44995
F1CHL - Retro
-
#37475 akkor jó.hallom fél hétkor értél haza :). -
#37474 jaja,elmentem,azért mégis csak elértünk a feléhez,megünnepeltük.szerencsére a társaság jó volt,így jól éreztük magunkat. -
#37473 Azért köszi.nem rossz a hely,zene volt végül is pocsék,de hát ez van.
Ebben a korszakban már sz*r bulizni,azt kell hogy mondjam,a nőkön kívül semmi jó nincs benne,és mellé még borzasztó drága. -
#37472 B7... semmit nem mond, azon kívül, h hallottam már róla, véleményt még senkitől sem kérdeztem.. -
#37471 fontos:) -
#37470 a lényeg h jól hangozzon, amit mondasz. -
#37469 most mit mondjak rá? h semmi baja nem lesz? hát ez nem igaz, mert ha igy marad kinyirja a procit. -
#37468 jah, látom elmész :).jó szórakozást hozzá -
#37467 ja ez ma van???hú basszus.még jó h azt mondtuk h elmegyünk rá :DD
te elmész amúgy? -
#37466 durvák a srácok az ollóval :DD -
#37465 semmi kedv hozzá :S
na majd lesz vmi,remélem a zene jó lesz,zsófy te tudsz valamit a b7ről?:) -
#37464 -
#37463 Olyan kedves vagy, h meg fog halni a gépem.... én megengedtem volna, h leszedd az AVG-t, még mondtam is, h nem értem, h miért van a gépemen. Majd segítesz? -
#37462 Ja még két kép gyorsan:
-
#37461 Jóóóóreggeltet kivánok. Hjaj, de hosszú volt az este, na mind1.
Na gyors reagálás a hsz-re aztán lépek is le a faszba..
#37453: Gratula!!!
#37454: Hát inkább az mint ez a narkós fasz film, de sebay, megnéztem és újra bebizonyosodott, h gyilkolni kell a terjesztő/fogyasztókat szép számba. Bebiztositottad legalább ezzel nekem a "meglátásom"
#37455: Jó, hogy nem normális, ez olyan mint a szived végig 200 pulzussal pörögne. Ha ezt csinálja, akkor hamarosan proci cserére is beruházhatsz, mert nem nagyon szokta szivlelni a dolgokat.
#37456: Ahogy betölt a windows és mindent elinditott magának, akkor max 1-2% szabad futnia és néha-néha kell 100%on futni, de akkor legalább 10 ablaknak nyitva kell h legyen és a procid gyenge lenne, de ez a Tiedre nem igaz, mert annyira rossz proci nincs a Tiedbe. Nekem az rF alatt futott 40% kb, de mondjuk core2-s, vagyis 2 magos szóval :P
#37457: AVG sux, mert akkor is mondtam. F-Secure tökéletesen kezeli önmagát. Persze, attól függ mit engedélyez neki az ember.
#37458: Kékhalálnak ezt szokás nevezni igen:) Grt az új windowsodhoz.
#37459: Nyugi, ha ilyeneket csinál a géped, Tiedre is vár egy ilyen halál.
#37460: jó
Na már szédülök az internettől, mentem inkább dolgomra. pápá -
#37460 Freecsek!!! Hozz szemüveget!:) -
#37459 Hmmmm az is fincseeee:P:D -
#37458 nálunk viszont totál behalt a gép.most laptopról írok.Asszem ezt hívják kékhalálnak?Valami kék izé villan fel egy kis időre :). -
#37457 Hát igen, az nekem is feltűnt, h nem normális... Viszont bátyóm újratelepítette a windowst, és azóta fenn van ez az AVG izé, és múltkor kiirta, h vírusom van, erre lefuttattam az F-secure-t, mire az AVG azt írta ki, h az F-secure vírusos, és az agyamban (gondolom azért, mert nő vok), most totális kavalkád van...:S
Na, majd megkérem Pufirizsát vagy Norbit, h alkosson vele vmit, mert ez így tarthatatlan:D:D -
#37456 az nagyon nem normális,hogy 100%on fut,összehasonlításképp: normál esetben (mondjuk gépeden keresgélsz) 1-4%ig terjed általában a kihasználtsága. 3D-s alkalmazások során (pl,rfactor játék közben) is nekem max 50% volt,de az nagyon max. Szóval nem tudom ez hogy jött össze,de nagyon nem jó a gépnek:S
jah,és nálam egyik sincs fent,egy sima mezei Ad-awaret használok,és általában vígan megy a történet.lekopogtam:) -
#37455 Sziasztok!
Hát ezek tényleg nem épek:D
Az ugye nem normáils, h gyakran 100%on műxik a CPU-m.... Benyaltam szerintetek vmi vírust:S:S? (valamit kiszövegelt, de eléggé irritál, h van AVG internet securitym, meg F-securom is. Hogy tudnám kiiktatni az AVG-t? És ha kiiktatom, az F-secure normálisan fog működni? Vki help, tanácstalan vok:S) Köszi -
#37454 re
bolondok:))
Free: igen,pontosan emlékszem a storyra.Azért is válogattam bele,hátha tetszeni fog,amúgy egyetértek,számomra is kellemes időtöltés volt a mozifilm. Akkor ezzel a filmmel mellé fogtam,gondolkoztam,hogy ezt rakjam-e rá,vagy az Emlékezz a titánokra,de az amcsi rögbi film ami kicsit történelmet dolgoz fel (a feketék befogadását a társadalomba) szóval nem tudtam melyik lenne a jobb,akkor ez mellé ment,se baj:)
Viszont Helgának jók az új képei:)
netből nekem is elég volt,vasárnapig szerintem offolom magam. -
#37453 gratula.
én is elkezdtem a köv szezont.5 fordulóig 100%-os voltam, de a 6.meccsen kikaptam a Fiorentinatol.De, hogy kicsit más is legyen, csináltam egy új managert, és most a Hellas Veronát is irányítom a harmadosztályban.Szeretném felhozni őket az elsőbe, hogy legyen városi rivális.5 játékost kölcsön is adtam magamtól :)).Ja, meg az Olasz Szuperkupát is begyűjtöttem.Úgyhogy még 2 trófea van amit nem sikerült megnyerni: a BL és a Klub VB.A többi már begyűjtve :) -
#37452 *5 filmet a DVD-ből:) elirtam sorry... -
#37451 Jóreggelt, frankó éjszakázás után megint...mentem is tovább, bőven elég volt ez a 10perc is a netből, fel is baszta az agyam...
Peet: Megnéztem 2 filmet a DVD-ből. Az Amerikai Gangster nem nagyon tetszett, vhogy ez a kokós világ egyáltalán nem az én világom. Én legszivesebben az összeset kinyirnám, lelkiismeret nélkül, aki kipróbálja azt is, undoritó egyszerüen!
Aztán következett a London film. Másra számitottam a cime alapján:), de marha jó film. Jó szinészi játék, remek film és vmennyire tökre igaz rám. Nem tudom mikor láttad, vagy hogy emléxel e a történetre, de ha vmilyen szinten mégis emléxel akkor gondolj bele. Szóval tök jó film volt.
Majd egyszer folyt köv, nem mindig jön rám a filmezhetnék:) Eddigi sorrend: 1.Tűzből nincs kiút, 2. 21, 3. London, 4. Csak barátok, 5. Amerikai Gangster.
Letelt a 3.évem a Manchester Unitedban és hát eddigi legsikeresebb évet zártam.
- A bajnokságban óriási harc volt 28.fordulóig hiszen a Chelsea,Newcastle és én szinte fej-fej mellett haladtunk, de az az utolsó 10 fordulóra a Newcastle leszakadt és végül csak az 5.helyen végzett. A Chelseavel akkora csata nem volt mint tavaly, végig lépés előnyben voltam, végül 3 ponttal megnyertem a bajnokságot. 84 pontot szereztem. (26-6-6).
- BL-ben szerepeltem sajnos a legrosszabbul hiszen az elődöntőben a Real Madridtól egy 0-4 ; 2-3 meccsekkel kiestem. Itt fogalmam sincs mi történt a csapattal, teljesen szétesett.
- League Cupát megint megnyertem. 3 év alatt ez a 2. sikerem. A döntőben a Tottenhamot vertem 2-1re.
- FA Cupában az előző két idényben mindig a 3.körben kiestem, de most a végsőkig eljutottam és a döntőben a városi rivális City-t vertem ki, de csak tizenegyesekkel. 1-1 lett a mérkőzés, majd a 3-1re nyertem. A mérkőzésen a 80.perctől kettős emberhátrányban játszottam. Teljes defensive védekezés, kontrára játszottam.
- Az év managere én lettem. Augusztus és szeptemberben pedig a hónap edzője lettem.
- A csapat gólkirály Zlatan lett 33 góllal. 21et rúgott a bajnokságban. A győztes Berbatov lett 28al.
- Legnagyobb győzelmem 4-0 lett a Bolton ellen.
- Legnagyobb vereség 0-4 lett a Real Madrid ellen.
- 4-2 lett a leggólgazdagabb meccs a WBA ellen.
- Volt egy 10 meccses győzelmi sorozatom és egy 15 meccses veretlenségi sorozat is, mellette párosult egy 5 meccses nem győzelmi sorozat is:)
Kezdőcsapat: Van der Sar - O'Shea - Cannavaro - Gabri Milito - Brown - Giggs - Scholes - C.Ronaldo - Rooney - Zlatan - Saviola
Jön a 4. szezon!
-
#37450 Reagáltam!
Jónapt! -
#37449 jóregg.
Zsóf: rendben. Én meg irtam egy mail-t.
Lujza dögöljön meg még mindig...
Mostanra ennyi és már ez is sok volt a netből. -
#37448 Szép estét!
Free egy kis segítség kéne... ha jól emlékszem putnokon kell lennie egy német-magyar Halász Előd kéziszótárnak... Nagyid meg tudnád kérni, hogy adja kölcsön nekem legalább nyelvvizsgáig (ha nem kell neki:)), hogy tudjam gyakorolni a szótárhasználatot? Nekem csak kétkötetes nagyszótáram van, azzal meg elég nehéz dolgozni:S
Előre is köszi! (ja, és ha ideadja, elhoznád?:)) -
#37447 Hát ez nem semmi :) -
#37446 így van így van!!!!Boldog névnapot Lujza! :D -
#37445 ma van Lujza napja,úgyhogy Hamiltonnak boldog névnapot :DD -
#37444 nekem meg suli.immáron nagyjából felgyógyultan.mondjuk most a fogam fáj, dehát az pfffffffff :). -
#37443 loool, az igen, akkor tényleg nagy meccset hagytam ki
na mind1, én jóccakátot kivánok, megyek alvadni holnap munka
egy ideig nem biztos h elérhető leszek...pá mindenkinek! -
#37442 3-3 -
#37441 ja tényleg, hallottam a rádióban tegnap h lesz, nézni akartam, de lemaradtam róla:(
mennyi lett? -
#37440 Inter-Roma -
#37439 milyen meccs?(volt):)) -
#37438 Pá! -
#37437 :D jahh!
Gyertek Race07 GTR evozni VSR ligába..
Én most ott vagyok, megy a WTCC, Mini, GT bajnokság.. Én és még 2 srác szervezzük, csináljuk.. Ugyhogy ha van race07 GTr evotok szivesen látok bárkit..
Most a MINI bajnokság megy, Nyáron GT kategória lesz, Szeptemberben pedig WTCC indul TDI Seatokkal, 06-07 es WTCC autokkal és egy a Vauxhall Vectrával!
A Bringa, hát igen:D Drága meg minden, de még kell hozzá egy 100 as és kész lesz.. Majd mutitok képet! -
#37436 jóccak:)