups and downs
hát ja, szóval nem olyan egyszerü...aztán lehet életem végéig nem lesz probléma vele, aztán lehet h holnap szétmegy...nem lehet tudni
T.T.
talán régebben kellett volna.bár nem csodálom h nem nagyon akartad.suliidõben 7 hét kihagyás nagyon sok, nyáron meg ki az az õrült aki gipszben akar mászkálni önszántából?
ups and downs
szarom le, megmütetném már legszivesebben...na meg most tanultunk elsõsegélyt is, szóval np 😄
T.T.
hát sorry srácok.a játékban úgy tûnt, hogy normálisan felvette, de bármilyen lejátszóval katasztrófális az összes felvétel.
ups and downs
re
Átmentem!! 😊 4es lett...kb olyan fiktiv, csak a hibátlan volt 5ös, aztán azért ne legyen túl feltünõ h minenki 5ös, igy elbasztam egyet 😊 aztán ámen..lett vagy 10ös 😄
Huh, jövõhéten pénteken meg jogi ismeretek 😊
Átmentem!! 😊 4es lett...kb olyan fiktiv, csak a hibátlan volt 5ös, aztán azért ne legyen túl feltünõ h minenki 5ös, igy elbasztam egyet 😊 aztán ámen..lett vagy 10ös 😄
Huh, jövõhéten pénteken meg jogi ismeretek 😊
T.T.
nincsen,nagyon meglepõdtem én is,sõt Peugeot se.Ezek a WTCC 2006ban vannak. A 2007ben 4 kocsi van,Alfa,BMW,Chevy,Seat.
The only speedometer is in your head.