F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
most rákoncentráltam Karesz avatvarjára, és végre rájöttem, h az a jel a Lineage 2-t jelenti 😄
ups and downs
CSáóóóóóóóóóóó😄 Érzékelõim azt sugták hogy " Jajj jönnöm kell segiteni HSZ-t gyártani" nahh tessék itt vagyok😛
szép a lófaszt...éjjel 2re menni dolgozni, délután 6ra, 12 órán pattogni a qrva székbe..dehogy jó
T.T.
amugy elég jó kis videó...fõleg mikor megy a nem tudom milyen vonat (belsõ kamera van😛) és szembõl meg jön a másik mit tudom én milyen vonat kb 80-90 el😊 az Zsir lehet😊
benned meg nem bízom, mert egy szemét vagy😄D
(termeljünk annyi hsz-t, hogy jövhétre is mi legyünk az elsõk😄DD)
(termeljünk annyi hsz-t, hogy jövhétre is mi legyünk az elsõk😄DD)
ups and downs
azt hittem az elején elütik az emberkét😛 utána meg szegénynek rá csukják a fejére az ajtót😄 Az énekkarba meg fricske igazán jelentkezhettél volna😄
van pénz, van pénz😊
Ja hát Top10ben leszünk simán...miért is ne?! Aztán a köv héten úgyse lesz senki szinte, szóval....😊
Ja hát Top10ben leszünk simán...miért is ne?! Aztán a köv héten úgyse lesz senki szinte, szóval....😊
T.T.
rotfl😄
Na akkor már ha mv tanfolyam...qrva nagyon röhögtem ezen...😄
Na akkor már ha mv tanfolyam...qrva nagyon röhögtem ezen...😄
T.T.
figyelek, de mittomén milyen sulit linkelsz ide be😊).mv is lehetett vna😄D
úgyhogy kussolj be ribanc😄D
úgyhogy kussolj be ribanc😄D
ups and downs
mi vagyok én?ítész?neked a hétköznap nem jó, a bátyádnak a hétvége.az egyiknek az este hat óra, a másiknak a kilenc😊).
ups and downs
na nézd meg milyen jó ez a suli, még ilyet is felajánlanak neked:
"III. Igényes, kényeztetõ tandíj:
hétvégi, háztól házig, egyedi igény szerint 105.000Ft"
"III. Igényes, kényeztetõ tandíj:
hétvégi, háztól házig, egyedi igény szerint 105.000Ft"
T.T.
az is dolog bakker 😊 mondtam h tegyétek más napra , fõleg péntek-szombat-vasárnap kombináció jó😊
T.T.
én még mindig ott tartok, hogy nem tudom hol keresek kifogást😊)
ja dolgod: haza kellett jönni futamra😊.
ja dolgod: haza kellett jönni futamra😊.
ups and downs
😊) dolgom volt 😄 Hát ja, voltak laza órák, meg úgy laza az egész, csak a vizsga nehéz, de én nem keresek ilyen indokokat arra, hogy ne csináljam ezt-azt...korlátozva vagyok ott ilyen téren...de majd ha visszajövök akkor meg jól szétbasz a beosztás...
T.T.
hát látom te is megszakadsz ott az órákon😊).fõleg h péntekenként ott se voltál vagy négyszer😊)
ups and downs
hát ez a mostani Madonna nekem nem bejövõs.régen sokkal jobb számai voltak, ezek már túl tinglitangliak nekem😊) (bár a 4 Minutes nem rossz).
amúgy egy elég nagy ribancnak tûnik jahh😊)
amúgy egy elég nagy ribancnak tûnik jahh😊)
ups and downs
bakker, ez a madonna jó zenét készit...a give it 2 me is jó szám, épp Szombathelyen jöttem rá..na meg arra h kb. 100 pasi is kevés lenne neki, h kielégitse😊
T.T.
najó
akkor mennyé tanfolyásra..2 hónap sincs...KRESZ 1 hét minden nap, onnantól kezdve nem mindennapos elfoglaltság...
én akkor mit mondjak mv tanfolyamra?😄
akkor mennyé tanfolyásra..2 hónap sincs...KRESZ 1 hét minden nap, onnantól kezdve nem mindennapos elfoglaltság...
én akkor mit mondjak mv tanfolyamra?😄
T.T.
miért tûnik annak?
mondom h rá kéne szánnom magam-->ez tõlem függ, vagyis ez nem kifogás
az idõt meg írtam h nem😊
mondom h rá kéne szánnom magam-->ez tõlem függ, vagyis ez nem kifogás
az idõt meg írtam h nem😊
ups and downs
ups and downs
nem még mindig nem😊))
csak rá kell szánni magam."csak".nálam ez hosszú folyamat 😄D.
idõ?hát mondjuk.de ez nem kifogás😄
csak rá kell szánni magam."csak".nálam ez hosszú folyamat 😄D.
idõ?hát mondjuk.de ez nem kifogás😄
ups and downs