44995
F1CHL - Retro
-
#44315 hiba -
#44314 pf, hát jobb program lett volna, mint glettelni.
Sajnos a holnap felújítással telik, sorry:(( -
#44313 Lakás? Hát konyja kiglettelve, csiszolva, holnap festés. Kisleányzó szobája már csak oldalt a festés. Nagyszoba szintén. Ez a következő két napon meg is fog történni, hétvégén rámolás.
Debrecen csodálatos város, imádom! -
#44312 De az éjjeleim szabadooook :P
Majd jól ráveszek mindenkit, hogy vessük bele magunkat az éjszakába :)
Kíváncsian várom, milyen lesz Pécset a hétvégén:) -
#44311 Dolgozni? Az aztán nagy móka lesz. :P -
#44310 Minden vasutas perverz? :D
Deeebreeeceeen, jaj de szeretem:) Jönnék én is, ha ingyen lenne a máv... Bár lehet, h így is megyek vmelyik hétvégén:) -
#44309 Nem, csak nem olvastam forumot :$ :D -
#44308 éértem.Akkor a vasutasok ilyenek, jó tudni :D -
#44307 Apám vasutas (ott amúgy a poénok 80 %-a erre van kihegyezve - ahogy a példa mutatja :P), a szomszéd meg a gyerekkori jóbarátja, úgyhogy egymásra találtak a hülyeségben.
Debrecenben meg sajnos most csak villámlátogatást tettem. Egy barátom autókölcsönzőben is dolgozik és vonattal le kellett mennünk (ill. csak neki, én önként kísértem), majd Pestre hazahozni a kocsit. Mókás utazás volt oda meg vissza is.
De lehet, hogy decemberben lenézek csak úgy városnézés okán. :) -
#44306 Na ez szééép volt! :D Húú de jót nevettem! :) -
#44305 Érdekes társaság lehet ha folyton ilyen poénokat nyomatnak :)
...
Debrecen?Szülővárosom.Miért voltál ott? -
#44304 Mi köpni, a lányok nyelni nem tudtak tőle. (és még folytatom is, ejnye...:D)
Három csapatos csoportba kerültünk, nem sikerült továbbmenni.Első meccsen sima zakó, dehát sokkal jobb csapat volt (ők nyerték meg aztán a kupát), másodikat hozhattuk volna, vezettünk is, de aztán kikaptunk.Kábé ennyi.
Holnap mi a pálya? -
#44303 Meg. Pénteken otthon voltam és nálunk voltak a szomszédék. És egész este hasonló tréfákat hallgattam.... mondjuk, hogy egy időre elég volt. :D
Hogy áll a lakás?
Csütörtökön voltam Debrecenben :) -
#44302 Matyizós “poéntól“ megállt a fórum élete?
Bryan, mi volt a focin? -
#44301 simogatás és izgatástól függ a meredeksége :))) -
#44300 Fuuuu milyen meredek hasonlat :D XD -
#44299 csak h érthető legyen mindenki számára :)) -
#44298 végülis.....:) -
#44297 Ha valaki eddig nem értette volna amit mondasz, az utolsó mondattal mindenre fényt derítettél :) -
#44296 dobd ki az ablakon.Kevésbé fárasztó és gyorsabb is :)) -
#44295 gyere akkor. 4.emeletről lehozni a parketta törmelékeket. Nincs lift és behalsz mire leviszel egyet:) Aztán pedig szekrényeket felhozhatod pikk-pakk gyorsan ügyesen :) -
#44294 olyan produkcióval tuti előállnál mint CsokiMassza. Nem nehéz ezt űberelni. -
#44293 nem rossz ötlet végülis. Egyébként nagyon tetszik ez a munka, így mellék dologként, el lehet vele szarakodni sokat, de amikor kész van, tök jó ránézni, h na igen, kezem munkája.
Ez olyan mint, amikor maszturbáció van (fiúknál) és kijön a cucc...az is a kéz munkája :))) -
#44292 hú de menő lennnék :) -
#44291 Uuuuuuuuuu az komoly lenne! :D
Báááár, sztem akkor is befejezné az egyetemet:) valahogy. -
#44290 azaz:) És tetszik:) Csak nehéz:D -
#44289 Mondjuk a Ferrari leigazol Massa helyére. :D -
#44288 kell is a mozgás.
sulinak meg csak vége lesz vmikor, éles munkánál cssak nem lehet rosszabb :) -
#44287 ja izé, egyetemen meg tavasszal jönnek a záróvizsgák ha nem történik vmi beláthatatlan dolog -
#44286 Helyes a feltételezés! -
#44285 Úúúúú, de mennyi hsz! :) Jók vagytok, srácok!
Norbi: hát ez szörnyű. Ez a felújítás már örökké üldözni fog. És egyetértek Zsó 44283-as számú megjegyzésével. :)
Bryan, örülök, hogy jó passzban vagy, csak így tovább! A negatív gondolatok sosem tesznek jót. Vagyis legtöbbször nem.
Akkor már én is pár szót: még mindig a PSZF-re járok, még mindig nem szeretem. De most egész jól megyeget. Még mindig a DM-ben dolgozom, hiába küldözgetem az önéletrajzomat új kihívásokra várva.
És elkezdtem zumbázni, hogy formába hozzam magam. Tudjátok, az az ugribugri aerobic edzés ritmusos zenére. Tiszta élvezet! -
#44284 masszőrképzés gondolom -
#44283 Sztem nyiss egy "lakásfeltunningoló" céget:D Nagyon benne vagy az iparban:D -
#44282 Jól, köszi részemről is. Pörög az élet, seggemen veszem a levegőt, holnap vizsgázok anatómiából-belgyógyászatból-fizioterápiából meg ilyen finomságokból, szóval "tancsi" van:)
Neked mennyi van még az egyetemből? -
#44281 neeem, fordítva :)) -
#44280 SG olvasásban tartasz szünetet, hogy tanulj közben?:) -
#44279 olykor tartok szünetet hogy feldolgozhassam ezt a sok információt :P -
#44278 tanulsz? Írsz SG-n :) -
#44277 hehe, na ja. De azért mindig van új dolog amit megtanulhatok.
Összeért a tekintetünk :))) Vasúton dolgozik, forgalmi szolgálattevő, azt h most miként és hogyan ismerkedtünk meg így, passz....egyszer csak így lett.
Eddig minden frankó és azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon. -
#44276 Akkor sok sikert, neked már sok tapasztalatod van :D.
És hogy találkoztatok vagy ilyesmi, mesélj vmit :).