44995
F1CHL - Retro
-
#37795 Köszönöm:) habár most nem tudnék enni belőle...
Mai egész napot ágyban töltöttem, szerencsére Balázs adott nekem egy ampulla lázcsillapítót (egész nap 39fokos lázam volt:S:S)... sztem lassan megyek vissza aludni, nem volt elég, h ma csak 2órát voltam ébren... (jajj, de tudnék nyavajogni:)) Free... a németezés meg egyáltalán nem megy:S:S -
#37794 Bryan: egy foci? de először veszek egy fürdést, mert szétfagyok belülről. Qrvára átfújt a szél, de megérte remélem:) -
#37793 kollega múltkor azzal jött épp egy új Civicje van. Hát mit mondjak a belseje egy nagy rakás kaki, már bocsánat. -
#37792 Nekem egy Civic kéne:) -
#37791 ahogy szoktad mondani, leszarom igazából. Akik úgymond "fontosak" azokkal beszélek, akikkel meg csak az F1 miatt társalogtam, azok leépültek -
#37790 Hát a végén még ment a liga, de már akkor is eléggé szét volt zilálva az egész. -
#37789 télleg h sikerültek a ZH-k? -
#37788 MSNnen mondtál még anno ilyet, ezért másoltam be, h emlékeztesselek rá:)
Mondtam én h ez lesz. Biztos volt. Versenykedv nekem most kicsit visszajött, mentem is pár kört a BMW-vel TC off, minden off, hát 5.helyre lennék jó a qualon, legalábbis a vidi szerint. Aztán meg WTCC-zek inkább. BMW-vel itt is. Troisban már 1.09nél tartok alapsetuppal, de jó ökörködni még egyedül is. -
#37787 kis túlzással kb :)) -
#37786 mi a szűk kör?mi hárman?:D. én se nagyon hallok a többiek felől.az meg pláne nem segít(ett), hogy még a fórum is beadta a kulcsot -
#37785 mondtam ilyet?:))
tényleg,már emlékszem.Amúgy,ahogy Bryanos is mondja,nem volt szezonvégi nagytali, meg hát különben sem vagyok az a "leiszom magam típus" inkább úgy vagyok vele,hogy ésszel,és akkor még jó is lesz.
Amúgy nagyon látszik,hogy a csapat kb szétesett,több mint 1 hónapja vége a ligának,és (legalábbis én) nem sokat hallok a többiekről,de ez várható is volt,amit egyszer beszéltünk a Katicában,a szűk kör meg fog maradni,a többiek viszont nem.
Valamikor írtátok bryannel,hogy versenykedv az néha visszajön,hát tényleg szép volt jó volt ez a liga,számomra főleg a legvége (eredmények tekintetében) de az aktivitáson látszik,hogy ennek tényleg vége,még a chatre se ír senki.. -
#37784 szebb szebb, nagyon csini lett. Majd még egy két dolgot fog kapni, csak anyagilag birni kell, meg hát fokozatosan szépen épitgetem:)
Állati nagyon:)
Köszi!!:) -
#37783 de legalább szebb lett a kocsid :)
grt hozzá:) -
#37782 ejj, ez az autóvillamosságot sose szerettem ezután se fogom.
Szóval elmesélem:)
Vettem egy ilyen LED lámpasort, ami itt látható a tompitott lámpa alatt. Feltettem a kocsira ide. Na még eddig rendben is volt. 12V-ról müködik, hát akkor helyzetjelzőre rákötöm. Szétbontom, elkezdem megcsinálni közben kb. orkán erejü szél segitette munkám, csodálatos volt. Megcsinálom, utolsó simitások, durr bal oldali helyzetjelző szétég. Mondom fasza. Megyek loptam egyet a TESCO-ból :)).
Nekiállok újra, durr füst, kész elsötétül minden. Helyzetjelző,hátsólámpavilágitás,müszerfalvilágitás csáó. Mondom jóvan biztositék kiégett, mert én hülye véletlenül úgy hagytam a helyzetjelzőt és úgy kötöttem rá a lámpasort nem is várhattam mást. Na mind1, jóvan biztositék csere, na hol a faszomba van a biztositéktábla. Istennek nem találtam, felhivtam egy Suzuki szervizt, mondják már el hol van, megtaláltam. Hát ilyen szar helyre beépiteni. Baloldalt a lábtartó fölött és müszerfal hátamögött fent a picsába. Jólvan, na akkor melyik bizti ment ki. Elkezdtem szépen kiszedegetni egyesével. Megtaláltam, de eddigre besötétedett. Kicseréltem, hát nem ég a lámpasor, érintkezési hibája volt. Elkezdtem szarakodni matatni minden faszt és végül csak sikerült megcsinálni, de azért ez igy nem állapot, úgyh majd mikor lemegyek Putnokra újra szét szedem és megcsinálom újra az egészet szépen okosan.
Az autó rohadt jól néz ki tőle és qrva erős fénye van, legalább a földet jól látom majd. :) Hát ezzel kb. el is ment a délutánom, a kajám kihült, szóval frankó!!!:) -
#37781 nem kell vitatkozni, simán el lehet normálisan is mondani a véleményét az embernek, legalábbis sztem -
#37780 Nem mert nem akarok vitázni:D Nem tetszene hidd el:D -
#37779 nincs end of season party, nem kérheted tőle számon -
#37778 Peet: "hát free,ha 30pt fölé megyek,akkor tuti h end of season party-n úgy kell majd kivenned a kezemből a garronet :D:D"
Hol maradt ez?:D -
#37777 Nagy szeretettel Zsófynak. Qrva jó kép!:) -
#37776 kell egy ilyen:) Kegyetlen... -
#37775 én!:) Na jóccak akkor -
#37774 csak nyugodtan -
#37773 zöldkártya+müszaki és sajnos az az autóra egyre többet kell költeni, mert jönnek elő a hibák
jóregg -
#37772 Vki megmasszírozza a hátam? Senki... akkor majd én magamnak:)
Na, mászok vissza aludni:S:S -
#37771 Szőke nő a kollégájának:
- Laci, hogy kell kinyitni a pénztárgépet?
- Nyomd meg a C-t!
- Lacccccci, hogy kell kinyitni? -
#37770 Ez jó:) (Csak ne fájna nevetés közben a hátam:S) -
#37769 Igen, egyetem mellett majd szándékozok dolgozni... Meg ugye 8 éves autóról beszélünk, jönnek elő a hibái, a kábelek összeégnek satöbbi...:(
Majd lesz nekem is kocsim, nem aggódok:) -
#37768 Cérnát??? Nem... Fonalat:) -
#37767 :DD -
#37766 Nincs ezzel baj:D
De most inkább nem irom le a véleményem róla:D -
#37765 És akkor ma reggel utoljára még egyet:
- Ha a bejárati ajtó előtt ugat a kutyád és ordít a feleséged, melyiket engeded be?
- A kutyát. Az elhallgat, mikor beengeded.
go work,aztán suli.
kellemes napot -
#37764 jóreggelt
Free,az a Suzuki tényleg nagyon jó kis autó :) majdnem bárhol meg lehet vele fordulni,és ez nagyon tetszik :D és formailag is követi a trendet,szóval szerintem nagyon rendben van :)
Bryan,gratula,és persze nővérednek is a védéshez.Én meg túlestem 3 zárthelyin tegnap,még holnap lesz egy,és hétvégén pihenhetek :)
Zsófy.Fenn lehetne tartani,csak melózni kell jó sokat,egyetem mellett majd tudsz (tudtok-ágival együtt),csak az a baj,hogy mostanában nem nagyon van jó munka.Az más kérdés mennyire éri meg,mert a sok költség (benzin,biztosítások,adók) azért nem kevés összeget tesznek ki :) -
#37763 jajj ezekre nem mondtam semmit:
jók :DDDD -
#37762 cérnát?:) jóccak Néked -
#37761 csak "politikailag korrekt" voltam :) -
#37760 Na, bye... lépek aludni vagy vmi hasonló:) -
#37759 Jól van... köss belém:D:D -
#37758 de melyik ponttól?:)) -
#37757 egy adott ponttól?nem pontos a megfogalmazás sztem :)
inkább úgy hogy "van egy olyan pont, amitől minden pontja azonos távolságra van" :) -
#37756 A vonal úgy meghajlítva, h egy adott ponttól minden pontja azonos távolságba legyen:)